i plamy z krwi przebiły na druga strone.
Uwierające buty
Napisano 30 września 2010 - 18:07
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 września 2010 - 18:16
u mnie jest szybsza regeneracjatakie obtarcia goją mi się tygodniami
ja pamietam jak bylusmy z kolezanka w krakowie i klapki mnie obtarły, tzn najpier babel a potem miesko co cholernie piecze , ale ja nic. wrociłysmy do domu ide do kolezanki w innych butach, a ona a co ci sie stało i była zdziwiona ze nie marudziłam
najlepiej jest jak opale stopy , to co rusz, sa takie jasniejsze kropki-pamiatki po roznych butach
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 września 2010 - 19:19
Najlepiej przed każdym wyjściem w niewygodnych butach zaopatruj się w jakieś dobre plastry, bo współczuję Twoim biednym stópkom
Napisano 01 października 2010 - 06:35
no dokładnie... miej litość dla swoich nóg
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 01 października 2010 - 06:47
oj tak Madziu - lepiej dbać o własne stópkiprzecież potem mogą problemy z tego powodu być
mnie najczęściej buty uwierają i ranią po wewnętrznej stronie na śródstopiu - wszelkie klapki lub japonki
na pięcie dość rzadko ale też się zdarza - mam takie baletki, które uwierają mnie niemiłosiernie w tym miejscu dlatego zakładam je tylko gdy albo jadę w jakieś miejsce autem albo wiem, że droga zajmie mi 5 minut i później będę siedzieć
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 01 października 2010 - 10:33
wlaśnie ,bo na kolanko i klapsamagdaaa ... miej litość dla swoich nóg
Ja zazwyczaj kupuję buty po poludniu,kiedy noga jest nieco spuchnięta po całym dniu ganiania.Przyznam,że rzadko mi się zdarza mieć problemy z przymałymi butami.Takimi które muszę rozchodzić.A jeśli już tak jest to plasterki na piety,bo nie ma innej rady.Weź dziewczyno powyrzucaj takie dramaty
Napisano 01 października 2010 - 21:50
w sumie jak chdze w wysokich butach to one sa wygodne, broblem jest z adidasami, albo immymi plaskimi, z tym zawsze jest problem , nie wazne czy klapki czy baleriny czy mokasyny
no ale nie moge zawsze chodzic w wysokich butach , bo np w pracy na szpilkach to bym nogi polamała.
Napisano 01 października 2010 - 23:06
ogółem nigdy nie miałam takich sytuacji jak magdaaaaa
Jak sobie wyobraziłam te "mięsko" to aż... Ajjj, nie myślę już o tym
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 04 października 2010 - 08:57
ja jak pracowałam jako kelnerka to obdarłam piętę i została mi taka narośl bo ten odgniotek nie miał czasu się zagoić i goił się długo i została narośl mała i teraz zawsze praktycznie każdy but mnie w to obedrze
podobno można coś takiego wyciąć u chirurga.
mam wspomnienie trampków które mnie obdarły, jak nie wiem, pojechałam z tori na uczelnię, potem miałyśmy iść na sklepy, ale ja nie dałam rady, a do busa szłam jak kaleka.
a teraz są moimi najwygodniejszymi butami te trampeczki
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 04 października 2010 - 18:48
Napisano 06 października 2010 - 18:26
Sajuri napisał/a:
co jak uwieraja z przodu??
nie sa zaciasne tylko )
tzn co uwiera??? w palce czy n zakonczeniu wyciecia jak obcas wysoki to stopa zjezdza i tez moze uwierac
tak z przodu.
Buty na obcasie.
Wlożyłam zmiete kawałki gazety z przodu, pare dni tak trzymałam i jest już ok
Napisano 12 maja 2012 - 13:07
Ja tak kiedyś próbowałam, to było ok, a za jakiś czas znowu mnie uwierały. Tak jakby się znów skurczyłytak z przodu.
Buty na obcasie.
Wlożyłam zmiete kawałki gazety z przodu, pare dni tak trzymałam i jest już ok
Napisano 12 maja 2012 - 14:13
Napisano 12 maja 2012 - 14:25
chyba tak będę musiała zrobić, bo domowe sposoby nie działająWisienkowa,zanieś do szewca to Ci rozciągnie.
Napisano 12 maja 2012 - 14:54
a ile razy je zalozyłasJa tak kiedyś próbowałam, to było ok, a za jakiś czas znowu mnie uwierały. Tak jakby się znów skurczyły
u mnie wiekszosc butów za pierwszym razem robi mi krzywde , nawet klapki . a potem sie rozchodzą. jak na kolejny sezon wyciagam je z szafy znow musze je do stopy przyzwyczaic.
Napisano 12 maja 2012 - 15:02
Napisano 12 maja 2012 - 15:06
ja nigdy nie mialam problemów z za małymi butami bo mam mała stope i zazwyczaj sa za duze
Napisano 13 maja 2012 - 10:54
Napisano 13 maja 2012 - 18:00
no to widocznie zle uszyte, to chyba trzeba je bedzie rozbic, skoro rozchodzic sie ine chcą.tylko to wycięcie z przodu uwiera
Napisano 03 lipca 2012 - 15:05
Dziewczyny, mam problem. Kupiłam buty, jak mierzyłam było okej. Po godzinie chodzenia zaczęły mnie uwierać nad piętą- co najgorsze- zrobiły mi się obtarcia
Nie mogę oddać do szewca, bo są to jedyne buty, jakie mam na teraz. Czy znacie jakieś sposoby na delikatne rozciągnięcie ich?
Nowe buty często obcierają delikatny naskórek stopy. Najpierw poczekaj aż skóra się zagoi, także w tym czasie noś opatrunek i inne buty. Gdy obtarcia znikną naklej pasterki na miejsca,w których pojawiają się rany i załóż nowe buty. Poczekaj kilka dni aż stopa się przyzwyczai do nowych butów i zdejmij plasterki. Powinno pomóc.