Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[10.11.2010] Środa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 07:27

Bry Misie Pysie :-)

Pogoda za oknem paskudna- z łóżka nie chce się wyłazić, a trzeba 8-)

W domu bałagan nie z tej ziemi, zaraz spróbuję to jakoś ogarnąć, ale sukcesywnie jest mi to przerywane co 15 minut więc idzie jak... ;-) Tym czasem dopijam kawkę, kończę kanapkę i trochę Was poczytam ;-)

Miłego dnia dla Wszystkich :*

#2 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 07:45

Witam :mrgreen:
Zaraz mykam do gina
a później do Klubu Mam ;-)
juz nie moge sie doczekać wekendu bo zapowiada się ciekawie :-P
Marzycielka24, bry misiu :) miłego dnia ;-)

Sciskam Was <sloneczkoo></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#3 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 08:11

Przywitam się ładnie skoro mam dziś wolne :-D
Głowa umyta tylko się trzeba jeszcze wyprostować eh... Nie idzie mi całkiem to wszystko bo po prostu strasznie mi się nie chce <umieraam></span> Gdyby nie psiapsióła to pewnie bym z łóżka cały dzien nie wylazła <lol></span> a tak to mam czynnik motywujący. ;-) Jeszcze nie wiem co będziemy robić, coś się wymyśli ;-)

słoneczka dla was <sun></span>

#4 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 08:20

Marzycielka24, Sajuri, mloda, witam :)

Ja mam nadzieję,że dzisiejszy dzionek zleci mi szybko.Dzisiaj mam ciężkie zaliczenie i chciałabym napisać je pozytywnie... Jestem już tak padnięta,że myślę tylko o tym kiedy pójdę dzisiaj spać.I obym wyrobiła się wieczorem na pociąg i już dzisiaj była w domku rodzinnym <huraaaaa></span> stęskniłam się za rodzinką i moimi zwierzakami :-)

Pogoda za oknem paskudna- z łóżka nie chce się wyłazić, a trzeba 8-)

Ja już sobie robiłam herbatki na rozgrzanie. I wczoraj tak przemarzłam,że odechciało mi się zimy :-P

juz nie moge sie doczekać wekendu bo zapowiada się ciekawie :-P

życzę by był udany :-)

słoneczka dla was

dziękuję i nawzajem :-) miłego dnia z przyjaciółką :-)

I miłego dzionka pozostałym babeczkom życzę <buzki></span>
ja uciekam na zajęcia,a kończę o 17 dopiero :-|
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#5 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 08:45

<witeczka></span>
Rano zwlekłam się z wyra wcześnie, bo potrzebowałam na dziś komputer od M-
muszę przegrać fotki i dać do wywołania, a przy okazji poczytam, co
się tutaj działo :-P :-D
Póki co czekają mnie zakupy, później ogarnę kuchnię i będę czekała na kumpelę,
później ma przyjść następna, więc sami goście :lol:

Dzisiaj mam ciężkie zaliczenie i chciałabym napisać je pozytywnie...

będzie dobrze ;-) trzymam kciuki :->

U mnie póki co nie pada, ale słońca też nie ma więc :-/

Buziaki ;*
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#6 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 10:04

Witam się <dens1></span> <tanczy7></span>

Muszę zaraz umyć głowę i pokręcić włoski, bo potem nie będę miała czasu :mrgreen: obiadek jeszcze szybko muszę przygotować, bo o 12 do pracy wychodzę.
O 18 kończę i szybciutko do domku, bo na 20 się umówiliśmy na piwko przed imprezą <piwo></span>
O 22 zaczyna się Gastro Party <dens1></span>
Wszystkie drinki za 5 zł i tak dalej - to są plusy pracy w gastronomii <huraaaaa></span>

No to ja się z Wami już pożegnam w tym imprezowym nastroju :mrgreen:
Życzcie mi udanej nocy, a ja Wam życzę Kochaniutkie wieczoru równie udanego <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#7 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 11:02

Trzymam mocno kciukasy ! Będzie dobrze ;-) ;-)

U mnie póki co nie pada, ale słońca też nie ma więc :-/

U mnie to samo - ale mgła nie z tej ziemi <wow></span> <wow></span> Niiiiiiiic nie widać ! Jak ja na uczelnie dojdę ? <co></span>

Życzcie mi udanej nocy

Wybaw się dobrze - tylko z tymi drinkami nie przesadź :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Witam się !

Choróbsko dalej trzyma <chory></span> Ale dzisiejsza nocka już lepiej zleciała!
Dziś na zajęciach od 13-19 a potem zakupy obiadowe itp. bo jutro jak się domyślam wszystkie sklepy będą pozamykane (tak jak ostatnio o tym zapomnieliśmy) <bing1></span>

Długi weekendzik zapowiada się przyjemnie i wypoczynkowo - miałam jechać do domku, ale zostane jednak ! (co by było jakbym dziś siedziała w pociągu, a tu nagle III wojna wybucha? :lol: )

Przyjemnego dzionka dla wszystkich <swinka1></span> <swinka1></span> <swinka1></span> <swinka1></span> <farmer1></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#8 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 11:03

Dzien dobry :-)
Ja wstałam przed 9., poczytalam troszkę książkę, potem zakupki, placenie rachunkow i jestem :-) Zajadam wlasnie sniadanie i garsc tabletek :-P Ł. poszedł na siłkę a ja zaraz zmykam robic schaboszczaki :-) Popołudniu jadę zawieźć zwolnienie do kierowniczki, potem jedziemy do znajomych i zostajemy u tesciow na noc :-> Tak więc dzisiaj trochę do zrobienia jest ;-)

Życzcie mi udanej nocy, a ja Wam życzę Kochaniutkie wieczoru równie udanego

no to życzę Ci kochaniutka szalenstw przez całą noc - baw się ;*

Miłego dnia ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#9 Kamila2

Kamila2
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 12:53

Środa mija mi ok, jestem w pracy do 16 ;)
Później może będzie spokojniej, mam ostrą szefową więc powinnam uważać z ta korespondencja ;)

#10 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 13:31

Bry :P

Zaraz szykuje mi się spotkanie rodzinne po latach :/ Nie znoszę czegoś takiego :/ No ale uśmiech nr 5 przyklejamy i damy rade :lol: (Póki co głowię się nad "bezpiecznymi" tematami i jakoś nic mi do głowy nie przychodzi :lol: )

Śniadania nie zjadłam jeszcze, a ze obiad zbliza się wielkimi krokami, to mi kiszki marsza grają :lol: Jeść! Jeść! Jeść! :lol:

No i na koniec muszę się do zbrodni przyznać :P Wczoraj mi komputer z biurka zjechał :lol: cudzenie i reanimacja mało nie przyprawiły mnie samej o palpitacje serca :roll: Trzeba sobie jakiś odwyk zafundować :P <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#11 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 13:54

Pogoda za oknem paskudna

A u mnie piękne słoneczko :mrgreen: żeby jeszcze tylko temperatura była wyższa 8-)

Witam się :-D

Sajuri, udanego weekendu więc życzę :-D

mam ciężkie zaliczenie

Trzymam kciuki za pozytywny wynik :-D taki ponadprzeciętny oczywiście :mrgreen:

Życzcie mi udanej nocy

Tylko grzeczna bądź :> <nenene1></span> chociaż trochę grzeczna :-P i udanej zabawy :mrgreen:

Trzeba sobie jakiś odwyk zafundować

taaaaaaaaaaaaaaa :P

A ja mam dwa dni laby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: będę się byczyć aż się zmęczę tym nic nie robieniem <lol></span> no a dzięki Tobie Aniołku miałam zajęcie na całe przedpołudnie

muszę przegrać fotki i dać do wywołania

Jak to przeczytałam to wpadł mi do głowy pomysł by teściom na gwiazdkę fotoalbum zrobić, więc 3 godziny wybierałam zdjęcia, tło, cytaty, opisy, dodatki i całą resztę, ale jestem z siebie dumna i mam nadzieję, że i im prezent przypadnie do gustu :mrgreen:

Miłego dnia wszystkim życzę :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#12 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 15:20

Dzień Dobry :-)

Szybko weszłam się przywitam z Wami i lece za moment do kumpeli projekt robić. Właśnie obiadek kończę jeść, umaluje się i w drogę :-)
Auto dalej stoi więc tata bawi się w mojego szofera :-)
Później muszę jeszcze pojechać do biblioteki pedagogicznej bo teksty na środę trzeba przeczytać.
Dziś jestem kalectwem, nie mogę praktycznie chodzić - w pracy strasznie mnie męczyło schylanie się i podawanie tylu rzeczy, zakwasy dają o sobie znać. BOLI! ale Misiek obiecał mi masaż nóg :-)

Trzymam kciuki za 5 :-)

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#13 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 15:29

Tilia, tigraa84, dziekuje :)

araz szykuje mi się spotkanie rodzinne po latach Nie znoszę czegoś takiego

brrr. Nie lubie tego. Nie widzisz sie rodzina latami a pozniej udajemy że wszystko ok :-/

po wizycie u ginki OK :mrgreen: jestem już coraz blizej do starań <bejbi2></span>
byłam też u koleżanki
a w Klubie Mam coraz wiecej dzieci <czirl1></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#14 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 15:33

witam
ja właśnie zjadłam i idę do koleżanki na kawę.

Orientujecie się może czy galerie takie jak Wrocław lub lubin będą jutro otwarte w święto??????
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#15 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 16:10

Witam sie cieplutko :-D

pomimo pogody za oknem. Brzuch mnie pobolewa przez @ :-/
cos czuje ze jutro, najpozniej w piatek przyjdzie@ :evil:
zjadlam obiadeki poczytuje co slychac u was :-D
wybieram sie dzisiaj na siłke, troche pocwiczyc na sprzetach :mrgreen:
a pozniej po silce spotkanie z moim K.
ma teraz 3 dni wolnego w pracy <jupi></span> idzie dopiero w sobote ;-)

Miłej środy kochaniutkie

201407101662.png

#16 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 17:10

ewelina344, jutro jest ustawowo pozamykane wszystko ;-)

tigraa84, nie wierzysz we mnie? <ciah></span> <ciah></span> spoko, pod tym względem ja w siebie tez nie <hoho2></span>

Tylko grzeczna bądź chociaż trochę grzeczna

no co tyyyyy :P Eli, nie słuchaj jej <hoho2></span>

Nie widzisz sie rodzina latami a pozniej udajemy że wszystko ok

z tą konkretną częścią akurat się widzę :mrgreen: przewaznie raz w roku przez 5 minut w sumie <lol></span>
No, ale przezyłam jakoś, nawet chyba bezboleśnie. Natomiast babcia jak zawsze dała popis swoich umiejętności wkurzania ludzi :lol: ale, jak wspomniałam, obyło się bez ofiar w domownikach i gościach :P za to piwko z kumpelą mi przeszło koło nosa :/ ta to ma wczucie czasu :lol:
Wojny póki co nie ma ( :lol: , mozna zacząć planować weekend :lol: (ten, który nieoficjalnie zaczęłam w zeszłym tygodniu <umieraam></span> )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#17 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 18:35

nie(d)oceniona,
dzięki;-) nie byłam pewna, bo kumpele się ze mną kłóciły ze otwarte ale krócej :-/ coś mi się wierzyć nie chciało.

ja siedzę w domu czytam bs i oglądam pierwsza miłość.
byłam oglądać z moim auto na zamianę za golfa 3..bo mu się już golf odwidział..jest na gaz a zamienia się za audi b3 na gaz 2 litra :-/ trochę mi się to nie widzi..nie będzie go stać tankować no ale nie mogę mu przegadać.<bezradny></span> z facetami...

zaraz koleżanka ma wpaść na ploty..a potem zrobimy sobie popcorn i włączę jakiś film laptopie.

miłego wieczorku
;*
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#18 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 18:35

<hellooo1></span> <hellooo1></span> <hellooo1></span>

Witam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nareszcie wolne :-P Jutro wazne popoludnie <serduszka></span> <stres></span> :lol: Bede w 7 niebie, albo bede wyć :lol: :roll:

Poza tym znajomi zjezdzaja i zapowiada sie wyjatkowo imprezowy weekend 8-) <tanczy7></span>

U mnie dzis piekne sloneczko swiecilo <sun></span> <jezorowaty></span> I nawet bylam w krotkim rekawie na dworze <umieraam></span>

Humorek dopisuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <jamp11></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#19 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 19:26

witam kochaniutkie :)

Dziś po prostu wypływają ze mnie różne emocje - nie wiadomo czego się spodziewać.
Mała miała dziś zły dzień więc czas z nią spędziłam w płaczach i krzykach, noszenie na rękach było normą, także odpadam! <zakrecona></span>
Popołudnie zleciało na pieczeniu rogalików przy "Majce", a wątpię żeby do jutra dotrwały :P
Wieczorem wybieram się do kumpeli na ploty <plotki></span> i piwkowanie <piwkoo></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#20 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 20:32

I nawet bylam w krotkim rekawie na dworze <umieraam></span>

Gdzie Wy mieszkacie ?
Ja zamarzam. Szaro, buro i bez słońca :-/

Zakupy zrobione, obiadek zjedzony, jutro mamy wolne z D. więęęęęęęc w planach byczenie na maxa <opalanko></span> <dreams></span>

Ogólnie humorek mam bardzo dobry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Bede w 7 niebie, albo bede wyć :lol: :roll:

Obstawiam to pierwsze Piękna <jezorek11></span> Ale wiesz.... jak tak napisałaś to jutro musisz zdac relacje :lol:

Udanego wieczorka :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych