Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[23.10.2010] Sobotka

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 października 2010 - 06:14

<hellooo1></span>
witam się pracowo, jak co weekend :-P Ale. w tym tyg tylko jeden dzień, jutro mam wolne.. pewnie nadrobię to jakimś tournee na przełomie października i listopada :lol:
Zaspana jestem, bo jak zwykle się budziłam w nocy co chwilę, jakieś pierdoły straszne mi się śniły <bezradny></span>
Zimnoooo <zimnoo></span> jest okrutnie, ratuje się kawką :-)
z planów na dziś solidna powtórka z hiszpańskiego, bo sporo mi się zapomniało, a w ciągu tygodnia nie bardzo było kiedy się za to zabrać :-P I oby zleciało do 19 jakoś szybko :mrgreen:

Miłego <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 października 2010 - 07:47

Dzień dobry :-D
Ja dzisiaj czuje sie juz o niebo lepiej ;-)
Wyprawilam rano meza do pracy, to jego pierwszy dzien po urlopie ;-) Sama wstalam po 8., masakra :-P Ostatnio śpię po 11 godzin :lol:
Plany na dziś to ogarniecie troszke domu i lezenie ;-)

Udanej soboty zycze ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 23 października 2010 - 08:29

Dzien dobry <hello></span>

Dziwnie mi - nie jestem przyzwyczajona do siedzenia w sobote w s-rzu :roll: ale w sumie sama tego chcialam, wiec o co mi chodzi :-P

Obudzilam sie przed 8.
Wypilam tylko kawe, jesc mi sie nie chce :roll:
Zaraz wskocze pod prysznic i przejde sie do lumpka <jezorek11></span> Dzisiaj promocja "wszystko po 1 zl" pewnie nic nie bedzie, ale z ciekawosci ide pobuszowac :-P W koncu nic innego do roboty nie mam <bezradny></span>

Udanego, Slonecznego Weekendu <sun></span> <buzki></span> <sun></span> <buzki></span> <sun></span> <buzki></span>

#4 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 października 2010 - 08:47

Cześć Cukiereczki <flow1></span>

ah ależ sobie dzisiaj pospałam <hura></span>
nie żałowałam sobie, aż do 9 <jezorek11></span>
organizm potrzebował się zregenerować po całym tygodniu

właśnie wcinam sobie zmiksowane pomarańcze z brzoskwinką <mniami2></span> i mam chwilę czasu żeby Was poczytać <ookk></span>
choć niebawem pewnie będę musiała się wziąć za cosobotnie sprzątanko <odkurza1></span>
poza tym konkretnych planów na dziś brak, więc zapewne zajrzę do notatek z wykładów, bo już 3 wykładowców przebąkiwało o kolokwiach <zleee></span>

Miłej soboty <buzki></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#5 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 października 2010 - 09:56

Dżem Dobry :)

Ja pospałam sobie prawie do 10tej, a co- nie stać? :lol: łypka się cieszy, bo dziś pięknie słoneczko świeci :-D Muszę zrobić dziś parę kosmetycznych zakupków, jak na złość wszystko się kończy tym samym czasie :-P Poza tym dzień spędzę z D., ale konkretnych planów brak <bezradny></span>

Miłego Dzionka ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#6 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 23 października 2010 - 15:33

<hellooo1></span>
Wreszcie weekend <hura></span>
Energia mnie dzisiaj rozpiera :mrgreen: Całe mieszkanko wypucowane, aż się błyszczy, obiadek ugotowany, zakupy zrobione, pranie też, nawet godzinę dzisiaj ćwiczyłam, żeby mieć piękne pośladki, brzuch i uda ;-)
Odwiedził mnie M. Wieczorem będziemy robić albo pizzę albo takie dobre pierożki z ciasta francuskiego z serem, na które przepis znalazłam na forum :-) Naprawdę tak wkręciłam się w to gotowanie, że muszę mieć się na baczności, bo jeszcze trochę tych smakołyków i bez codziennych ćwiczeń się nie obejdzie!

Póki co uciekam, a Wam życzę miłego weekendu :*

#7 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 23 października 2010 - 16:43

Dzień Dobry :-)

Byłam dziś u onkologa z tym pieprzykiem i mam zabieg wycięcia tego "guzka" już wyznaczony i nawet bardzo szybko, bo już na 17 listopada. Przyszło mi martwienie się :-)
Właśnie skończyłam pracę, dziś byłam tylko na 6 i pół godziny przez tego lekarza, ale zdrowie ważniejsze :-)
W planach wypad na piwko z paczką znajomych :-) Trzeba się odstresować i pomyśleć o sylwku :-)
Właśnie kończę się szykować i będę zmykać do T.

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#8 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 października 2010 - 17:38

Witam :-D
Rano musiałam wstać i zapylać na autobus prowadzący mnie do edukacyjnego piekła :lol:
Coś się dzisiaj kiepsko czułam, M. na szczęście po mnie przyjechał i pierwsze co
zrobiłam wchodząc do domu to kierowałam się na wyro. Pospałam 2 h i jestem
jak nowo narodzona :mrgreen:
Odpaliłam na chwilę kompa, ale zaraz się wybieram do Biedronki
(sto lat nie byłam więc dziś się nachodzę za wszystkie czasy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) a później do M. na nockę.
Nawet piwka dziś nie wypijemy, bo luby zaoferował się, że odbierze znajomych z imprezy,
ale jutro się nadrobi :-P

Miłego wieczoru kobitki :-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#9 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 października 2010 - 18:50

Byłam dziś u onkologa z tym pieprzykiem i mam zabieg wycięcia tego "guzka" już wyznaczony i nawet bardzo szybko, bo już na 17 listopada.

no to fajnie ze juz masz termin :)

Odpaliłam na chwilę kompa, ale zaraz się wybieram do Biedronki
(sto lat nie byłam więc dziś się nachodzę za wszystkie czasy

zaskocze cie - nic sie tam nie zmienilo <umieraam></span>
w pracy ok, mialam troszke stresa , ale bylo ok. jak wracałam z pracy to miałam w planach isc do biblioteki, ale nie skonczyłam czytac ksiazki , wiec pjechałam autobusem na okolo i skonczyłam czytac.
po pracy zrobilam sobie kluseczki z bialego sera. teraz zaraz mykam i mam talent z kieliszkiem mojego winka z buraków. :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#10 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 października 2010 - 19:44

cześć dziewczynki :* ja jestem straaaasznie zmęczona, rano miałam mecz wróciłam po południu zjadłam, obejrzałam filma :mrgreen: i buszuję na necie. Ide zaraz z pieskiem i do spania bo jutro dwa mecze :roll: Troszkę mi się niechce przyznam szczerze.... :oops: :-P miłego wiczorku babyyyy :mrgreen: :mrgreen: :*
szczęście ma smak truskawek :D :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych