Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[02.11.2010] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 07:12

<hellooo1></span>
witam się... na szczęście dziś ostatni dzień w pracy :mrgreen: I czuje już powoli zmęczenie tym maratonem, bo dziś już mniej endorfinowy dzień, i z większym trudem wstawałam z łózka :-P ale, wieczorek mnie czeka taniec brzucha, który uwielbiam, mam świetną książkę do czytania, nie jest źle :mrgreen: Byle do 19 :lol: Nie będę sobie psuć nastroju z byle powodu :-P

Miłego <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 07:50

Dzień Doberek <flow1></span>

dziś ostatni dzień w pracy

a u mnie ostatni dzień wolnego <jezorek1></span>
będę dziś miała zbiegany dzień <bezradny></span>
trzeba przejrzeć notatki z 'ukochanej' biochemii - bo nie wiadomo co tej kobiecie może strzelić do głowy, irytować mnie zaczyna pomału - niby sympatyczna, zdaje sobie sprawę, że kiepściuchno u nas z chemią i powiedziała, że pomoże, że będzie wymagać tylko to co konieczne i z jak najmniejszą ilością chemii...a później dowala takie notatki, że ja nie rozumiem zdań, które przepisuje <trojk1></span> i nie wyobrażam sobie jak mam się tego nauczyć jakby ewentualnie w czwartek zrobiła koło <bezradny></span>
muszę podjechać do gina po receptę na nowe opakowania tabletek i jeszcze ma przyjechać do nas masażysto-fizjoterapeuta zorientować się w sprawie taty, jak będzie mógł pomóc, powie jak my możemy pomóc - i przy okazji mamusia powiedziała, że ja też mam korzystać z jego usług bo za bardzo spięta i nerwowa chodzę <bezradny></span> więc w gratisie małe masaże mi się chyba dostaną <ookk></span>
a na 19 na niemiecki mam <jezorek11></span>
i jeszcze w między czasie muszę włosy doprowadzić do porządnego stanu - co oznacza zajętą około godzinę :roll:
więc nie wiem jak ja się z tym wszystkim wyrobię <bezradny></span>

miłego wtorku Cukiereczki <buzki></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#3 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 07:56

Dobry :)

Dzień wolny, a ja zwlekam się o tak nieprzyzwoitej porze :roll: A cały dzień przede mną, aż nie wiem, co zaplanować. Napewno muszę skoczyć po bilet miesięczny, bo już jutro mam zajęcia, to nie zdążę. Poza tym chyba do szkoły popatrzę co nieco :) Trochę poszukam informacji na różne przedmioty, żeby sobie niepotrzebnych zaległości nie robić.

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#4 Anulka11

Anulka11
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 09:24

A ja dzisiaj? Dzień słodkiego lenistwa dzieciaki w szkle a ja sama z córcią w domku aż miło :-D

#5 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 09:28

Dzien dobry ;-)
Ja przed chwila zjadlam sniadanko i wstawilam na zupe :-)
Ł. śpi po nocce a ja troche poczytam ;-)
Popoludniu jedziemy do tesciow a co wieczorem to jeszcze nie wiem ;-)

Milego dnia ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 09:34

LadyNefretete, nie nadązam za Twoimi wyzami i nizami humorowymi ostatnio <hoho2></span> zostałabyś w końcu przy wyzu na dłuzej <jezorek11></span>

amoramor, zdrówka dla Taty <flow1></span>

U mnie c.d dni naukowych :/ tzn., wczoraj jednak zrobiłam nieplanowaną przerwę, bo za nic nie mogłam się zmobilizować do otworzenia ksiązki :roll:

Dziś dla odmiany umieram na @, więc na pewno mi się uda coś zrobić pozytecznego <hoho2></span> :roll:

A poza tym pięknie mam za oknem :mrgreen: uwielbiam jesień (tą bezdeszczową :P )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#7 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 10:49

Dzien Doberek :-D

a ja jeszcze bycze sie w lozku <swistak1></span> a co i tak nic
ciekawszego do roboty nie mam. Moze poza malymi zakupami <zakup2></span>
planuje zakupic cos dla ducha i dla ciala ;-)
Pozniej moze zajrze do moich materialow zwiazanych z praca mgr
i co nieco poczytam <nauka></span> a popoludniu spotkanie z moim K.
Jest mi winny to spotkanie, a za co on juz to najlepiej wie.
<ciah></span> <ciah></span>

amoramor troszke ci tych masazy zazdrszcze tez bym tak chciala :-D
Duzo zdrowka dla taty niech szybko dochodzi do siebie ;*

Miłego dnia babeczki ;*

201407101662.png

#8 tersol

tersol
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 10:57

A ja? Siedzę w pracy na przerwie :P

#9 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 13:17

Dzień Dobry :-)

Właśnie skończyłam prace, trochę zła jestem, że musiałam ją kończyć dwie godziny wcześniej ale jak mus to mus. Musimy dziś spotkać się by projekt zrobić na jutro (nie ma to jak robienie wszystko na ostatnią chwile) i znajoma idzie na 16 do pracy, więc musiałam wcześniej skończyć. Ostatni raz daje się tak wykiwać. Następnym razem będę mieć to w <dupka></span> i nie skończę pracy wcześniej.
W planach na poprawę humoru idę zapisać się z przyjaciółką na fitness :-) Będziemy chodzić 2 razy w tygodniu:-)
Planuje jeszcze pojechać do koleżanki na cmentarz z Miśkiem. Dawno u niej nie byłam, więc w tym roku mam zamiar ją odwiedzić tam :-)
amoramor, strasznie u Ciebie dużo tych kolokwium, co moment piszesz o innym. Dobrze, że u mnie tak nie ma, bo bym się powiesiła.

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#10 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 15:06

co moment piszesz o innym. Dobrze, że u mnie tak nie ma, bo bym się powiesiła.

dzięki za pocieszenie :lol: <jezorek11></span>
nic nie poradzę, że taka 'ambitna' ta moja szkoła chce być <bezradny></span>

monia66, nie(d)oceniona, dziękuję w imieniu taty <flow1></span>
czuje się coraz lepiej, już ledwo może wytrzymać w pozycji leżącej 24/dobę (wiercioch i kręcioch z niego wielki, normalnie nie umie usiedzieć 5 minut na jednym miejscu <jezorek11></span>), boleć go ponoć nic tak bardzo nie boli - leków żadnych nie woła z czego się cieszę :)
dobrze, że babcia z dziadkiem mieszkają dom obok <ookk></span> bo dziadek przychodzi codziennie w odwiedziny na pogawędki - bardzo lubią ze sobą rozmawiać :)

pouczyłam się co nieco <jezorek11></span> i mam już szczerze dość na dzisiaj <zleee></span>
teraz chwila relaksu przed komputerem i poczekam aż mama wróci z pracy

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#11 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 17:19

hajka . wstawanie o nieludzkiej 6 godzinie nie jest przyjemne, ale muisłam dostarczyc liste do urzedu pracy.
w pracy ok, ruch taki umiarkowany, troszke poczytałam sobie, poukladałam i 6 godzin zleciało.
po pracy miłam bratu faktury zaniesc do biura rachunkowego,ale było zamkniete , wiec tylko na chwilke weszałm do banku i w ociłam do domu. teraz czas sie szykować na francuski.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#12 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 18:07

Witam kochane wróciłam z powrotem do was ,od dzis z nów mam neta ,w związku z tym miałam dzis troche załawien i ostatnich dociągniec,dzien zleciał mi szybciutko ,mój G poszedł do pracy więc ja studiowałam to co mnie opuściło ciekawego w tym czasie.Witam was wszystkie ;-) ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#13 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 18:10

Dobry wieczór, już właściwie :P

Po dość udanym biwaku i dniu wolnym dziś przytłoczyła mnie szara rzeczywistość.
Wstanie przed 6 było jakimś cudem i przetrwanie z dwoma potworkami też, ale się udało
% latka powiedziała mi nawet: "Jesteś moją przyjaciółką na całe życie" i to mnie jakoś podbudowało :lol:
Ogólnie dzień taki, że tylko usiąść i płakać więc zapieram się rękami i nogami by tego nie robić

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#14 elizabett

elizabett
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 20:22

Dobry wieczór. Dzionek wyczerpujący, jak co dzień po pracy ;/ ale co poradzić gdy taka już ta nasza szara rzeczywistość. Może jutro będzie lepiej bo dziś to jakoś śpiąca od samego rana jestem <bezradny></span> trzeba będzie chyba nieco wcześniej udać się lulać :->

#15 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 21:18

Właśnie wróciłam do domku :-) Głodna strasznie, ale obiecałam sobie, że od dziś nie będę jadać kolacji i chce wytrzymać. Wiem, że najgorszy będzie pierwszy miesiąc. Jestem przyzwyczajona do kolacji.
Zapisałam się na fitness :-) Jutro śmigamy na pierwsze zajęcia :-) W końcu trzeba wziąć się za siebie :-)
A teraz czytanie tekstu na ćwiczenia, straszny jest skan, ale jak nie chciało mi się jechać do biblioteki odbić sobie to teraz mam. Jeszcze muszę trochę przygotować się na jutrzejszy projekt, bo szczerze przeczytałam to dwa góra trzy razy.

Z góry życzę dobrej nocki :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 21:51

obiecałam sobie, że od dziś nie będę jadać kolacji i chce wytrzymać. Wiem, że najgorszy będzie pierwszy miesiąc

juz po kilku dnia organizm nie bedzie sie domagał kolacji :)

Zapisałam się na fitness

tez mialam taki plan ale termin mi nie pasowal no i kasa dzis widziałam ogloszenie ze zajecia sa w inne dni niz mam kurs , wiec moze sie skusze :)
na kursie było jak zawsze sympatycznie, na autobusik zdarzyłam , weszłam na chwile zrobic przelew i zaraz mykam.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych