"Szpilki na Giewoncie" to historia wielkomiejskiej dziewczyny z Warszawy, pracującej w agencji reklamowej, która na skutek niezbyt wybrednych awansów szefa, musi wyjechać ze stolicy.
Zostaje przerzucona do malutkiego oddziału tej firmy w Zakopanem.
Bohaterka serialu "Szpilki na Giewoncie" najpierw z całego serca nienawidzi góralszczyzny i tęskni do życia w stolicy. Sytuacja zmienia się, gdy spotyka na swojej drodze pewnego GOPR-owca.
"Ludzie Chudego" są polską wersją hiszpańskiej komedii kryminalnej "Los Hombres de Paco" (Paco i jego ludzie). 13. odcinkowy serial "Chudy i jego ludzie" opowiadać będzie o grupie policjantów z warszawskiej Pragi. Niezbyt kompetentnych, pakujących się w różne kłopoty.
Notoryczny pech, absolutne poświęcenie i dobre chęci - to znak rozpoznawczy policyjnych "trzech muszkieterów", raz gotowych oddać za siebie życie, to znów przystawiających sobie lufy do głów. W ich role wcielają się - Cezary Żak, Piotr Pręgowski i Maciej Żurawski.
źródło: www.aleseriale.pl/
[ Dodano: 2010-09-02, 23:28 ]
właśnie oglądnęłam pierwszy odc.serialu ''szpilki na giewoncie''-film dla mnie jest bardzo przewidywalny no i banalny.
zobaczymy może następne odc,nie będą lepsze:)
[ Dodano: 2010-09-02, 23:28 ]
właśnie oglądnęłam pierwszy odc.serialu ''szpilki na giewoncie''-film dla mnie jest bardzo przewidywalny no i banalny.
zobaczymy może następne odc,nie będą lepsze:)