Pasje waszych mężczyzn(kobiet)
Napisano 06 października 2013 - 16:39
Napisano 07 października 2013 - 09:36
Napisano 08 października 2013 - 14:19
Napisano 08 października 2013 - 18:19
Mój facet lubi outdoorowe i survivalowe klimaty. Naoglądał się Beara Gryllsa chyba za dużo.
mnie takie coś wręcz przeraża - lubię luksus a im dalej tym bardziej.
mój facet natomiast ostatnio dostał wiatrówkę i sporo czasu temu poświecił
Napisano 08 października 2013 - 18:23
Napisano 10 października 2013 - 10:08
Po górach chodzić lubie owszem, ale żeby jeść robaki lub taplać się w błocie to już tak niekoniecznie.
za dzieciaka życie było bardziej "brudne" chociaż jak idziesz na niektóre zabiegi do spa to za "taplanie w błocie" płacisz jeszcze więcej
Napisano 10 października 2013 - 11:54
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 10 października 2013 - 20:27
Jedzenie robali to chyba przesadaPo górach chodzić lubie owszem, ale żeby jeść robaki lub taplać się w błocie to już tak niekoniecznie.
Wiatrówki to już bardziej moje klimaty. Gdzie strzela, na strzelnicy?mnie takie coś wręcz przeraża - lubię luksus a im dalej tym bardziej.
mój facet natomiast ostatnio dostał wiatrówkę i sporo czasu temu poświecił
Napisano 11 października 2013 - 20:32
Napisano 12 października 2013 - 22:45
Mój mąż lubi wszystko sam robić taka moja własna złota rączka , jego pasją są samochody sam potrafi je zreperować itp , jak oczywiście mu się zachce .. to śliczne meble robi
i nie tylko
ma moze multitool ?
chcialabym kupic taki dla swojego, ale nie znam sie na tym
Napisano 20 października 2013 - 19:59
pewnie jak zawsze - im droższy tym lepszy
Napisano 19 stycznia 2014 - 00:15
generalnie gadżeciarz z niego straszny, czasem się boję dotykać jego rzeczy, bo nie wiem jak się nimi obsługiwać (laptopo-tableta do tej pory nie opanowałam), przy autach też podłubie, ale to tak bardziej koledze pomaga przy drobnych pierdołach, większych awarii sam nie tyka.
Zainteresowania żadnym sportem nie stwierdziłam, meczy nie ogląda, bynajmniej nie będziemy sie w przyszłości bić o pilota
Użytkownik Madź edytował ten post 19 stycznia 2014 - 00:16
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 stycznia 2014 - 12:57
Mojego interesują akordeony, lubi pogrywać, ale w szczególności je rozbierać, co w jaego mniemaniu jest naprawieniem ![]()
Poza tym lubi też wiatrówki, podłubać w aucie itp.
@Madź mój też na szczęście nie przepada za sportem.
Na TTV i Discovery mógłby za to godzinami oglądać wojny magazynowe, licytacje itp. Trochę mnie nawet w to wciągnął. ![]()
Napisano 24 stycznia 2014 - 12:48
hahahaha trzeba by było dojść do strzelnicy .... strzelał na ogrodzie
A jakoś zabezpieczył się chociaż? Kulołap, kulochwyt czy jakoś tak ma?
Poza tym lubi też wiatrówki, podłubać w aucie itp.
To chyba jak każdy facet.. Pistolety, samochodziki. Zabawki z dzieciństwa tylko trochę większe. ![]()
mógłby za to godzinami oglądać wojny magazynowe
Też oglądałam jakiś czas, ale za bardzo widać, że jest to ustawiane (jak więkoszść takich programów) i mi się znudziło.
Napisano 25 stycznia 2014 - 22:52
A jakoś zabezpieczył się chociaż? Kulołap, kulochwyt czy jakoś tak ma?
Nie, czegoś takiego nie ma... to ostatni dom później jest tylko pole pole na górce i w oddali jakiś 2km lasek ale do lasku żeby doleciało musiałby strzelać pod górę
To chyba jak każdy facet.. Pistolety, samochodziki. Zabawki z dzieciństwa tylko trochę większe.
o i tu się faktycznie zgodzę, ale dodam jeszcze wszelkie gadżety, super telefony, zegarki, nawigacje, lokalizatory, noktowizory, lornetki itp...
Napisano 28 stycznia 2014 - 00:59
Mój połówek interesuje się samochodami, głównie car audio - czy jakoś tak, lubi też sobie po prostu pogrzebać przy samochodzie albo jakichś kablach.
Poza tym lubi czytać o zjawiskach paranormalnych, oglądać filmy, chodzić po górach.
Napisano 29 stycznia 2014 - 22:07
pewnie jak zawsze - im droższy tym lepszy
Czemu jak zawsze? Myślę, że tu się będzie liczyła po pierwsze marka.
Napisano 30 stycznia 2014 - 12:35
Mój mąż wędkuje odkąd nauczył się chodzić
i ogląda mecze futbolowe w tv ,bo grać to mu się już nie chce ![]()
No i jeszcze na działce lubi coś pokopać,przystrzyc,trawę skosić,grillowaną kiełbaskę wsunąć ![]()
Napisano 02 lutego 2014 - 19:07
Wędkowanie, nigdy mnie do tego nie ciągnęło, ale to wielkie hobby mojego taty.