Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[19.10.2010] Wtoreczek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 18 października 2010 - 23:51

Witam się po pracy :mrgreen:
Humorek mi dopisuje, bo wtoreczek wolny, tylko na szkolenie do pracy muszę pojechać. Wprowadzamy do menu w restauracji takie bardziej skomplikowane drinki i jutro mamy szkolenie jak je robić :mrgreen: nie pracuję jutro, to pewnie na jakąś degustację się załapię :lol:
Wieczorem właścicielka mieszkania rozmawiała ze współlokatorką, która wprowadziła się wtedy, kiedy my i powiedziała, że jutro przyniesie rachunek za prąd za wrzesień i podzieli na nas wszystkich :shock: tylko, że my się wprowadziliśmy 29 września, więc nie zamierzam za to płacić :evil:
W planach na dzień jeszcze wypad po prezent dla R. na imieniny, zakupy i biblioteka.
Miłego dnia :*
I oczywiście takiego humorku jaki ja mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <buzki></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 19 października 2010 - 06:54

Dzień dobry :-)

Wyspana, ale zniechęcona mgłą za oknem, witam się z rana ;-) Już po śniadaniu, pranie wstawione, jeszcze poprasować muszę ;-) W planach na dziś spacer- choć wcale nie chce mi się z domu wychodzić :-P Cosik mnie gardło zaczyna pobolewać :evil:

elizabeth, ta Twoja praca coraz fajniejsza się wydaje :-D

Miłego dnia Misie Pysie :*

#3 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 19 października 2010 - 07:29

<hellooo1></span>
Spac, spac, spac :-x witam sie zbudzona w srodku nocy :lol: znaczy niedawno hehe
Za oknem szaro, buro i wiaterek wieje :evil: a ja musze gdzies jechac cos zalatwic i zejdzie pol dnia :-x nie chce mi sie wylazic z lozka :-x mialam plan wygrzewac sie :lol:
Duzy skok temp. po powrocie i cos mnie chyba "bierze" :-x tfu, tfu, tfu - wypluc i odpukac :lol:

Cosik mnie gardło zaczyna pobolewać :evil:

Epidemia gardlowo - wirusowa :-x

Nie chce....... <cryyy></span> ale pomalu wstaje :-x

Udanego dzionka zycze wszystkim <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#4 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 19 października 2010 - 08:36

Dzień dobry :-)
Ostatnio jakoś brakowało mi czasu by wejsc na komputer, generalnie ostatnio tylko spie :-P
W niedziele zabralismy rodzicow na wycieczke do Czestochowy, fajnie bylo ;-)
A tak poza tym nudy, siedzę w domu i staram sie odpoczywać :-P
Pogoda za oknem niezbyt fajna, nic się nie chce...
W planach na dziś zrobienie obiadu, kąpiel a popoludniu idziemy do gina ;-)

Milego dzionka ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 19 października 2010 - 08:48

więc nie zamierzam za to płacić

A no pewnie, że nie- jak trzeba, to się kłóć <przytul></span>

Dobry! :)

Ja dziś wstałam dopiero niedawno, a co sobie będę żałować. Tym bardziej, że pogoda do du**, deszcz, mgła, szaro, bleee :-P Dziś mam wykłady na 17.40- ale bez przesady- po co będę sobie tyłek zawracać :lol: Za to pojeżdzę poszukać butów zimowych, bo już w nóżki zimno. Obym coś dziś znalazła...

Poza tym muszę nauczyć się rozpoznawać ziarenka roślinek na zaliczenie jutrzejsze <umieraam></span>

Buziaki ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#6 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 października 2010 - 08:57

cześć
eh... mówiłam wczoraj lekarce jak przepisywała mi antybiotyk że jestem uczulona na paracentamol..i co ?? i przepisała mi lek z paracentamolem :roll:
W nocy nie mogłam zasnać tak mnie wszystko boli
:-/

miłego dnia
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#7 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 19 października 2010 - 09:08

Witam :mrgreen:
Wstałam dziś specjalnie na powtórkę Majki :lol: Wczoraj miałam zakręcony dzień i nie
było kiedy i jak oglądać :-) W sumie to nawet dobrze, bo babka wleciała na kawkę.
Teraz posiedzę z Wami, zjem jakieś śniadanko i muszę się zbierać do piwnicy
rąbać drzewo na rozpałkę <bing1></span> obym sobie członków nie skróciła <umieraam></span>
Brat wraca dopiero w piątek, a z tego co mi naszykował do palenia starczyło na
aż 1 dzień :evil: Teraz je musze się zamieniać w faceta do końca tygodnia <bezradny></span>
Na wieczór jakiś film zapewne się szykuje, dziś nie spodziewam się gości,
więc się z domu nie ruszam :-P

deszcz, mgła, szaro, bleee :-P

a u mnie trochę słońca i trochę wiatru :lol:

<buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#8 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 października 2010 - 10:26

Dzień dobry biszkopciki ;-)

Nie wyspałam się dziś zupełnie.Wstałam z bólem głowy.Aura za oknem nieprzyjemna.Po południu na 17-stą na zebranie do szkoły do syna,wyruszam ochoczo :-) .
Za momencik zabieram sie za porządki w łazience,lustro schlapane pastą do zębów.Tak właśnie dzieci myją ząbki.Nie wiem jak wam,ale czas mi strasznie szybko leci.

#9 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 października 2010 - 10:47

Hejka !

Pogoda u mnie jak u większości - deszcz, mgła i zimnica za pewne :-/
Ale humorek dobry, bo

wtoreczek wolny

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaraz musze się tylko z wyrka wygramolić i skoczyć do lekarza po wyniki <stres></span> a potem nauka na przemian z serialkiem !

Cosik mnie gardło zaczyna pobolewać :evil:

cos mnie chyba "bierze"

Mnie dziś rano też lekko gardło zaszczypało, ale mam nadzieję, że niczego nie złapię ;-)
Zdrówka babeczki ;*
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#10 Anika

Anika
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 19 października 2010 - 12:14

bardziej skomplikowane drinki

przyjemna ta twoja praca :mrgreen:

pranie wstawione

u mnie też

Cosik mnie gardło zaczyna pobolewać

i cos mnie chyba "bierze"

zdrówka :)

że jestem uczulona na paracentamol

bardzo mi przykro, a ten lekarz widać jak słucha pacjentów :-/
A ja dziś biegalam od rana, dzieci do szkoły zawiozłam, potem do lekarza i do pracy :)
Teraz siedzę na BS i aby do 17 a potem do domku :)
Miłego dnia :)

#11 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 października 2010 - 13:56

Dzien dobry ;-)

Ja mam dzisiaj zly humor <zly></span>
Weekend byl ciezki - i na uczelni <nauka></span> i w mieszkaniu <zly></span>
Wczoraj - przez korki - spoznilam sie na autobus i musialam czekac 1,5h na nastepny. Tym sposobem dotarlam do S-rza dopiero na 20-ta :roll:
Bylam straaaaaaasznie zmeczona.

Dzisiaj mialam jazde i sie zdolowalam :-(
Nie szlo mi za bardzo. Chyba z tych nerwow - spieta bylam, wszystko mnie denerwowalo.
Poza miastem czuje sie super, a w miescie wszystko myle, gubie sie - musimy wiecej po miescie jezdzic po sie nie naucze. Jesli chodzi o jazde samochodem, to jestem bardzo wymagajaca w stosunku do siebie <jezorek11></span> Chyba po raz pierwszy w zyciu :-P

Musze sie napic kawy, bo jestem do niczego <kawka1></span>

Milego Dnia <buzki></span> <kwiatek2></span> <buzki></span> <kwiatek2></span>

#12 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 19 października 2010 - 18:02

Kolejny tydzień rozpoczął się w biegu...
Nastrój mam dziś tak okropny jak pogoda za oknem - szary bury i ponury :(
W pracy Asia dziś tak krzyczała i płakała, że wysiadałam. I to bez wyraźnego powodu....Ma już takie humorki swoje...

Padam z nóg a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia w domu...

Dzisiaj mialam jazde i sie zdolowalam :-(
Nie szlo mi za bardzo. Chyba z tych nerwow - spieta bylam, wszystko mnie denerwowalo.

O :!: to dokładnie tak samo jak ja! Wkurzona poszłam już na jazdy i potem tylko było coraz gorzej. chyba kryzys
A na motocyklu jeszcze tak zmarzłam że nie wiem <zimnoo></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#13 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 października 2010 - 19:32

A na motocyklu jeszcze tak zmarzłam że nie wiem

no tak super czas na jazde :)
sajurija uczulona na penicyline i mowilam o tym lekarce ale dala mi lek , ktory ona brala a tez uczulona i nic mi nie bylo.
majorka rabanie drzewa to nie taka zla robota i mozna pospalac kalorie <cfany1></span>

u mnie nuda, po pracy bylam po sztuczne kwiaty na 1 listopada i doszlam do wniosku , ze jesli kiedys bede wychodzic za maz to bukiet bedzie z bialych lili, no to juz jedna sprawe, decyzje bede miala z glowy <umieraam></span>
spotkalam znajoma , pogadałysmy :)
teraz nadrabiam posty.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#14 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 19 października 2010 - 21:11

Dobry wieczór :-)

Dzień szybko minął. Powoli szykuję się do spania. Jeszcze obejrzymy jeden odcinek House i lulu :-) Misiek dziś u mnie śpi :-)
Dostałam potwierdzenie ubezpieczenia, w końcu nie muszę tych kartek wozić, że zapłaciłam je :-)
Jutro dwa zajęcia odwołane, więc tylko jedne ćwiczenia ma :-) i do tego będę mogła w miarę się wyspać :-)

Z góry życzę dobranoc :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#15 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 października 2010 - 21:26

<hellooo1></span>
Znalazłam dzisiaj w końcu powód, dla którego zaczynam lubić jesień i powszechne przeziębienia - dopadły moich wykładowców :mrgreen: Na uczelnię szłam z niemiłą świadomością, że spędzę tam 9 godzin, a okazało się, że po trzech byłam już wolna :-D Jutro tylko jedne ćwiczenia, w piątek nie ma dwóch pierwszych wykładów. Żyć nie umierać :mrgreen: Może uda mi się zdążyć w piątek na jakiś w miarę wczesny pociąg do domu. Już nie mogę się doczekać :)
Zawsze kiedy jestem w Szczecinie czekam na to, kiedy w końcu będę mogła pojechać do domu, spotkać się ze znajomymi, ale za to kiedy jestem już w domu, po dniu, góra dwóch zaczynam tęsknić za ludźmi stąd. Chyba powinnam się rozdwoić <bezradny></span>
Na dzisiaj nie mam już żadnych ambitnych planów. Miałam się uczyć na jutro, ale chyba zrobię to rano ;-)

Dobrej nocy Wam życzę :*

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych