Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[26.10.2010] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 25 października 2010 - 23:05

A mnie kumpel poprawił troszke humor :mrgreen: Napisał, że wygrał podwójny bilet na koncert , i zapytał czy idę :mrgreen: Ja że oczywiście stwierdziłam, że tak, obczaiłam kim jest Mademoiselle Karen na you tube, bo nie miałam pojęcia.. i świetnie się bawiłam :mrgreen: Co prawda kosztowało to dezercję z hiszpańskiego, ale warto było :mrgreen:
Teraz herbatka i do spanka, bo jutro na uczelnię od rana :-P Może mi się samopoczucie utrzyma jakieś w miarę radosne.
elizabeth, jakos damy radę :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 października 2010 - 07:19

Witam <witeczka></span>
Znów piekielnie nie wyspana, już mam dość doprawdy <zly></span> <zly></span> <zly></span> Pogoda za oknem również optymistycznie nie nastraja :roll: Dobrze że 1 dzień a potem znów wolny dzień-może wtedy wreszcie wypocznę choć jak znam siebie to nic z tego <umieraam></span>
Tęskni mi się za posiadówkami na babskim, szkoda że mam tak mało czasu na wszystko. ;-)
Cóż dopijam kawkę, ogarnę włosy i szoruje na 12 h :-| Ekipa w pracy dziś taka sobie ale mam nadzieję że jakoś zleci.

Słoneczka życzę <sun></span>

#3 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 26 października 2010 - 09:17

Bry Misie Pysie :-D

Ale dzień się zaczął... Mama moja wylądowała w szpitalu z koszmarną anemią i problemami z sercem, a lekarze zrzucają to na dietę... Uzupełnili jej elektrolity kroplówką, wypisali jakieś do picia i mnóstwo witamin, żelazo, kazali zgłosić się już do normalnego lekarza, ale natychmiast przerwać dietę... Teraz zadzwonił Małż mój, że wraca do domu, dostał tydzień zwolnienia, bo okazało się, że jak poszedł do lekarza, po moim dwutygodniowym zrzędzeniu, to coś w płucach słyszał lekarz- no i P. dostał skierowanie na rentgen i do alergologa, dziś to ma po południu załatwić, a tak będzie z nami siedział do wtorku. Poza tym rozmawiał ze swoim dyrektorem, i dostał w końcu motywacji do szukania nowej pracy- o podwyżce nie ma mowy, podczas gdy wiemy od "źródła", ze nowo przyjęty pracownik ma sporo więcej od niego- przy mniejszej liczbie obowiązków i niższym stanowisku. Tak więc uroczo się dzień zaczął...

Miśka jeszcze śpi :shock: ale za chwilę ją budzę na jedzenie i idziemy na spacer- trzeba korzystać z resztek jesieni. Potem obiad jakiś zrobię i skoro P. w domu będzie, to może wieczorem skoczę do mamy.

Miłego dnia życzę Wszystkim :* I gratuluję jeśli ktoś dotarł aż tu :lol:

#4 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 października 2010 - 09:33

Marzycielko <przytul></span>

Dobry :)

Ja dziś mam humorek taki sobie, nie wiem- jakaś taka rozmemłana dziś jestem. Planów narazie brak, potem z D. będę się widzieć, więc tak mi zleci dzień. Może pranie zrobię, muszę popatrzeć, czy już się nazbierało. :-P

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 26 października 2010 - 09:50

Witam

Marzycielko <przytul></span> ;* bedzie dobrze

Wstalam dzisiaj o 8 i prosto na uczelnie zawiesc legitymacje do podbicia.
zjadlam sniadanko i siedze teraz na bs i czytam posty :-D
na 13.25 ide na zajecia na jedne cwiczenia.
Ostatnio odkrylam w sobie pasje do fotografowania. kumpel pozyczyl mi aparat
do pstrykania fotek :mrgreen: a nuz jakis talent do fotografowania u siebie odkryje :lol:

Miłego :*

201407101662.png

#6 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 26 października 2010 - 09:54

<witeczka></span>
Siedzę sobie z wami od rana :P
Teraz idę jeść śniadanko i zaraz robię obiadek - potem brak planów.
Do pracy na 18.
Miłego dnia <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#7 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 października 2010 - 10:27

Witam!
Marzycielka dużo zdrówka dla mamy i męża ;* <sloneczkoo></span> <rozyczka></span>
U mnie już po obiadku,tzn.już skończyłam go robić.
Teraz kawusia a po południu po syna do szkoły.

Miłego dnia,kochane. ;-)

#8 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 26 października 2010 - 12:04

Marzycielko, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla mamy i męża :-)

Witam się!

Właśnie z pracy wróciłam, szybkie szykowanie się i na uczelnie na zajęcia jadę. Na dworze zimno i zapowiada się na deszcz :-/
Rodzice poszaleli dziś i pokupowali pościel do domu, a to poduszki dla każdego, dwie kołdry i parę prześcieradeł. Miałam kupić kołdrę i mam z głowy bo jedna jest dla mnie :-)
W planach na później obijanie się w łóżeczku z Miśkiem.

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#9 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 26 października 2010 - 13:15

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI :mrgreen: :mrgreen:

U mnie dzisiaj dosyć ładna pogoda, słoneczko świeci ale jest zimno :-( Pojechałyśmy przed zajęciami z koleżanką na zakupki kupiłyśmy sobie obie takie same swetry tuniki :-P Tylko ona czarny a ja szary hehehee :-P :-P :-P Teraz mam okienko a później wykład (czyli nuuuuda straszna) a potem fitness :mrgreen: I nauka :-/ :-/ Tylko, że nawet notatek nie mam ehhhh.... i zaraz muszę zabrać się za walkę z moim pokojem hehe :-P :-P Miłego dnia babeczki <wkupie1></span> <flow1></span>
szczęście ma smak truskawek :D :D

#10 rudolff1986

rudolff1986
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 26 października 2010 - 13:51

Witam! a wiec jak minal moj pierwszy dzien na babskim swiecie?, otoz zaczal sie od dosyc niezrecznej sytuacji, otrzymalam bowiem telefoniczna propozycje podwozki przez mojego dawnego wielbiciela gdy szlam do miejsca przeznaczenia z moim chlopakiem, a z racji ze nie wiedzialam jak sie zachowac a on nalegal powiedzialam ok, i tak w trojke znalezlismy sie w samochodzie, bylo fantastycznie, dobrze ze mialam telefon to moglam zajac sie opisywaniem tej zaj****tej sytuacji mojej kolezance:D:D:D:D uczucie niesamowite, smialam sie sama z siebie:D polecam:p

[ Dodano: 2010-10-26, 15:11 ]
dowiedzialam sie rownież ze do przyszlego czwartku musze oddac pierwszys rozdzial mojej pracy mgr, to tez bardzo wesola wiadomosc, zwlaszcza ze jestem na etapie zbierania literatury a na chwile obecna jeszcze nic nie mam :shock:

#11 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 26 października 2010 - 14:26

<witeczka></span>
Niedawno wróciłam z miasta :-P
Po rozmowie połaziłam po lumpkach, później biegiem na autobus i teraz siedzę
i czekam za obiadem :-) Niedługo spodziewam się kumpeli, a później wieczór
filmowy z lubym zapewne :-D

Na dworze zimno i zapowiada się na deszcz :-/

U mnie trochę padało, wieje i zimno jest niesamowicie dlatego już się z domku nie ruszę :lol:

Buziaki ;* ;* ;*
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#12 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 października 2010 - 16:31

hejka , dzien minał jak zwykle ;-) teraz wyszykowana lece na pierwsze zajecie z francuskiego .
ale jest rano bylo przyjmeniej.
dzis mam pecha do autobusów , rano nie przytjechał i spozniłam sie do pracy a po pracy pol godziny na przystanku , dopiero trzeci z kolej przyjechał i jeszcze spozniony, mam nadzieje ze teraz autobus pojedzie o czasie. :D

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#13 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 26 października 2010 - 16:59

Dzien dobry ;-)
U mnie dzionek tez jakos leci. Rano bylam po wniosek w urzedzie, pozniej zakupy, obiadek, polozylismy sie po obiedzie i obudzilam sie pol godzinki temu :-P
Ł. pojechal zawieźć rodzicom plytke z filmem z wesela, a ja jutro wkleje Wam jakies fotki ;-)
Lecę trochę Was poczytać :-)
Buziaki <buzki></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 26 października 2010 - 19:04

Dobry wieczór już właściwie ;)

Dzień mija mi jak co dzień.
Po pracy musiałam zająć się zadaniami na ćwiczenia, a teraz mam chwilę dla siebie.
Poczytam trochę forum i kładę się wcześnie spać, bo ostatnio zmęczona jakaś się czuję.

Miłego wieczoru :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych