Ja mam tak samo jak @viola te groszki na płaszczach, kurtkach kompletnie do mnie nie przemawiają.
Ale fason ma fajny.
Napisano 05 lutego 2016 - 16:16
W Zarze są najlepsze płaszcze i kurtki. Jedyny minus to cena ![]()
Napisano 08 września 2016 - 08:49
Ja mam od dwóch sezonów kurtkę z Mango z kaczym pierzem i na kolejny sezon będzie dobra. Także polecam, bo jakość jest bardzo dobra, cena też spoko, a kurtka jest ciepła ![]()
Miłego dnia
Napisano 08 października 2016 - 12:21
Od cen w zarze to ja czasem zawału dostaję
Moja zimowa kurtka na ten sezon jest z Denleya. Jest meeega cieplutka, z kożuszkiem, wiec sądzę, ze mrozów tej zimy nie odczuję na wlasnej skorze

Użytkownik alison90 edytował ten post 08 października 2016 - 12:21
Napisano 12 października 2016 - 19:56
@alison90 bardzo fajna kurtka, poza suwakiem czerwonym to mój ideał i pewnie była w dobrej cenie. Kupowałam na tej stronce rzeczy mojemu M. i jest zadowolony.
A dziekuje. Mi akurat te czerwone zamki najbardziej sie spodobaly, bo dzieki temu kurtka jakos sie wyroznia i nie jest kolejną parką w oliwkowym kolorze z futerkiem. Jeszcze jest w sprzedazy w granatowym kolorze. A co do ceny- niecale 300 zl kosztowala.
No męska oferta denleya jest swietna- panowie mają w czym wybierac ![]()
Napisano 19 października 2016 - 08:42
Naprawdę świetna ta kurtka i na pewno przechodzisz w niej nie jeden sezon ![]()
Napisano 17 listopada 2016 - 10:02
Ja kupiłam kurteczkę i to koniecznie taką zakrywająca tyłek, bo lubię, jak jest mi bardzo ciepło. Podoba wam się?
![]()
Napisano 30 listopada 2016 - 14:53
Ja to się też od jakiegoś czasu czaję na taką jak Ty, ale póki co odpuszczam, bo w każdej wyglądam jak w worze pokutnym. Chociaż ta wyżej strasznie ładna.
Użytkownik Brysia edytował ten post 30 listopada 2016 - 14:54
Napisano 01 grudnia 2016 - 09:49
Napisano 01 grudnia 2016 - 12:17
Ja to się też od jakiegoś czasu czaję na taką jak Ty, ale póki co odpuszczam, bo w każdej wyglądam jak w worze pokutnym. Chociaż ta wyżej strasznie ładna.
No to nie możesz jej zamówić i jakby była niedobra odesłać? Można u nich zwracać chyba do 30 dni a wysyłka na pewno za kurtkę będzie za free bo przekroczyć chyba trzeba 50 zł
Napisano 05 grudnia 2016 - 14:56
W sumie mogę, a co mi tam. Normalnie noszę M ale wydaje mi się że te kurtki są takie luźniejsze, myślisz że bezpieczniej wziąć w takim razie S?
Napisano 12 grudnia 2016 - 11:55
W sumie mogę, a co mi tam. Normalnie noszę M ale wydaje mi się że te kurtki są takie luźniejsze, myślisz że bezpieczniej wziąć w takim razie S?
Jak są takie oversize to może rzeczywiście mniejszą... tylko żeby rękawy były dobre
Napisano 22 grudnia 2016 - 10:10
Nie no dobra jest, jak Tobie się podoba i jest wygodna i ciepła to najważniejsze. Fajnego ma liska na kapturze
Odpinany? A te suwaki z boków coś dają czy tylko taki element deko?
Napisano 28 grudnia 2016 - 11:00
Ostatnio w to watrzycho się sprawdziła, ładnie grzeje szczególnie na dole
Tak futerko odpinane na takie guziczki
Napisano 12 grudnia 2017 - 10:16
W tym roku szukałam idealnej kurtki zimowej na prawdę długo, zależało mi na tym, żeby była ciepła, ładna i porządnie uszyta, bo chcę żeby służyła mi dłużej niż przez jeden sezon. Ku mojemu zdziwieniu znalazłam taką w Tesco, a było to ostatnie miejsce, które przyszło mi do głowy po przejściu niemal wszystkich sieciówek.
Napisano 29 marca 2021 - 12:39

Romantycznie
Napisano 22 września 2021 - 16:52
Bardzo ładna kurtka
Chciałabym sobie właśnie coś takiego kupić jak na zdjęciu. Bardzo ładnie to wygląda. Ja teraz jeszcze na chwilę obecną planuje zakupic coś takiego jak tutaj https://www.snowshop...tki-narciarskie Bardzo ładne fasony tutaj są.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Wspólny wyjazd na ferie zimowe |
|
|
|
opony zimowe do auta |
|
|
|
Buty zimowe |
|