Można drukować,jeśli dobrze kojarzę to np. na papierze śniadaniowym ale trzeba zabezpieczyć czymś wydruk np. lakieremCzy można sobie np. wydrukować wzór na jakimś specjalnym papierze? :->
Decoupage
Napisano 19 grudnia 2011 - 03:41
Napisano 19 grudnia 2011 - 07:05
a no pewnie że moznaMożna drukować,jeśli dobrze kojarzę to np. na papierze śniadaniowym ale trzeba zabezpieczyć czymś wydruk np. lakierem
ja byłam zwoleniczka serwetek. Jak zrobisz pochwal sie
Napisano 19 grudnia 2011 - 07:47
Napisano 19 grudnia 2011 - 10:01
bo ja na tym allegro to znalazłam gotowe wzory, ale właśnie nie znalazłam zwykłych kółek czy prostokątów, a na tych mi zależy
tylko, że na żadnych serwetkach nie widziałam kształtów takich jak kasety czy vinyleja byłam zwoleniczka serwetek
a mi na czymś takim zależy, więc będę musiała kombinować sama
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 21 grudnia 2011 - 05:21
Tylko właśnie sama chciałam pokombinować, ale to już chyba raz na jakiś czas będę musiała sprawdzać czy ktoś nie wystawił samych, pełnych drewienek
Poza tym chyba łatwiej uczyć się na takich pełnych kolczykach a nie na takich już powycinanych
http://img15.allegro...7/27/1961672763
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 22 lutego 2012 - 19:30
To moja 2 i 3 rzecz zrobiona w tej technice. Jak na niedoświadczoną osobę uważam, że nie ma poruty
Póki co klnę na serwetki- jak na nerwusa przystało drażni mnie to, że co chcę lekko docisną serwetkę to zaraz przykleja mi się do palucha, lecą same ***** i trzeba poprawiać i bardzo uważać.
Mam również papier, elementy wycięte, przedmioty pogruntowane, więc na dniach się wezmę za coś innego. Ciekawe jak paper się sprawdzi
Póki co wiem, że więcej nie zamówię preparatu do spękań
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 22 lutego 2012 - 19:49
super to wyszło fajne motywy wybrałasNo to wklejam zdjęcie wieszaczka i deski
mysłałam, ze poród jest bolesny, ale plodzeniespłodzonych w wielkich trudach
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 lutego 2012 - 19:52
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 22 lutego 2012 - 22:26
ja teżCzekam na kolejne prace.
Podoba mi się, tylko ten wieszak z prawej strony taki trochę 'goły'
Napisano 22 lutego 2012 - 23:27
magdaaa
no właśnie mam jakoś dziwną tendencję to ozdabiania jednego boku, jednej strony... jakoś tak jak przymierzę więcej wzorów to mi za gęstoPodoba mi się, tylko ten wieszak z prawej strony taki trochę 'goły'
Dzięki za opinię, coś tam jeszcze kiedy wkleję
Napisano 23 lutego 2012 - 08:26
Mnie sie podoba, czekam na kolejne
Napisano 07 marca 2012 - 00:23
Póki co bardziej drażni mnie lakierowanie od serwetek
No i goła z lekka, ale nie miałam innej wizji
Aktualnie wzięłam się za kolejny wieszak, efekty niebawem
P.S mam wrażenie, że moja premiera była bardziej ambitna, zamiast iść ku lepszemu zaczęłam wcześnie się uwsteczniać
Napisano 07 marca 2012 - 05:22
Napisano 07 marca 2012 - 08:18
Ta ostatnia miseczka czy cukiernica bardzo mi sie podoba jest taka delikatna i prosta
Napisano 07 marca 2012 - 08:25
nie powinnaś być dla siebie taka surowaKażdego artystę dopada wkońcu kryzys
deska jest piękna
Napisano 07 marca 2012 - 09:54
Bardzo fajnie Ci to wyszło, mi tam się wszystko podoba a ty sobie okulary kup jak niedowidzisz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych