Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[14.01.2010] Czwartek - coraz bliżej weekendu ;)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 06:41

Witam
Już niedługo i znów weekend.
Dziś mam nadzieję kupić wieczorem kozaki bo mi się rozpadły :evil:
Tylko czy dziś Misiek będzie kończył w miarę wcześnie ;-)
Zmykam do szkoły.
Mam dziś zastępstwo na angielskim zawodowym :mrgreen: a że to ostatnia lekcja...
Czyli gódź wcześniej w domu :lol:
Miłego czwarteczku ;)

#2 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 07:40

Hejka ;-)

Zaraz uciekam na zajecia i areobik. Kurcze, ledwo oczy otwieram...Spaaaaaac :-(

Po zajeciach do Miska i znow....na zajecia :-D Czyli caly dzien w rozsypce ;D Ale juz dzis czwartek, takze niech sie dzieje co chce, ja juz zyje zblizajacym sie weekendem ;-)

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#3 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 08:28

dzień doberek :)
wstałam przed chwilą i zjadłam jabłko :D nie najlepiej mi na żołądku i jelitach po wczorajszym dniu więc dziś lekkie i zdrowe jedzonko :P
na zajęcia jadę na 11:30 i to tylko jedne ćwiczenia z angielskiego mam :D niby fajnie ale facet prowadzi je w tak nudny sposób, że cała grupa śpi albo robi coś swojego a ja już nie mam siły za wszelką cenę go słuchać i rozwiązywać te zadania bo wychodzę na wielkiego kujona i lizusa :-/ a ja po prostu postanowiłam sobie, że w końcu się przyłożę do tego języka, bo zawsze miałam z nim na bakier :P dosłownie w każdej szkole mam kiepskiego nauczyciela od angielskiego i takim oto sposobem maturę zdawałam z niemieckiego.. no nic.. koniec marudzenia zobaczę jak będzie dziś na zajęciach ;-)

po nich mam zamiar wybrać się na mały spacerek po sklepach bo muszę czekać aż 2 godz na znajomego żeby skończył swoje zajęcia :D umówiliśmy się na kawkę bo dawno się nie widzieliśmy :)
a później do innej znajomej do domciu muszę pojechać :D także cały dzień dziś w rozjazdach i w domu będę dopiero wieczorem no ale co poradzić :)

miłegoo czwartku wszystkim życzę :* i oby do weekendu :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#4 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 08:54

hej

ja dzis do pracy na 10

mnie zblizajacy sie weekend nie cieszy, bo w sobote praca, a w niedziele szkola, wiec zero luzu

mam nadzieję kupić wieczorem kozaki bo mi się rozpadły

tez by mi sie przydaly, bo przemakaja mi i jak zachodze do pracy lub z pracy do domu mam w butach powodz, ale nie mam nawet kiedy wybrac sie po jakies butki, chyba dopiero w srode, bo bede miala wolne

ale dzis u mnie zimno przed 6 rano bylo -15 stopni, bo mi P.pisal, ze strasznie zimno
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#5 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 09:05

<hellooo1></span> <hellooo1></span> <hellooo1></span>
witam się dziś z kawą i doskonałych humorem, mimo tej samej ilości nauki co zwykle oststnio :mrgreen: myślę żę mi to flamenco doskonale robi, bo wczoraj wróciłam radosna jak diabli :mrgreen:

dzis tylo dwa zajęcia, więc szybko zleci mam nadzieję do 1330, potem toszkę nauki i wieczorem film ze znajomymi, żeby powrócić do kinowych czwartkowych rutuałów :-D :-D :-D

dzień zapowiada się dobrze i niech tak zostanie :mrgreen: dobrego humoru wszystkim życzę <buzki></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#6 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 09:06

<hello></span> ale mroz ,no ale takie sa uroki zimy.Wlasnie pije kawe i czytam rozne wypociny na forum(ha,ha zart),a tak na serio,to laze jeszcze w szlafroku i maz mnie pogania ,kiedy sie w koncu ubiore.Dzis mam luzik ,nic nie gotuje na obiad.Zostalo jeszcze z wczoraj w lodowce.Musze malemu kupic spodnie,poprzecieral na kolanach,od biegania na czworakach w zerowce.Wszystkie takie powcierane w tym miejscu.Niedlugo sie wezme za zmiane poscieli,poki co milego dnia,dla was. ;-)

#7 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 09:33

hejka

tradycyjnie dzień rozpoczęłam od kaweczki :mrgreen: na śniadanie jakos nie mam ochoty a powinnam przecież zjeść, bo sniadanie to najważniejszy posiłek dnia :roll:

moje biurko wygląda (a raczej już go prawie nie widać) spod tony notatek materiałów i ksiązek.. widać że sesja za pasem :-P

wczoraj jeszcze się pouczyłam dziś została nauka na 1 egzamin-ale mam pytania także luzik :-)

na dodatek klecha dziś chodzi :roll:
jakbym miała za dużo wolnego czasu

jutro już zajęcia i na dzień dobry 3 nagorsze egzaminy- mam nadzieje że ktoś będzie za mnie trzymał kciuki :-D

#8 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 10:29

Dzień dobry!

Ja przeżyłam wczoraj chwile grozy.... W poniedziałek wieczorem dopadły mnie silne bóle podbrzusza, ale jakoś dotarłam do domu. Cały prawie wtorek się oszczędzałam, dużo leżałam, łykałam leki. Ale wczoraj rano musiałam iść po wyniki badań morfologii do lekarza rodzinnego i jak jej o tych bólach wspomniałam, to mnie trochę nakręciła- przeraziła w sensie :-/ Ale ukłon w stronę tej pani doktor jednocześnie, że tak się przejęła- załatwiła mi natychmiast wizytę u lekarza na oddziale. No i na szczęście wszystko w porządku ale mam się baaardzo oszczędzać i dużo leżeć. I na zwolnieniu jestem.... :-( I w pracy już wiedzą ;-) Trochę głupio wyszło, ale moja szefowa się ucieszyła, a tego się nie spodziewałam ;-) Tzn. ucieszyła się że w ciąży jestem nie że na zwolnieniu ;-)

Jeśli ktoś dotrwał do tego miejsca to gratuluję ;-) Dzisiaj brak ambitnych planów, leżę i się lenię, czekam aż się trochę cieplej zrobi i do sklepu na chwilę wyskoczę.

Miłego dnia życzę Wszystkim :*

#9 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 10:44

Marzycielko, najważniejsze, że wszystko w porządku :-D Teraz musisz trzymac się zaleceń lekarza i bardzo uważac na siebie i maleństwo ;* bo inaczej będzie lanie :-P

Jeśli ktoś dotrwał do tego miejsca to gratuluję ;-)

Nie dośc, że dotrwałam, to jeszcze przeczytałam ze zrozumieniem :-P :mrgreen:

mnie zblizajacy sie weekend nie cieszy

To jest nas dwie, bo ja cały weekend w pacy siedzę :roll:

Może wreszcie się przywitam <hellooo1></span>

Jakoś nie mogę sobie od poniedziałku zorganizowac czasu i ciągle mi go brakuje :roll: Wszędzie biegiem i na ostatnia chwilę. Już zapomniałam jak to jest :lol:
W najbliższych planach mam śniadanie, bo głodna jestem okropnie, no i kudełki muszę wysuszyc. Później pewnie obiad zrobię i zostanie mi akurat tyle czasu, żeby do pacy się wyszykowac. Ale póki co korzystam z tego, że komputer dostępny, bo P. ostatnio znowu zaczął grac w te swoje duperele i mój dostęp jest ciut ograniczony ;-)

Miłego dnia wszystkim :-D
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#10 radosna333

radosna333
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 10:48

witam kobitki,

ale mróz trzyma- u mnie rano o 6 było -18,5 grrrrrrrrr. normalnie mysłalam, że do pracy nie dotrę, bo oczywiście akumulator sie buntował. no ale nawet się nie spóźiniłam :lol: Humorek taki sobie, choć w sumie jeszcze tylko jutro i weekend!!!!!!!!!!!! Wolny oczywiście, ale się polenię!!! Miłego dnia dla wszystkich!!!
Dołączona grafika

#11 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 11:58

I na zwolnieniu jestem....

ale teraz tymaczasowo czy na dłuzej ???

Mam dziś zastępstwo na angielskim zawodowym a że to ostatnia lekcja...
Czyli gódź wcześniej w domu

ostatnio lubisz sobie wolne robić :mrgreen: :-D

dosłownie w każdej szkole mam kiepskiego nauczyciela od angielskiego i

ja sie uczyłam 10 lat angielskiego - podstawówka, liceum a potem studia , i łacznie miłam 9 nauczycieli :roll: natomiast nie jestem w stanie komunikowac sie w tym jezyku. <bezradny></span>
ostanio jakos trudniej mi sie wstaje ,, ale chciłabym musiec wczesnie wstawac.
widze ze u was ciepelko u mnie rano - 6 , jak zobaczyłam ze tylko tyle to zrezygnowałam z grubego swetra tylko cienszy Oliwi załozyłam.
Wczorajsze spotkanie z kolezankami napełniło mnie jakims optymizmem ze bedzie dobrze , ze moznie bede juz w domu siedziec , ciekawa jestem na ile mi tego dobrego humoru wystarczy , we wtorek do PUP. :->

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#12 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 12:58

witam :)
wstałam nawet o przyzwoitej porze coś koło 10 :P
posprzątałam sobie w szafie :P wszystkie szmatki są na swoim miejscu.
teraz biorę się za gotowanie obiadu, mycie podług i wieszanie prania :P
<sprzatac></span> <sprzatanko1></span> <praleczka1></span> <odkurza1></span> <wiesza6></span> <zmywaj2></span> <silacz22></span>
a potem??? hmmm <bezradny></span>
zobaczymy :)
miłego dnia :*

#13 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 14:16

ja sie uczyłam 10 lat angielskiego - podstawówka, liceum a potem studia , i łacznie miłam 9 nauczycieli :roll: natomiast nie jestem w stanie komunikowac sie w tym jezyku. <bezradny></span>

to tak samo jak ja niestety, lecą tylko z programem nie zważając na to czy uczniowie umieją sie dogadywać czy nie ;/

Ja dziś miałam próbny dzień opieki nad dzieckiem <smoczas></span> pod okiem mamy
Chyba dostane tą pracę :) tzn taka mam nadzieje... dziś ten sądny dzień
To rozwiązałoby wiele problemów chociażby z kasa
Bo co do reszty to nadal nie wiem co robić... :(

Ale dzisiaj wiatr wieje i do tego mróz <zimnoo></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#14 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 14:29

Marzycielka, cieszę się że wszystko w porządku z waszym duetem ;-) Teraz to tylko leżeć i pięknie wyglądać, nic innego nie wolno :mrgreen:

Chyba dostane tą pracę :)

trzymam kcieuki mocno, bo widzę że Ci bardzo zależy :-D

ja już po zajęciach, wróciłam przemarznięta jak diabli, jakiś obiadek trzeba zmontowac i do książek, ech.. la dolce vita :->

przynajmniej dobry nastrój mnie nie opuszcza, choć jednak wieczorne filmowanie nie wypaliło, cóż :-/

zaraz spadam od was, więc może do wieczora, a tymczasem miłego popołudnia :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#15 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 14:31

ostatnio lubisz sobie wolne robić :mrgreen: :-D

ostatnia lekcja więc nas puszczają do domu ;-)
Witam po szkole.
Bardzo fajnie dziś było ;)
A poza tym to.. hmm
Dziś mają być te zakupy ale mój Skarb mówi że ma dużo pracy, ale postara się jak najszybciej wyrobić żebym w tych starych nie marzła ;-)
Głodna jestem ale widzę że tata robi obiad i już dochodzą ziemniaczki ;) :mrgreen:
Czekam tak w ogóle na okres. Coś mnie pobolewa brzuch ale jeszcze nie doszedł do mnie a to już 4 dzień przerwy :-x
Ehh No to nie marudzę już bo w sumie to humorek pozytywny :mrgreen:
Jak to ostatnio bywa u mnie :-P

#16 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 14:32

witam ja wlasnie skaczylam szykowanie obiadku pogoda sloneczna dzisiaj i chyba po obiadku wybiore sie z mala na spacerek trzeba korzystac z ladnej pogody :-D
Dołączona grafika

#17 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 15:01

Pranie rozwieszone, podłogi wymyte, ziemniaki się gotują, mielone gotowe :) tylko jak sie robi kapustę zasmażaną ??? <hmm></span>

obejrzałam nawet w międzyczasie film z wesela kuzyna :) ale sie uśmiałam :)
czekam aż ten teges wróci z pracy :) i sobie pogadamy :mrgreen:

#18 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 16:19

<hellooo1></span> <hellooo1></span> <hellooo1></span>

W domeczku wreszcie :-P mrozno dzis u mnie, ale lubie taka pogode :mrgreen:
Jeszcze zeby slonko wyszlo <sun></span> <sun></span> <sun></span>

Zjadlam obiadzik i gadam z moim kotem :lol: kicia sie rozlozyla na moim lozku 8-)

Bylam u lekarza :roll: mam siatke lekow i zwolnienie na zjazd :-x
Wolalabym pojechac. Moja ekipa tez nie jedzie.Ja chora, kolega po wypadku i reszta sie nie rusza na takie warunki atmosferyczne no i bez nas :lol:

Humore dopisuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P. zaprosil mnie na jutro na pizze po pracy :mrgreen: I mysle, czy isc.....czy nie isc <hmm></span> ehhhhh

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#19 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 16:50

Witam się i ja :mrgreen: :mrgreen:

Weekend rozpoczety <huraaaaa></span> Więc dzis odpoczywam od nauki, za to jutro i w niedziele bede musiała przysiąść, bo tydzień sie masakrycznie zapowiada :-/ (narazie nie chce o tym myslec)

Dziś moze z Miskiem do kina wyskoczymy, bo jakos przez ta nauke mało jakoś "nas" :roll:

Marzycielka, oszczedzaj sie :*

Miłego popołudnia i wieczorka :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#20 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 16:51

Dzień dobry :)

Jestem dzisiaj nieco wymęczona, w szkole miałam niby tylko 6 lekcji, a były nudne jak flaki z olejem... Łącznie chyba spędziłam 4h na robieniu ćwiczeń z języka angielskiego, bo po prostu nie było lepszego zajęcia <bezradny></span> Maturę z angielskiego zdałam na 92%, także wynik dobry, choć zrobiłam jednen bezsensowny błąd, który nie był związany z językiem nawet- przekroczyłam ilość słów w wypracowaniu :lol:
Niedawno opuściła nas kolęda, przybył ksiądz, który uczy mnie religii- bardzo spoko, młody koleś, także nie było źle. Nawet dostałam karteczkę z jego autografem :lol:
Dzisiaj w planach mam nic nierobienie. Rzygam angielskim i przynajmniej do niedzieli nic nie ruszę :P Wypiłabym sobie browca, chociaż szkoda mi wydawać tych ostatnich pipów z portfela :P
Humor znacznie się poprawił od wczoraj, poczytam sobie niedługo autentyki, które rozśmieszają mnie do łez, więc może i bez piwa będę w rewelacyjnym nastroju :mrgreen:

I idę w końcu na te herbatę <huraaaaa></span> Cieszno mi jak nie wiem co!
katti
, iść czy nie iść- oto jest pytanie ;) Taka dobra pizza miałaby Cię ominąć? :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych