Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[13.11.2010] Sobota

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 07:01

<hellooo1></span>
witam się pracowo z kubłem kawy :mrgreen:
Dziś obyło się bez żadnych porannych nieszczęść i katastrof, humor jest ok, więc początek dnia również :lol: Byle tak zostało do końca :mrgreen:
Z planów musz etroche edukacyjnie się jakoś ogarnąć, zobaczmy co będzie :-D

Tymczasem miłego dnia <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 07:44

Witam ;-)
Mnie dzisiaj o 7 też zwleknięto z łózka i zaprzęgnięto do robienia kanapek :-P
Ł. właśnie wyszedł do pracy, dziś tylko 8 godzin, później jedziemy na dwa dni na wieś ;-)
Tak więc dzisiaj czeka mnie pakowanie, zakupy itd. :-P
Jakaś jestem nieprzytomna :-P

Miłego dnia <buzki></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 11:04

kashira, wczoraj pytałam jak Twoje samopoczucie ciążowe :-P

Z planów musz etroche edukacyjnie się jakoś ogarnąć, zobaczmy co będzie :-D

Powodzenia :-) bo ja ostatnio jak mam się ogarnąć edukacyjnie to mi nie wychodzi :-P

A u mnie pogoda ładna,aż jestem w szoku. Zaraz się szykuje i jadę do moich przyszłych teściów :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#4 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 12:08

LadyNefretete, a jak tam z Twoim spóźnieniem? rozeszło się po kościach czy będzie nagana z wpisem do akt? :P Ja pamiętam jak w pierwszej pracy po tym jak zabalowałam do 4 rano nie usłyszałam budzika i kierowniczka zmiany obudziła mnie telefonem o... 11 :lol: mimo, że w pracy miałam być na 7 rano :P to było mega spóźnienie :lol:

Witam się wyspana i rozleniwiona- jak to zwykle bywa w dni wolne... i nie tylko :lol: Chałupka ogarnięta, no może poza moim pokojem,ale do niego jakoś nie potrafię się zabrać, bo po półgodzinie i tak nie będzie śladu po mojej ciężkiej pracy dzięki Małej i jej zabawkom. Chyba pora zaopatrzyć się w łopatę do odgruzowywania tego pobojowiska, które mam codziennie po jej zabawie :lol:

Zaraz się szykuje i jadę do moich przyszłych teściów :-P

uuuuu... trzeba sobie zaskarbić łaski teściów.... szczególnie teściowej, żeby się w taką wiedźmę z dowcipów nie zamieniła :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#5 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 12:43

<hellooo1></span> <hellooo1></span> <hellooo1></span>

Witam sie sobotnio :mrgreen:

Piekne sloneczko u mnie <sloneczkoo></span> <sloneczkoo></span> <sloneczkoo></span> i jest cieplo nawet 8-) tylko wiatr troszke wieje :lol:

Na weekend lisopadowy zjechali znajomi. Od czwartku sie zaczelo
<drink1></span> <piwo></span> :lol: wczoraj w pracy po czwartku ciezko mi sie siedzialo :-P

A wczoraj byly tance <tanczy7></span> a dzis kregle <zatancz3></span>

Spac mi sie chce znowu :-P
Marudna jestem :lol: :lol:

Udanego weekendu <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#6 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 12:49

Powodzenia :-) bo ja ostatnio jak mam się ogarnąć edukacyjnie to mi nie wychodzi :-P

własnie mnie jak na razie też :lol: tyle wolnego niesamowicie rozleniwia człowieka, a jeszcze jak sie sobie dzień dziecka w międzyczasie zrobi, to jest jeszcze gorzej :-P zaraz to ja zacznę mysleć o jechaniu do Hiszpanii a potem o sylwestrze, a nie o nauce :-P

a jak tam z Twoim spóźnieniem? rozeszło się po kościach czy będzie nagana z wpisem do akt?

nawet nie dostałam opieprzu jakiegoś wielkiego, myśle, że coś tam popsioczą i jakoś sie rozejdzie ;-) To na szczęści nie byl normalny dzień, tylko wolny, kiedy siedziałam tylko ja sama, więc na szczęście spokój :mrgreen:

Robiękolejna kawkę i się biorę do książki, naukowe to dzisiaj tylko chęci miałam :lol: Martwię się tylko, że jutro będzie podobnie :-?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#7 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 13:13

katti, coś mi się o uszy obiło, żeś Ty się ostatnio grzeczna zrobiła <jezorowaty></span> a ja widzę, żeś Ty tylko siły zbierała przed kolejnym maratonem imprez i spotkań towarzyskich <diabelek></span> :P

Lady cieszę się, że obyło się bez awantury ;-) ja to bym Ci z mety lanie spuściła za takie coś :-P :lol:

#8 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 14:38

kashira, wczoraj pytałam jak Twoje samopoczucie ciążowe

tak, widziałam, ale zapomnialam juz napisac :-P
Samopoczucie bardzo dobrze, zadne dolegliwosci mi nie doskwieraja, no moze poza permamentym uczuciem glodu i sennoscia :-P
Ja juz prawie przygotowana, zaraz zamykam lapka i pakuje do torby :-)
Za oknem przejasnialo, mam nadzieje, ze droga bedzie sucha :-D
Żegnam sie powoli z Wami, zycze udanego weekendu i dobrej zabawy dla imprezowiczek :mrgreen:
Buziaki ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 15:08

katti, coś mi się o uszy obiło, żeś Ty się ostatnio grzeczna zrobiła

Kochana ja jestem cały czas bardzoooo grzeczna :mrgreen: <diabelek></span> <anilkq1></span>

Czasem tylko ...... <fetysz1></span> <umieraam></span>

Za oknem przejasnialo

U mnie pieknie jest na dworze <sloneczkoo></span>

dobrej zabawy dla imprezowiczek :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps. Olenka odnosnie 11 tego i tego popoludnia to nie wylam :-P ale w 7 niebie tez za bardzo nie bylam :lol: :lol:

Humorek juz zlapalam na dzis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#10 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 15:29

Dzień Dobry :-)

Witam się z obiadkiem :-) Już po pracy i teraz słodkie leniuchowanie się :-) Marzyłam o tym od poniedziałku :-)
Pogoda brzydka, humor dobry, zakwasów brak :-)
Zaraz zaczynam się szykować, bo Misiek ma być po mnie za 2 godzinki więc na spokojnie sobie wszystko zrobię :-)

Miłego dnia :-) Korzystajcie z weekendu :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#11 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 15:52

witam!

problemy z moim sprzetem sie skonczyly, jest nowy laptopik tylko neta jeszcze nie mam, ale mam nadzieje, ze do poniedzialku wszystko bedzie gotowe.
poza tym u mnie ok, rozkrecam powoli swoja dzialalnosc, telefony juz dzwonia wiec nie jest zle, od piatku ruszam oficjalnie...
z P.tez wszystko w porzadku, w niedziele mielismy 2 rocznice, dostalam piekny bukiet i pojechalismy na kolacje
to tyle nowosci u mnie ;-)
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#12 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 15:53

Olenka odnosnie 11 tego i tego popoludnia to nie wylam :-P ale w 7 niebie tez za bardzo nie bylam :lol: :lol:

Czyli źle nie było, ale pewnie nadrobi się :lol: :mrgreen:

B o n d z i o r n o <goral1></span>

U mnie humorek też w miarę dobry, cały dzień w domku przesiedziałam. Ale zaraz się szykuje i wybywam gdzieś ze znajomymi <tanczy7></span>

Jeszcze tylko czekam na krokieciki, bo straaaaszną miałam ochotę <mniami2></span>

Udanej soboty <dens1></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#13 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 16:35

Cześć Cukiereczki <flow1></span>

wyspałam się dzisiaj ładnie <ookk></span>
padłam wczoraj jak kawka o 21:30 i obudziłam się dziś dopiero po 8 <zanudza2></span>
posprzątałam ładnie domek - mój 'górny' przydział + z własnej nieprzymuszonej woli 'dolny' przydział mamci - bo widziałam, że nie ma dziś na to ochoty ani sił :D
poza tym nuuuuuudy wielkie <swistak1></span>
zbieram się za obejrzenie jakiegoś filmu, ale kompletnie nie mam pomysłu na jakiś fajny tytuł <zleee></span> a mam ochotę pośmiać się przy jakiejś komedii - może ktoś coś ma do polecenia? <hmm></span>

jutro czeka mnie zakupowo-pakujący się dzień <jezorek11></span>
bo jeszcze się nie chwaliłam (nie chciałam zapeszyć póki nie będzie pewne w stu procentach) aleeee..... :mrgreen: ..... przeprowadzam się do Łodzi <jupi></span>
wreszcie będzie ze mnie pełnoprawna studentka <ojejkuu></span>
więc pewnie przez pierwszy tydzień tu do Was nie zajrzę <placze></span> bo musimy kupić router

pogoda dziś w moich okolicach była dziwna - słońce <sun_></span> przeplatało się z deszczem <deszcz></span> i ogroooooomny wietrzyskiem <zimnoo></span>

Miłego wieczoru <buzki></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#14 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 17:46

cześć wszystkim <buzki></span>

Wstałam dziś z łóżka po 13 w ogóle nie mając na to ochoty. musiałam trochę ogarnąć dom bo nie pamiętam kiedy ostatnio miałam wolną sobotę i sprzątałam.
Chciałam wziąć się za obrabianie szaf ale mój kochany brat jak zwykle pożyczył komuś sprzęt który jest do tego niezbędny i nie mogę ruszyć z robotą.
Poza tym cały dzień leje <deszcz></span> i na nic nie mam ochoty.
Wieczorem mam nasiadówkę przy piwie <piwkoo></span> ze znajomymi, mam nadzieje, że mi się humor poprawi ;-)
Miłego wieczorku kochaniutkie <ciaoo1></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#15 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 18:04

Kochana ja jestem cały czas bardzoooo grzeczna :mrgreen: <diabelek></span> <anilkq1></span>

Tjaaaaaa.... wierzę w to tak samo jak w komputerowy odwyk Cenionki <jezorowaty></span> :P No ale niech Wam będzie :mrgreen:

kashira udanego odpoczynku życzę :*

problemy z moim sprzetem sie skonczyly

to mam nadzieję, że teraz będziesz częściej zaglądać :mrgreen: A swoją drogą to mogłabyś się w stosownym temacie pochwalić co to za interes rozkręcasz? bo chyba nic konkretnego nie pisałaś? albo ja nie doczytałam <co></span> No i oczywiście gratulacje z okazji 2 rocznicy <flow1></span> następne będą ślubne, bo ani się obejrzysz a będziecie składali przysięgę ;-) jak ten czas leci :shock:

przeprowadzam się do Łodzi

Widzę, że zadowolona jesteś, więc się cieszę wraz z Tobą :mrgreen: Wynajmować mieszkanie będziesz czy u kogoś z rodziny pomieszkiwać? no i co Cię skłoniło do takiej decyzji? dojazdy na uczelnie dały w kość?

Wstałam dziś z łóżka po 13

Leniwcu Ty :lol: toż to nieprzyzwoite do tej godziny gnić w wyrze :-P

mam nasiadówkę przy piwie <piwkoo></span> ze znajomymi

Ja już nawet nie pamiętam kiedy byłam na piwie ze znajomymi :roll: wiecznie brakuje mi czasu a jak już ten problem mam rozwiązany to albo nie mam z kim Miśki zostawić, albo nie możemy się z koleżankami dogadać :-/ chyba przydałoby się spiąć poślady i coś zorganizować, bo ileż można gnić w domu :-P

No i pochwalę się Wam, że mój mały niejadek pochłonął dziś taką porcję pierogów, że aż mi kopara opadła :shock: chyba jej posmakowały :-D Iiiiiiiii potrafi liczyć do 4 :mrgreen: mówić dalej nie bardzo chce za to liczy wszystko co się da :mrgreen: na razie próbuję jej wytłumaczyć, że po "4" jest "5" a nie "8" :-P :mrgreen:

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 18:18

hejka. dzs z pracy wyszłam godzinke wczesniej , bo ludzi nie było ;-)
potem bylysmy z mama na jakiejs prezentacji .
potem małe zakupy w markecie i zaraz sie do kolezanki wybieram.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#17 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 18:41

w niedziele mielismy 2 rocznice,

a dopiero się zeszliście ;-) strasznie szybko czas ucieka... :mrgreen:

co do edukacji... chyba powinnam zamilknąć, bo jakoś wszelka wena mnie opuściła już dawno temu :lol: ale wam wiernie kibicuję :mrgreen:

przeprowadzam się do Łodzi <jupi></span>

na stancji będziesz mieszkać czy akademik wzywa? ;> no i już spakowana? ;> <leze12></span>

wierzę w to tak samo jak w komputerowy odwyk Cenionki <jezorowaty></span> :P

pfff :P niedowiarek <umieraam></span>

A jak u mnie dzień dzisiejszy? ano właśnie usiłuję pozbyć się nienormalnie podniesionego ciśnienia :roll: bo mi podnieśli :P
a na dodatek zasnęłam gdzieś przed 5, więc tym bardziej dziś uciekać, bo gryzę :lol:
Zresztą, w ogóle jestem jakaś narwana od wczoraj i wszystko mnie złości :roll: I właściwie tyle po całym dniu mi zostało :lol: podniesione ciśnienie :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#18 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 19:59

Witam znowu wieczornie :lol:
Dzień zaczęłam od zakupów :lol: Później obiad i sprzątanie, tv,
a wieczorkiem mykaliśmy z lubym po polach jeepem i mieliśmy niezły ubaw :mrgreen:
dziś akurat padający deszcz za bardzo mi nie przeszkadzał :mrgreen:
Jutro powtórka, więc jak nie pojawię się zbyt długo na BS to będzie znaczyło, że ugrzęźliśmy gdzieś na jakimś wygwizdowie w mega kałuży :lol: :lol: hehe
Póki co 'Mam talent', jakiś film i lulu :mrgreen:

Buziaki :-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#19 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 20:30

uuuuu... trzeba sobie zaskarbić łaski teściów.... szczególnie teściowej, żeby się w taką wiedźmę z dowcipów nie zamieniła :mrgreen:

Sądzę,że mnie bardzo lubią ;-) w końcu ponad 5 lat z ich synkiem jestem :-P chyba,że coś po ślubie się zmieni :-P

naukowe to dzisiaj tylko chęci miałam :lol:

ten tekst jest dobry <umieraam></span>

Samopoczucie bardzo dobrze, zadne dolegliwosci mi nie doskwieraja, no moze poza permamentym uczuciem glodu i sennoscia

To bardzo dobrze :-) cieszę się,że wszystko ok :-D

ja jestem cały czas bardzoooo grzeczna :mrgreen: <diabelek></span> <anilkq1></span>

Chyba jedynie pozornie :-P :-P :-P :-P :-P :-P

666ilonka777 gratulacje z okazji rocznicy <flow1></span>

a mam ochotę pośmiać się przy jakiejś komedii - może ktoś coś ma do polecenia? <hmm></span>

może Hangover? :mrgreen:

dzs z pracy wyszłam godzinke wczesniej , bo ludzi nie było ;-)

ciekawa polityka :-P u mnie w sklepie po sąsiedzku ludzie to zawsze na ostatnią chwilę przychodzą do sklepu ;-)

Cenionka co z Twoim "Z"? :-P

Ja niedawno wróciłam od teściów z granatem <umieraam></span> i właśnie go wszamałam :mrgreen: teraz kątem oka zerkam na MT i czekam na występ Kamila Bednarka...mam nadzieję,że będzie śpiewał jak ostatnio <dreams></span>

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2010-11-13, 22:38 ]
NOWY TEMAT pogaduszki-listopadowe-vt6594.htm
NOWE ZASADY nowe-pogaduchy-vt6593.htm#460666

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych