Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kurtki i płaszcze zimowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#81 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 14:52

Ja mam tak samo jak @viola te groszki na płaszczach, kurtkach kompletnie do mnie nie przemawiają.

Ale fason ma fajny. 

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#82 staruszka94

staruszka94
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 05 lutego 2016 - 16:16

W Zarze są najlepsze płaszcze i kurtki. Jedyny minus to cena :)

#83 anka.jonska

anka.jonska
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 08 września 2016 - 08:49

Ja mam od dwóch sezonów kurtkę z Mango z kaczym pierzem i na kolejny sezon będzie dobra. Także polecam, bo jakość jest bardzo dobra, cena też spoko, a kurtka jest ciepła ;D

Miłego dnia ;)

#84 alison90

alison90
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 08 października 2016 - 12:21

Od cen w zarze to ja czasem zawału dostaję :mrgreen: Moja zimowa kurtka na ten sezon jest z Denleya. Jest meeega cieplutka, z kożuszkiem, wiec sądzę, ze mrozów tej zimy nie odczuję na wlasnej skorze  :mrgreen: xZKLWNO.jpg

Użytkownik alison90 edytował ten post 08 października 2016 - 12:21

#85 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 października 2016 - 13:31

@alison90 bardzo fajna kurtka, poza suwakiem czerwonym to mój ideał i pewnie była w dobrej cenie. Kupowałam na tej stronce rzeczy mojemu M. i jest zadowolony.

#86 alison90

alison90
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 12 października 2016 - 19:56

@alison90 bardzo fajna kurtka, poza suwakiem czerwonym to mój ideał i pewnie była w dobrej cenie. Kupowałam na tej stronce rzeczy mojemu M. i jest zadowolony.

A dziekuje. Mi akurat te czerwone zamki najbardziej sie spodobaly, bo dzieki temu kurtka jakos sie wyroznia i nie jest kolejną parką w oliwkowym kolorze z futerkiem. Jeszcze jest w sprzedazy w granatowym kolorze. A co do ceny- niecale 300 zl kosztowala.

No męska oferta denleya jest swietna- panowie mają w czym wybierac :)

#87 budubix

budubix
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 19 października 2016 - 08:42

Naprawdę świetna ta kurtka i na pewno przechodzisz w niej nie jeden sezon :)

#88 ewelinnnka

ewelinnnka
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 17 listopada 2016 - 10:02

Ja kupiłam kurteczkę i to koniecznie taką zakrywająca tyłek, bo lubię, jak jest mi bardzo ciepło. Podoba wam się? 

DAM-A-78.jpg

#89 Shea

Shea
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 28 listopada 2016 - 12:48

Ja ostatnio kupiłam piękną kurtkę właściwie taki oversize płaszcz z futrem w necie tam gdzie @alison90 , kurtki akurat mają cudo <3

Użytkownik Shea edytował ten post 28 listopada 2016 - 12:50

#90 Brysia

Brysia
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 30 listopada 2016 - 14:53

Ja to się też od jakiegoś czasu czaję na taką jak Ty, ale póki co odpuszczam, bo w każdej wyglądam jak w worze pokutnym. Chociaż ta wyżej strasznie ładna.

Użytkownik Brysia edytował ten post 30 listopada 2016 - 14:54

#91 Barbarella

Barbarella
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 01 grudnia 2016 - 09:49

Ja zdecydowanie bardziej wole sportowe kurtki na zimę, niż eleganckie płaszcze. Lepiej się czuję w kurtkach i wtedy czuję, że to jest mój styl :) W tym roku skuszę się chyba na propozycje ... bo maja bardzo ładne sportowe kurtki. .. będą też fajne na zimowy wypad w góry na narty :)

#92 Shea

Shea
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 01 grudnia 2016 - 12:17

Ja to się też od jakiegoś czasu czaję na taką jak Ty, ale póki co odpuszczam, bo w każdej wyglądam jak w worze pokutnym. Chociaż ta wyżej strasznie ładna.

No to nie możesz jej zamówić i jakby była niedobra odesłać? Można u nich zwracać chyba do 30 dni a wysyłka na pewno za kurtkę będzie za free bo przekroczyć chyba trzeba 50 zł

#93 Brysia

Brysia
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 05 grudnia 2016 - 14:56

W sumie mogę, a co mi tam. Normalnie noszę M ale wydaje mi się że te kurtki są takie luźniejsze, myślisz że bezpieczniej wziąć w takim razie S?

#94 Shea

Shea
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 12 grudnia 2016 - 11:55

W sumie mogę, a co mi tam. Normalnie noszę M ale wydaje mi się że te kurtki są takie luźniejsze, myślisz że bezpieczniej wziąć w takim razie S?

Jak są takie oversize to może rzeczywiście mniejszą... tylko żeby rękawy były dobre

#95 Brysia

Brysia
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 20 grudnia 2016 - 12:42

Wziełam mkę i jest dobra. Jest luźniejsza ale to taki krój że nie przylega do ciała. Jest super i bardzo ciepła, uwielbiam takie khaki , przynajmniej grzeje dobrze plecy na dole a zawsze mam problem z pęcherzem podziębionym!

Załączone miniatury

• IMG_20161219_140330.jpg

#96 Shea

Shea
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 22 grudnia 2016 - 10:10

Nie no dobra jest, jak Tobie się podoba i jest wygodna i ciepła to najważniejsze. Fajnego ma liska na kapturze :) Odpinany? A te suwaki z boków coś dają czy tylko taki element deko?

#97 Brysia

Brysia
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 28 grudnia 2016 - 11:00

Ostatnio w to watrzycho się sprawdziła, ładnie grzeje szczególnie na dole ;) Tak futerko odpinane na takie guziczki

#98 Amman

Amman
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 12 grudnia 2017 - 10:16

W tym roku szukałam idealnej kurtki zimowej na prawdę długo, zależało mi na tym, żeby była ciepła, ładna i porządnie uszyta, bo chcę żeby służyła mi dłużej niż przez jeden sezon. Ku mojemu zdziwieniu znalazłam taką w Tesco, a było to ostatnie miejsce, które przyszło mi do głowy po przejściu niemal wszystkich sieciówek.

#99 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 29 marca 2021 - 12:39

Bardzo dobre i CIEPŁE puchówki mają opisane jaki puch (90/10 tylko), jak sprężysty (600 cuin +) oraz ile tego puchu.
Bardzo dobra i bardzo bardzo ciepła puchówka za 170 to mało, sam najlepszy puch potrafi kosztować więcej.

Jeśli szukacie czegoś dobrej jakości, polecam to miejsce:

W sklepie kupisz świetne kurtki z owczej wełny:
359541i0ad9c8dad0cbe8476f5.jpg

Romantycznie

#100 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 22 września 2021 - 16:52

Bardzo ładna kurtka ;) Chciałabym sobie właśnie coś takiego kupić jak na zdjęciu. Bardzo ładnie to wygląda. Ja teraz jeszcze na chwilę obecną planuje zakupic coś takiego jak tutaj  https://www.snowshop...tki-narciarskie Bardzo ładne fasony tutaj są.