witam się pracowo z kubłem kawy
Dziś obyło się bez żadnych porannych nieszczęść i katastrof, humor jest ok, więc początek dnia również
Z planów musz etroche edukacyjnie się jakoś ogarnąć, zobaczmy co będzie
Tymczasem miłego dnia
Napisano 13 listopada 2010 - 07:01
Napisano 13 listopada 2010 - 11:04
PowodzeniaZ planów musz etroche edukacyjnie się jakoś ogarnąć, zobaczmy co będzie
Napisano 13 listopada 2010 - 12:08
uuuuu... trzeba sobie zaskarbić łaski teściów.... szczególnie teściowej, żeby się w taką wiedźmę z dowcipów nie zamieniłaZaraz się szykuje i jadę do moich przyszłych teściów
Napisano 13 listopada 2010 - 12:43
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 13 listopada 2010 - 12:49
własnie mnie jak na razie teżPowodzenia
bo ja ostatnio jak mam się ogarnąć edukacyjnie to mi nie wychodzi
nawet nie dostałam opieprzu jakiegoś wielkiego, myśle, że coś tam popsioczą i jakoś sie rozejdziea jak tam z Twoim spóźnieniem? rozeszło się po kościach czy będzie nagana z wpisem do akt?
Napisano 13 listopada 2010 - 13:13
Napisano 13 listopada 2010 - 14:38
kashira, wczoraj pytałam jak Twoje samopoczucie ciążowe
Napisano 13 listopada 2010 - 15:08
katti, coś mi się o uszy obiło, żeś Ty się ostatnio grzeczna zrobiła
Za oknem przejasnialo
dobrej zabawy dla imprezowiczek
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 13 listopada 2010 - 15:29
Napisano 13 listopada 2010 - 15:52
Napisano 13 listopada 2010 - 15:53
Czyli źle nie było, ale pewnie nadrobi sięOlenka odnosnie 11 tego i tego popoludnia to nie wylam
ale w 7 niebie tez za bardzo nie bylam
![]()
Napisano 13 listopada 2010 - 16:35
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 13 listopada 2010 - 17:46
Napisano 13 listopada 2010 - 18:04
Tjaaaaaa.... wierzę w to tak samo jak w komputerowy odwyk CenionkiKochana ja jestem cały czas bardzoooo grzeczna
![]()
![]()
to mam nadzieję, że teraz będziesz częściej zaglądaćproblemy z moim sprzetem sie skonczyly
Widzę, że zadowolona jesteś, więc się cieszę wraz z Tobąprzeprowadzam się do Łodzi
Leniwcu TyWstałam dziś z łóżka po 13
Ja już nawet nie pamiętam kiedy byłam na piwie ze znajomymimam nasiadówkę przy piwie
ze znajomymi
Napisano 13 listopada 2010 - 18:18
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 listopada 2010 - 18:41
a dopiero się zeszliściew niedziele mielismy 2 rocznice,
na stancji będziesz mieszkać czy akademik wzywa? ;> no i już spakowana? ;>przeprowadzam się do Łodzi
pfffwierzę w to tak samo jak w komputerowy odwyk Cenionki
![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 13 listopada 2010 - 19:59
Napisano 13 listopada 2010 - 20:30
Sądzę,że mnie bardzo lubiąuuuuu... trzeba sobie zaskarbić łaski teściów.... szczególnie teściowej, żeby się w taką wiedźmę z dowcipów nie zamieniła
ten tekst jest dobrynaukowe to dzisiaj tylko chęci miałam
To bardzo dobrzeSamopoczucie bardzo dobrze, zadne dolegliwosci mi nie doskwieraja, no moze poza permamentym uczuciem glodu i sennoscia
Chyba jedynie pozornieja jestem cały czas bardzoooo grzeczna
![]()
![]()
może Hangover?a mam ochotę pośmiać się przy jakiejś komedii - może ktoś coś ma do polecenia?
ciekawa politykadzs z pracy wyszłam godzinke wczesniej , bo ludzi nie było
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych