Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[22.10.2010] Piątek ;D

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 października 2010 - 23:02

Impreza imieninowa bardzo udana :mrgreen:
Goscie po 23 sie rozjechali <H></span> Milo bylo.

Piateczek :-P dzisiejszy dzien zapowiada sie bardzo fajnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 października 2010 - 06:43

Bry :-? :-? :-? :-?
Humor absolutnie do d*** bo nie mogłam spać (znów!) więc jestem lekko nietomna a tu trzeba iść do pracy :-/ Na dodatek miałyśmy wyskoczyć z koleżankami z mieszkania na piwko po pracy, ale w tej sytuacji nie wiem czy nie zasnę przy stoliku <umieraam></span>
Poza tym -wczorajsze zakupy udane w miarę tylko nie chciało mi się włosów farbować- co przeniosłam na poniedziałek. Przede mną pracujący weekend :evil: co z wiadomych względów nie nastraja optymistycznie <bezradny></span> I z miśkiem się nie zobaczę :-( Także ogólnie jest <zleee></span>

#3 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 22 października 2010 - 08:54

Dobry, dobry :)

Snieg u mnie wczoraj padał :shock: Jaja no :P A dziś za to wieje okrutnie, aż głowy urywa :lol: I jeszcze deszcz- a co, jak wszystko, to wszystko :-P

Ja dziś cudownie się wyspałam :) W końcu wolne, to korzystam, nie? :P Mam w planach dziś sorzątanie domku, bo jutro może na zakupki małe się wybiorę. Poza tym muszę pazury pomalować, bo już tragedia się dzieje :lol: Wieczorkiem piwko ze znajomymi :)

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#4 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 października 2010 - 09:44

Dobry ;)

Dziś wolne, więc pospałam sobie trochę i wyleniłam w łóżku od rana.
Teraz muszę trochę doprowadzić się do porządku, zrobić coś dla ciała (kąpiel, piling itp) bo popołudniu jadę na uczelnie.

Mam nadzieję, że dziś odbędzie się wszystko z planem (no jakby ostatnie zajęcia odwołali to bym się nie gniewała ale tu nie ma na co liczyć ;P)

Wieczorkiem z ludźmi z uczelni mamy wybrać się na piwko, potem może jakieś karaoke ;P
<piwo></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#5 ESMERALDA

ESMERALDA
  • Użytkownik
  • 549 postów

Napisano 22 października 2010 - 10:01

Witam :-)

Wstałam rano , wypiłam kawkę i do urzędu pracy musiałam iść . Zaraz posprzątam zrobię obiadek i do pracy . Córeczka dzisiaj szybciej kończy lekcje to będziemy miały dla siebie 2 godz . bo jak wrócę to już będzie spała , sobota podobno pracująca . Za to w niedzielę się wyśpię <spie></span> .

miłego dnia ;*

#6 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 22 października 2010 - 10:21

Witam.
Ja dzisiaj czuje sie okropnie - chyba zarazilam sie grypa zoladkowa i caly czas mecza mnie wymioty i biegunka. Ledwo zyje :-/
Chętnie wyszlabym gdzieś się przewietrzyć, ale nie mam nawet sil na wstanie z wyrka.
Ł. pojechal po jakiś kabel, jego tez juz zaczyna cos brac :-x
Nic, zmykam do wyrka, moze troszkę zasnę :roll:

Mimo wszystko, milego dzionka zycze
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 października 2010 - 10:31

I z miśkiem się nie zobaczę

ja swojego nie zobaczę teraz przez najbliższe 4 miesiące... to dopiero jest ból... :(

wstałam o 10:30 ...siedze teraz w polarku ze śniadankiem i herbatką... pogoda brzydka ja chora... jadę zaraz do laryngologa...

#8 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 22 października 2010 - 10:58

<hello></span>
Dziś nie pospałam za długo- Paskud u mnie nocował więc musiałam wstać po 7.
Byłam z mamką na zakupach-zostałam wykorzystana do dźwigania :lol:
Teraz posiedzę odrobinkę na BS, posprzątam pokój i będę czekała na kumpele.
Na wieczór planów brak, ale nic specjalnego nie przewiduje, bo pogoda okropna, a
na dodatek jutro muszę wstać wcześnie :-/

Ja dzisiaj czuje sie okropnie

dużo zdrówka życzę ;-)

Buziakiii ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#9 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 22 października 2010 - 11:39

Witam sie <witeczka></span>

Jak wspomnialam rano w SB, mam bardzo mieszane nastroje od :D poprzez <zly></span> <killer></span> a na koncu <chlipaj12></span> Przed chwila bylam w fazie <chlipaj12></span> wiec teraz jest :D i moge cos napisac <umieraam></span>

Dzien zapowiada sie do bani, bo siedze w domu i nie wiem czym mam sie zajac <hmm></span>
Telewizja mnie nudzi, komputer tym bardziej, za oknem wieje, az uszy bola :-/
Wszystko na NIE dzisiaj :-x

Z M sie nie spotykam i jakos mi z tym..... obojetnie <bezradny></span>
Wybiera sie na weekend do rodzicow, a ja po ostatniej wizycie, nie mam najmniejszej ochoty spedzic dwoch dni z jego mama :roll: jest cholernie upierdliwa, meczaca i zaczyna miec glupie uwagi w moja strone - 100% tesciowa, bleeee <zleee></span>

W sumie, to nie mam nic wiecej do napisania :-P

Milego Piatku <buzki></span> <flow1></span> <buzki></span> <flow1></span>

#10 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 22 października 2010 - 12:05

Witam ;*

Byłam dzisiaj rano w sprawie pracy mgr i pomalu do przodu ruszam z ta praca.
Na razie faza wstepnego zbierania materialow, ajuz pewnie polowa listopada albo koncowka zaczne pisac prace pelna para :-D

w miedzy czasie przegladam na necie jakies ogloszenia o prace, ale poki co w tym temacie bez zmian <bezradny></span> ta bezczynnosc i siedzenia przez bite 3 dni w domu mnie wykonczy :-/

nastawilam przed chwila <praleczka1></span> a za chwile zabieram sie za krojenie jarzyn do salatki. jutro do rodzicow przychodza znajomi

I z miśkiem się nie zobaczę

mloda solidaryzuje sie z toba w bolu <przytul></span> ja raczej tez mojego K. przez caly weekend nie zobacze bo pracuje chlopak

chyba zarazilam sie grypa zoladkowa i caly czas mecza mnie wymioty i biegunka.

kashira zdrowka dla ciebie duzo <przytul></span>

Udanego piatku

201407101662.png

#11 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 22 października 2010 - 12:43

<hellooo1></span>

Dzień dobry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mam wreszcie chwilę wolną to zajrzałam :-P
Słoneczko piękne u mnie dziś świeci <sun></span> <sun></span> <sun></span> nie jest jakoś strasznie zimno, ale wiatr wieje silny :-x Niebo bez chmurne 8-)

Humorek wyśmienity <jezorowaty></span> <jezorowaty></span> <jezorowaty></span>
Dziś przyjedzie Ł. :-P A jutro śmigamy na wesele <tanczy7></span>

Udanego weekendu wszystkim życzę <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <swinka1></span> <swinka1></span> <swinka1></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <tancza3></span> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <piwo></span> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#12 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 października 2010 - 13:47

Witam!
Stało się,obcięłam włosy.I to jest pewne,że dziś doświadczę focha ze strony męża.Nie miałam zamiaru trzymać badziewia na głowie.Źle się czułam ze strąkami na głowie.Dość,że rzadkie włosy to i cienkie.Lepiej się czuję z krotką fryzurką.Jak M,chce się dąsać,niech się dąsa,albo sam zapuści włosy.Tak mu powiem,jakby co.Teraz piję kawusie i jestem szczęśliwa.
Fryzurkę mam podobną do pani Victorii Bahckam,sprzed lat. ;-)

Pogodnego dnia,dziewczyny. ;-)

#13 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 22 października 2010 - 14:25

Snieg u mnie wczoraj padał :shock: Jaja no :P A dziś za to wieje okrutnie, aż głowy urywa :lol: I jeszcze deszcz- a co, jak wszystko, to wszystko :-P

to tak jak u mnie :/ tragedia, nawet nosa się z domu nie chce wychylić, a dziś się umówiłam ze znajomymi na imprezę :) więc trzeba się jakoś zebrać i ogarnąć, pomalować, wyprostować :P humor dziś w miarę dopisuje ;-)

miłego dnia :*

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#14 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 22 października 2010 - 14:38

Snieg u mnie wczoraj padał

Ja jeszcze nie chce śniegu!

Stało się,obcięłam włosy.

Najważniejsze, żebyś to Ty czuła się dobrze w swojej fryzurze :-)

Dzień Dobry :-)

Humorek dzisiaj lepszy :-) Właśnie wróciłam z pracy, wolne na uczelni to korzystam by zarobić :-)
W planach zrobienie późnego obiadu - ryby, bo mam straszną ochotę na nią.
Z pieprzykiem dalej tak samo - jutro wszystkiego się dowiem :-)
W pracy zaczyna się zimno robić, powoli trzeba będzie grzać tam.
T dziś do mnie przyjeżdża i będzie u mnie nocował, wiec jakiś film się obejrzy :-)
Na dworze zimno i wietrznie. Wiatr głowę chce urwać. Już brakuje mi lata.

Miłego dnia :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#15 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 22 października 2010 - 15:27

<hellooo1></span>
Mimo niefajnej pogody witam się w świetnym humorze :mrgreen:
Ja nie wiem, czemu,a le ostatnio dni mijają mi tak strasznie wolno, że zaczyna mnie to denerwować. Ciągnie się ten tydzień i ciągnie, ale nareszcie koniec <jupi></span>
Wszystkie współlokatorki wyjechały i na całe 3 dni mam wolne mieszkanie :) Tego mi było trzeba. Lubię czasem pobyć trochę sama, a od początku października to chyba pierwsza taka okazja, więc muszę korzystać i się lenić.
Po zajęciach zaprosiłam do siebie kolegów na pierogi, bo mój tata zaszalał sobie i zrobił mi zapasy na miesiąc, a ja na nie patrzeć już nie mogę.
Mam ochotę na coś dobrego, więc chyba zajrzę zaraz do jakichś przepisów i upichcę coś pysznego :)

Miłego dnia :*

#16 Misiak

Misiak
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22 października 2010 - 16:40

Powrot do Polski nie rozpoczoł sie ciekawie :-/

Odwiedziłam dziś Biuro Pracy ale żadnych ofert znowu....Trze4ba cos intensywniej samemu szukac :-P Pogoda dopisała słoneczko cały dzien moze jakies posatnowienia znowu na nowy miesiac :lol: :lol: :lol:

#17 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 22 października 2010 - 18:08

witam
19 godzina dopiero..oszaleje jakie te wieczory są długie :-| <killer></span> <killer></span> <killer></span>
kładę się zaraz do łózka..nic mi się nie chce..koleżanka chciała żebym do niej wpadła..ale nie mam ochoty ..w ogóle na to zimno wychodzić z cieplutkiego domku :mrgreen:
miłego wieczoru życzę ;* <byebye></span>
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#18 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 października 2010 - 19:47

Mam ochotę na coś dobrego, więc chyba zajrzę zaraz do jakichś przepisów i upichcę coś pysznego

ostatnio to chyba twój zywioł ;-)
ja rano postanowiłam przejsc przez targ aby kupic jakies rekawiczki, bo nie mam , ale 7.30 a tu nikt nie rozłozony i rekawiczek nie kupiłam, i juz czuje po paluszkach, ze beda tego efekty <bezradny></span> <cryyy></span>
po pracy byłam w lidlu, po warzywa mrozne i wafle ryzowe, które ostatnio pochłaniam w ogromnych ilosciach :-)
potem rozgadałam sie na gg z kolezanka , a teraz mykam do lozka, bo humoru na film brak . :cry:

[ Dodano: 2010-10-22, 21:01 ]
viola a ty nie pisałas cos o zapuszczaniu <cfany1></span> jak długie miałas??? ja przez pewnien czas miłam brzydkie, ale podcinałam , nieobciązałam i teraz sa ok.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#19 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 22 października 2010 - 20:45

jak długie miałas?

Troszkę dłuższe niż za kark.Ale się cieszę,bo mężowi się podoba i mówi,że nawet lepiej w krótszych,gdyż nie mam wówczas takiej pociągłej twarzy.Mówi,że pasuje mi taka fryzurka i że to korzystna zmiana.
Teraz siedzę i piję soczek ananasowy.Jeszcze nie idę spać,gdyż czekam na córkę,właśnie wraca z wycieczki z Krakowa. ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych