Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[29.10.2010] Piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 29 października 2010 - 06:10

<hellooo1></span>
witam się pracowo, i tym samym inauguruję długi weekend... w robocie :-/ Trudno :-P
Humorek jeszcze dobry, grzeje się kofeinką :mrgreen:
Planów nie ma.. wzięłam hiszpański, ale nie wiem co tam z tego wyjdzie :-P
Za to czuje, że już czas porzucić kurteczkę, i się na płaszcz przerzuci, bo zmarzłam dziś pzrzeokrutnie przez kilka minut na przystanku :shock:

Miłego <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 października 2010 - 07:00

<witeczka></span>
Wczoraj w pracy było nawet spoko-widocznie wszystko zalezy od ludzi z którymi się pracuje....Zadzwoniłam do mamy-pogadałyśmy chwilę :-) Teraz rzucę okiem na forum rozkoszując się przy tym kawusią :mrgreen: Muszę jeszcze wyprostować włosy i do pracy. Wieczorem szykuje się impreza <tuptup></span> :-D A jutro zajęcia. Ehh mam nadzieję że dam radę bo mam zamiar tak do niedzieli dzielić czas między praca-impreza, uczelnia impreza itd <umieraam></span>

miłego weekendosa :-P

#3 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 29 października 2010 - 08:24

Hello :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam się w dobrym humorku :lol:
Już po śniadanku :lol:
Dzisiaj pranie <praleczka1></span> <wiesza6></span> , kąpiel <wanna></span> , porządki <sprzatac></span> , obiadek <jesc></span> , a potem praca :-P tak do 4 pewnie :lol:
Jakąś głupawkę mam chyba :lol: :lol: :lol: <umieraam></span>
Szkoda tylko, że mój R. pojechał do rodziców na weekend <placze></span>
Jakoś muszę wytrzymać ;-)
Miłego <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#4 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 października 2010 - 10:05

Dobry :)

Dopiero co wstałam, ale chyba za długo spałam, bo źlę się czuję aż :-P Pozytywne jest chociaż to, że chata pusta :mrgreen: Lubię czasami sama pobyć w domku.

Niedługo biorę się za sprzątanie chałupy, bo i tak nie mam co robić. Trochę mi na tym zejdzie. Na potem planów brak, może coś się wykombinuje.

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 29 października 2010 - 10:12

Cześc wszystkim:)
Ja dzisiaj w domku:) pasowało by coś posprzątać...
Ale narazie siedze sobie z kawką.
Zadzwoniłam do Mixa zeby zapytać ile będzie kosztować kara za zerwanie umowy... ale oczywiscie się wykręcali i z tego wszystkiego niczego się nie dowiedziałam :evil:
Poźniej pojadę na próbę, i tak dzien zleci

iv09i09kftvt0mdm.png

#6 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 października 2010 - 11:52

Cześć dziewczyny :)

U mnie piękna pogoda za oknem, słońce grzeje mi plecy i czuje się z tym cudownie <sun></span> <sun></span> <sun></span>

Koleżanka wyciągnęła mnie dzisiaj na targ i mimo, że nic nie kupiłyśmy, to miło spędziłam czas na świeżym powietrzu i dotleniłam mózg przynajmniej, bo ostatnimi czasy nigdzie z domu nie wychodzę, jakbym przywiązana do łóżka była :roll:
Miałam dzisiaj wziąć się za gramatykę opisową, pogrzebać trochę ze spółgłoskami, ale mam takiego cholernego lenia po wczorajszym maratonie z gramatyką, że chyba sobie odpuszczę <bezradny></span> W końcu od czego jest weekend? :lol:
Dziś w planach mam małą popijawę z kumpelą, której wieki nie widziałam, będzie dużo do obgadania, więc trzeba zaopatrzyć się w jakieś drinole i chipsy :mrgreen: Spotkania z nią najwcześniej kończą się koło 1, najpóźniej koło 5 nad ranem, więc po tylu miesiącach rozłąki będzie ostro :P
BS mam ogarnięty jednym słowem, właściwie to aktualnie dzieją się nudy :P :P :P Zrobiłam sobie kawunię i pewnie będę spoglądać na to, co dzieje się w magicznym pudle, czyli TV :)

Miłego dnia! :*

Dołączona grafika

#7 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 29 października 2010 - 12:28

Witam :mrgreen:
Dziś rano miałam spotkanie w sprawie tamtej pracy, jeszcze jedno się szykuje :->
Później polazłam się odstresować do lumpka :lol: :lol: :lol: Z nudów sklepy obeszłam i kupiłam szalik :mrgreen: tak więc na mrozy jestem już przygotowana :lol:
Wróciłam głodna jak wilk i niedawno skończyłam zmagania z obiadem :->
Obecnie czekam na kumpele umilając sobie czas siedząc na forum :-)
Później inna kumpela ma wpaść omówić szczegóły jutrzejszego spotkania przy winku ;-)

Na wieczór się wproszę do M. na jakąś kolacyjkę, a co :-P

Jakoś muszę wytrzymać

dasz radę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Buziakiii <jezorek11></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#8 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 29 października 2010 - 15:13

Dzień Dobry :-)

Właśnie z pracy wróciłam, dziś godzinkę dłużej byłam. Zaraz kąpiel, bo ogarnąć się trzeba po pracy :-)
W planach robienie obiadu i oglądanie jakiegoś filmu.
Ogólnie nic dziś mi się nie chce, jakiegoś starsznego lenia mam. Nie wyspałam się strasznie i cały dzień ziewam.

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#9 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 29 października 2010 - 15:33

Co za dzień... <olaboga></span> odbębniłam rano zajęcia, polazłam po resztę cudów na obiad ... i ten obiad robię juz od 14 :/ albo raczej... robiłabym, gdybym miała gaz :/ co za du.ki krajcowe odcięły gaz bez uprzedzenia o tym :evil: całe szczęście, ze do gazu dodają te całe "zapachy" bo nawet bym się nie zorientowała, ze płomień zgasł, a gaz dalej uchodzi :/ niech się któryś z tych "majstrów" pojawi mi na widoku, nogi z tyłka powyrywam :evil: :evil: :evil:

no bo .... jak polak głodny, to zły :P no nie :P <umieraam></span>

pff :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#10 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 października 2010 - 18:40

Dobry Wieczór Cukieraski <flow1></span>

jak zwykle zabiegana jestem ostatnio <bezradny></span>
zmęczona, śpiąca <zanudza2></span>

miałam dziś dość ciężkie kolokwium i chyba średnio mi poszło <zleee></span>
przyjechałam do domciu, poplociłam z mamcią <ookk></span>
poczekałyśmy aż tatę przywiozą (chyba Wam nie pisałam wcześniej ale tatko mój miał ostatnio poważny wypadek - spadł z dachu <placze></span> i cały tydzień był w szpitalu a dziś go wypisali)
także poczekałyśmy aż tatko zje obiad, trochę z nim posiedziałyśmy aż przyszedł w odwiedziny dziadek więc wykorzystałyśmy moment i pojechałyśmy na spożywcze zakupy

teraz chwilka relaksu przed komputerem <ookk></span>

miłego wieczoru <buzki></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#11 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 października 2010 - 19:58

hejka :-)
w pracy dzis wiekszy był ruch , troszke była sama, jutro szefostwo jedziew rodzinne strony to bede tylko rano z nia a potem sama.
po pracy była u kolezanki po galezie do wiazanek . potem w realu po male spozywcze zakupy , a potem w lumpeksie . mama wiazanki zrobiła < musiało jej sie nudzic, , albo miała wene, w zeszłym roku robiłam sama>
potem byławm w bibliotece . teraz troszke tutaj poczytałam i zaraz mykam.
ale wczoraj zabawna film ogladałam o 29 letniej dziewicy , która chciała sie szybko pozbyc "problemu" i tak wznieciła pozar , bo gumowy pan zrobił zwarcie <umieraam></span> i inne perypetie miała. <biglol></span> a dzs w tv nic cekawego nie ma, tylko najgłupsza bajka na swiecie <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#12 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 października 2010 - 20:36

<hellooo1></span>
Wreszcie w domku <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> Jestem już ogarnięta, wyszykowana, za trochę ponad godzinę wychodzę ze znajomymi, co by się trochę odstresować, a póki co zajrzałam do was :)
Pogoda dziś była piękna - słoneczko, zero wiatru, a to naprawdę coś wyjątkowego, jeśli chodzi o Kołobrzeg, gdzie najczęściej mało co głowy nie urywa. Wieczorem byłam jeszcze na spacerze z psem (urósł niesamowicie przez 3 tygodnie!), a wiatru nadal jak nie było, tak nie ma. Przyjemnie będzie się dziś siedziało na plaży :mrgreen:
Dobrej nocy, Dziewczyny :*

#13 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 października 2010 - 22:20

Joł lale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Humorek mam-a co! drinków parę sie wypiło, jednak stwierdziłyśmy że nie mamy weny na imprezę więc było pidżama party-też dobrze. :lol:
jeju jaki mi się tęskniacz za miśkiem włączył to matko boska :-P ehh jak ja go dorwę to ojojoj <diabelek></span> może jutro wieczorem przyjedzie ( mam nadzięję że się skusi po przeczytaniu mojego smsa :mrgreen: <diabelek></span> hia hia hia :-) :-) :-)
Jutro zajęcia od 9:45 mam nadzieję że się zwlokę z wyra <umieraam></span>

tymczasem buziaki dla was :* :-D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych