Marzy mi się:
-mieć prawo jazdy ![]()
-zamieszkać w Toskanii ![]()
-mieć w pasie 70 albo góra 75cm ![]()
Z młodzieńczych marzeń spełniło się to,że mam męża,3-dzieci,pracę...a reszta to szkoda gadać.
Napisano 04 marca 2014 - 13:08
Marzy mi się:
-mieć prawo jazdy ![]()
-zamieszkać w Toskanii ![]()
-mieć w pasie 70 albo góra 75cm ![]()
Z młodzieńczych marzeń spełniło się to,że mam męża,3-dzieci,pracę...a reszta to szkoda gadać.
Napisano 04 marca 2014 - 13:35

Napisano 04 marca 2014 - 13:59
Zamieszkac na Kubie albo Rep. Dominikanskiej
![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 21 listopada 2014 - 19:59
Na obecną chwilę spokój na świecie,mniej chorób i więcej życzliwości między ludźmi. ![]()
Napisano 21 listopada 2014 - 22:13
przydałoby sie
zeby nauczyc sie byc egoistka
a tak najbardziej to spokój , moze byc wieczny , ale spokój.....
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 listopada 2014 - 08:29
marzę o prawdziwej przyjaźni, bo chyba ja więcej serca wkładam w przyjaźń niż moje przyjaciółki
marzę, żeby nie czuć stresu
marzę o szczęśliwej rodzinie i stabilnej pracy
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 22 listopada 2014 - 21:20
marzę o prawdziwej przyjaźni, bo chyba ja więcej serca wkładam w przyjaźń niż moje przyjaciółki
marzę, żeby nie czuć stresu
To też są moje marzenia ![]()
Napisano 04 grudnia 2014 - 13:39
Ja marzę o tym aby nasze problemy i zmartwienia się skończyły , i żeby nareszcie żyć w świętym spokoju .. żeby pomyślnie przejść przez naukę na prawo jazdy , abyśmy byli zdrowi
. Marzę również o tym aby mój mąż stał innym człowiekiem , aby nie miał tak trudnego charakteru
.. a i jeszcze marzę o własnym samochodzie
.

Napisano 04 grudnia 2014 - 18:18
a mi się marzy większa rodzinka
ale żeby było to pierwsze to musi być najpierw stabilna praca ![]()
no i oczywiście marzy mi się własne mieszkanko/domek ![]()
a z realnych
wycieczka zagraniczna
a z takich w ogóle nieralnych to żeby babcia się nie starzała ![]()
Napisano 18 grudnia 2014 - 16:46
Napisano 25 marca 2016 - 19:30
Wczoraj usypiałam w ramionach męża i myślałam nad swoimi marzeniami. Moim marzeniem jest, żeby Okruszek urodził się zdrowy. I tu koniec listy.
Mam poczucie, że mam więcej niż mogłam sobie wymarzyć - męża, przy którym czuję się bezpieczna, aktrakcyjna, najważniejsza, bardzo kochana; rośnie we mnie mała istotka, która już teraz stała się centrum naszego świata; mamy dwie stabilne, pewne prace; mam cudownych rodziców, brata, bratową. Nie mam jeszcze tego zaplanowanego domku z ogródkiem, ale mamy odłożone w tym celu pieniążki i wiem, że to już tylko kwestia czasu, kiedy to się stanie.
Naprawdę nigdy w życiu jeszcze nie czułam się tak szczęśliwa i spełniona.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 25 marca 2016 - 19:42
@Aspirynkaaa ciesze sie , ze jestes szczesliwa i cieszysz sie z tego wszystkiego co dal ci los ![]()
Napisano 26 marca 2016 - 18:38
@Aspirynkaaa świetnie się Ciebie czyta. I przez te Twoje posty widać to szczęście. Super!
![]()
Moim marzeniem póki co jest: znalezienie właściwego dla nas mieszkania, żeby nasz dzień ślubu był najpiękniejszy i wymarzony. No i żeby wszystkim moim bliskim dopisywało zdrowie. To nam w zupełności do szczęścia wystarczy
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 06 kwietnia 2016 - 14:10

Napisano 10 kwietnia 2016 - 06:34
Z przyziemnych rzeczy marzę, żebyśmy za kilka miesięcy dostali kredyt na mieszkanie.
Pozostałe marzenia spełniłam lub jestem w trakcie. Ja nie oczekuję wiele, więc praca mi odpowiada, lubię moje studia, mój przyjaciel jest moim mężem - nic więcej nie trzeba ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 10 kwietnia 2016 - 17:20
szekspir powiedział, ze że zycie nie jest gorsze ani lepsze od naszych marzeń jest tylko zupelnie inne.
uwielbiam ten cytat , czesto widziałam odnośniki do tej sentencji w moim zyciu , studia była inne niz planowałam, ale tyle dobrego z nich wyciągnęłam , ze nie wiem czy zaplanowana droga byłaby lepsza.
jakiś czas temu przekonałam sei tez , ze czasem niewypowiedziane glosno, takie o które nawet Opatrzności sie nie prosi potrafią się spełnić, ale nie tak do końca jak sobie w myślach układaliśmy i nawet walka o ty by nabrały upragnionego kształtu kończy sie fiaskiem. Ale nie mogę powiedzieć, ze jest to złe.bo nauczyło mnie to czegoś o mnie, utwierdziło,pokazało , ze moge wiele < nawet pewnie jakbym chciała to "wagoniki" odczepiać"- ale nie bede próbować>. Wszystko dzieje sie po coś , tylko nie zawsze na początku drogi widzimy ten cel , ale on przyjdzie więc czekam. cytujac przy tym Tuwima Cierpliwość: najnudniejsza forma rozpaczy. .....
jakie teraz mam mrzenia
zawsze mowie ,ze nie staram sie nie wymagać dużo od życia bo to gwarantuje mniej rozczarowań. ale w tej chwili chciałabym mieć tyle zajęć , by mieć zajęte myśli , a potem ze zmęczenia padać i spać.
a materialnych : nowe łozko
Napisano 17 maja 2016 - 20:47
ja staram się swoje marzenia realizować na bieżąco.
Zawsze marzyłam o gromadzce dzieci i teraz gdy znalazłam odpowiedniego mężczyznę może warto zacząć je realizować
Napisano 17 stycznia 2018 - 07:42
U mnie w głowie ostatnio same podróże, w jakieś ładne ciepłe miejsca ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Mieszkaniowe marzenia |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych