Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[25.10.2010] Poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 25 października 2010 - 06:37

Dzień Dobry :-)

Witam się poniedziałkowo. Znów początek tygodnia, gdzie będzie praca-uczelnia. Za krótki jest weekend i za szybko mija.
Właśnie śmigam za minut 5 na uczelnie bo czas zacząć zajęcia.
Dziś ma być kolokwium z anglika, zobaczymy jak będzie.
W planach pojechać na rynek może coś się znajdzie fajnego ze spodni, bo poszukiwań ciąg dalszy :-)

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 października 2010 - 06:45

Bry Misie Pysie :mrgreen:

Moja matka patrzy na mnie wilkiem, teściowa ciężko wzdycha, a my z P. jesteśmy wyspani jeszcze bardziej i zadowoleni, bo wróciliśmy do naszej sypialni już we dwoje :-) Zupełnie inny komfort spania w naszym wielkim wyrku :mrgreen:

Za oknem pogoda zapowiada się całkiem ładna, mała jeszcze dosypia, a ja łącze śniadanie z BS- dlatego moje śniadania zazwyczaj się tak przeciągają :lol:

W planach na dziś zakupy i wizyta z małą u ortopedy, jakieś małe prasowanie pewnie się jeszcze przydarzy i jakiś szybki obiadek ;-)

Miłego dnia życzę Wszystkim :*

#3 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 25 października 2010 - 06:47

Katarzynka powodzenia!!!
Mi niestety też weekend minął szybko za szybko, w dodatku byliśmy wczoraj w sklepach w Galerii bo chciałam sobie jakieś ciuchy kupić i lipa, nic nie było, tylko małż kupił sobie spodnie!!!
Dołączona grafika

#4 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 października 2010 - 07:33

Cześć i czołem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wstałam sobie zjadłam śniadanie teraz kawusia <kawka1></span> poczytam szybciutko te kilka postów i trzeba się szykować i jechać bo koleżanka już wsiadła do autobusu. :-D Pogoda nieco lipna :lol: Dostałam grafik na listopad do pracy i jest tak średnio bo mam mało godzin <bezradny></span> Tzn z jednej strony to fajnie bo częściej będę w domu ale nie zarobię za wiele i to jest wkurzające :evil:

Zajrzę wieczorkiem. Miłego :*

#5 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 25 października 2010 - 08:29

grafik na listopad do pracy i jest tak średnio bo mam mało godzin

mam tak samo.... nie wiem czy 7 stów dostanę kurwa kurwa kurwa kurwa ... mino, że mogłam mieć min 3 dni więcej, to kurwa nie :evil: :evil:

<hellooo1></span>
zaspałam na zajęcia na 8 :-| chociaż bardzo je lubię, to się nie dało zwlec z wyra o 630... Teraz jak juz odsłoniłam okno, to, chyba świetnie zacznę tydzień :evil: :evil:
Przynajmniej kawam i smakuje :lol:

Miłego <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#6 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 października 2010 - 09:21

Witam :-D

a ja jeszcze w łóżku sobie leze <swistak1></span> pogoda nie za specjalna wiec stwierdzilam, ze sie jeszcze pobycze ;-) czekam na tel od miska, kiedy jedziemy na zakupy. Na uczelnie dzisiaj nie ide, zajec nie mam <dens1></span> dopiero jutro :mrgreen:

ale ten czas szybko leci <bezradny></span> niedlugo listopad i wszystkich swietych :-D

Miłeeeeeego ;*

201407101662.png

#7 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 października 2010 - 10:41

<hellooo1></span>
Mam dzisiaj wolne, a mimo to nie śpię już od 7.00, co w moim przypadku jest naprawdę bardzo niespotykane i dziwne. Ale to dobrze, bo zdążyłam zjeść już śniadanie, posprzątać w pokoju, zrobić zakupy i obiad, a teraz siedzę z gorącą pyszną kawą, odpoczywam i biorę się zaraz za książkę. Mam jeszcze fajne filmy, więc może i za nie się zabiorę :)
Powinnam właściwie czytać teraz o neofuncjonalizmie na jutrzejsze ćwiczenia, ale na razie odwlekam to na bliżej nieokreśloną przyszłość. Może wieczorem.
U mnie pogoda przepiękna i słoneczna - miła odmiana po tych ciemnościach, które wczoraj były za oknem.
Miłego dnia :*

#8 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 25 października 2010 - 12:27

Witam Kochane :D

Po wczorajszej awanturze w domu spokój, bo współlokatorów nie ma od samego rana.
Wstać musiałam o 6.30, bo mieliśmy dzisiaj w pracy sprzątanie na 8.30 <bezradny></span> oczywiście nie wszyscy przyszli :evil:
Zaraz zabieram się za późny (jak dla nas) obiadek, potem kurze w pokoju powycieram i to wszystko 8-) potem zajęcia bliżej nieokreślone :lol:

mloda napisał/a:
grafik na listopad do pracy i jest tak średnio bo mam mało godzin
mam tak samo.... nie wiem czy 7 stów dostanę kurwa kurwa kurwa kurwa ... mino, że mogłam mieć min 3 dni więcej, to kurwa nie :evil: :evil:

Mam dokładnie tak samo kurwa :evil: kurwa

Jakoś to będzie :D
Miłego dnia <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#9 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 października 2010 - 14:31

Dzień dobry!
Poganiałam dziś troszkę po bazarku.Kupiłam marchew,jabłuszka,natkę pietruchy.Pokroję ją i wrzucę do pojemniczka do zamrażalnika.Będzie do zupy jak znalazł.Teraz odrabiam z synem lekcje.Za godzinkę wyruszamy do lekarza na kontrolę po chorobie ucha.
Miłego popołudnia dzieweczki ;-) ;-) .

#10 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 października 2010 - 17:17

Tym , którym sie grafik nie podoba wspolczuje i trzymajcie sie , moze nastepny miesiac bedzie lepszy :*
ja dzis wchodze do sklepu , okazało sie ze szefowa sie zle czuje i pojechałą do domu, wiec cała dniowke sama byłam. po pracy dosłodziłam tylko winka, troszke ulozyłam ubranka w szafkach i chyba sobie poczytam.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#11 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 października 2010 - 17:28

Dobry :)

Ja dziś z samego rana byłam z mamą załatwić urzędowe sprawy. Potem poleciałam do sklepu znajomych i pomogłam ich troszkę malować- ale się za dużo nie wysilałam. Jeszcze skoczyłam do kolegi ściąć włosy- bo robi kurs fryzjerstwa- ale jestem średnio zadowolona z fryzurki. Może muszę sama sobie ją ułożyć, a jak nie, to będę nosić grzywkę spiętą aż odrośnie :mrgreen: Teraz zajadam czipsy- ehh...zbrodnia.... I leniuchuję, kompletnie nie mam co robić.

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#12 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 października 2010 - 18:10

Wylazłam z kuchni <huraaaaa></span> nareszcie <huraaaaa></span> zachciało mi się lepić pierogi- no, ale w końcu dzień wolny to po co go spędzać na odpoczynku, prawda? :lol: Dobrze, że Młoda mi pomogła, bo chyba siedziałabym przy tym lepieniu do północy :lol: A tak to i weselej było, bo miałam do kogo buzie otworzyć i raźniej jak ganiałam za czteronogim złodziejem pierogów :-P bo nasza kotka chyba bardzo chciała popróbować, więc wiele się nie zastanawiając chwyciła jednego w zęby i w długą. Nienażarte kocisko :-P Oczywiście Wika też dzielnie pomagała w pracach kuchennych, więc stworzyliśmy we trzy zgodny team :mrgreen: A teraz chwilę posiedzę na tyłku a później muszę Małą wykapać, pastę z jajek P. na śniadanie do pracy zrobić, no i siebie doprowadzić do stanu używalności :mrgreen:

A tak w ogóle to chyba powinnam była zacząć od Witam się :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#13 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 25 października 2010 - 19:00

Cześć Cukiereczki <flow1></span>

jak zwykle zabiegany dziś dzień miałam <jezorek11></span>
który zaczął się standardowo o 5:50 <zleee></span>
na zajęciach do 12, później przyjazd do domu i nauka na piątkowe koło <nauka></span>
później odwiedziny w szpitalu i dopiero teraz mam chwile usiąść na tyłku przy BS :D

dziewczynki z kiepskimi grafikami - dacie radę, będziecie się wzajemnie wspierać :mrgreen:

Marzycielko - ale ten czas leci, zerkam na Twój suwaczek a Córa ma już ponad 2 miesiące - a niedawno jeszcze nosiłaś ją pod serduszkiem :)

Miłego wieczoru <buzki></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#14 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 października 2010 - 21:13

Dzień z psioapsiółą udany, tylko pogoda nam nie dopisała <bezradny></span> Chciałam żeby została, ale stwierdziła że się nie przygotowała i może w piątek przyjedzie-bo mam niecne plany iść na impreskę :lol: :lol: :lol:
Dziś idąc na dworzec, zobaczyłam matkę z dziewczynką kilkuletnią - które żebrały. Z ciekawości poszłam do sklepu kupiłam dla nich trochę jedzenia, słodkie bułki, podeszłam i spodziewałam się że matka odmówi-bo zwykle to tylko kasę preferują, a tu zaskoczenie: podziękowała, chwilę później widziałam jak jadły obie.. Nie popieram żebrania ale szkoda mi się dzieciaka zrobiło bo może była głodna a i ona w niczym nie jest winna. <bezradny></span>
Teraz próbuje przekonać organizm że trzeba iść spać ale póki co się nie daje <umieraam></span>
puszczę sobie serial, może to pomoże... Bo jutro znów do pracy ehhh :roll:

Buźki dla Was <buzki></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych