Ładna, kolor fajny i wydaje się ciepła. Lubię takie normalne kurtki.
Dziękuję, ja własnie tez bez żadnych zbędnych udziwnień ![]()
Ta ma jeszcze inne wersje kolorystyczne więc jak pojadę juz przymierzać to zobaczę w którym mi najlepiej ![]()
Napisano 30 października 2013 - 10:32
Ładna, kolor fajny i wydaje się ciepła. Lubię takie normalne kurtki.
Dziękuję, ja własnie tez bez żadnych zbędnych udziwnień ![]()
Ta ma jeszcze inne wersje kolorystyczne więc jak pojadę juz przymierzać to zobaczę w którym mi najlepiej ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 31 października 2013 - 10:37
Czy może któraś z Was wie, gdzie mogę szukać podobnego płaszcza, do tego który miała Czartoryska na ślubie? Albo w ogóle czegoś białego/kremowego eleganckiego? Wymyśliłam sobie lekki płaszczy z cienkiej wełenki i nigdzie nic takiego nie widzę.
Może jakieś firmy, sklepy, sugestie? ![]()
Myślicie, że krawcowa uszyłaby płaszcz?
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 31 października 2013 - 11:00
@Aspirynkaaa nie mam pojęcia gdzie go szukać, ale rzeczywiście jest śliczny. Prosty i klasyczny ![]()
Na szczęście ja już mam z głowy kupno płaszczyka na zimę, bo w tym roku poszło mi ekspresem. Jest mega milutki w dotyku i tak jak nigdy nie byłam przekonana do takiej długości, a tym bardziej takiego płaszczyka to w tym czuję się super i ma boski kolor ![]()

Napisano 31 października 2013 - 12:38
Aspirynkaa nie wiem ile taka krawcowa wzięła by za uszycie takiego płaszcza, może zrób tak wydrukuj sobie to zdjęcie i pochodź .. po krawcowych popytaj się jaka byłaby ewentualna cena , może gdzie trafi się taka krawcowa która za przyzwoitą cenę by Ci taki płaszczyk uszyła .. ![]()

Napisano 31 października 2013 - 13:18
@Jula super płaszczyk w jakiejś sieciówce kupiłaś?
Kolor jak i fason mi odpowiada ![]()
@Aspirynkaaa śliczny jest taki prosty i elegancki ![]()
Napisano 02 listopada 2013 - 20:00
Aspi wez foto idzi zapytaj. Wedlug mnie powinna zrobic. Moja babcia byla krawcowa i o il edobrze pamietam szyla plaszczyki
Jula fajna;) Ale nie jest taka puchata ? ladnie lezy?
Napisano 07 listopada 2013 - 09:33
Jula bardzo fajny fason , kolor jak na moje preferencje za jasny jak zimowka to tylko czarny. Zreszto mam bardzo podobną w wysokim kołnieżem , ale na dole jest dosc szeroki sciągacz z materiał co sprawja ze kutrka sie bardziej dopasowuje. Wkładałam sobie poduszkie podspód wiec mam nadzieje ,że ciaze w niej przebiegam ![]()
Love Love Love
Napisano 12 listopada 2013 - 13:03
ech... ja ostatnio się zasiedziałam na kilka godzin na ......
widziałam takie piekne płaszcze z UNISONO <3 <3 takie z wielkimi kołnierzami, popielate - super!!!
Napisano 03 kwietnia 2015 - 08:25
@Blondynka88 na foto wyglada jakby był biały , ale jaki by nie byl jest genialny ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 kwietnia 2015 - 08:57
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 03 kwietnia 2015 - 09:22
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 03 kwietnia 2015 - 13:31
@Blondynka88 ,jakoś nie w moim typie.Nie widziałabym siebie w groszkach.Ale jesli Tobie sie podoba,niech sie dobrze nosi.![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Wspólny wyjazd na ferie zimowe |
|
|
|
opony zimowe do auta |
|
|
|
Buty zimowe |
|