Zaproszenia ślubne
Napisano 28 lipca 2015 - 14:02
Napisano 09 lutego 2016 - 10:24
My już zaproszenia mamy wybrane.
Po kilku próbkach, które zamówiłam, mamy już swojego faworyta ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 11 lutego 2016 - 22:35
Wszystkie do tej pory zamówione próbki:
I te na które padł wybór.
Podoba mi się ich prostota w sumie.
@halynka, te co pokazałaś tez mi się bardzo podobały... ale ich cena już mniej
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 12 lutego 2016 - 10:52
Najpierw chciałam napisać, że wszystkie są ładne i nie ma, co się tym za bardzo przejmować. A potem przejrzałam swoje posty w tym temacie pisane przed naszym ślubem i wiem, że nie mam racji.
Jest się czym przejmować, zaproszenia mają być dla Was idealne, wymarzone i nawet jeśli goście za rok nie będą ich pamiętali, to Wam ich widok ma sprawiać przyjemność.
Przejmujcie się, wybierajcie, pokazujcie - fajny to był czas.
![]()
@halynka piękne! Ale wyglądają na droooogie. :)Macie już tekst do środka wybrany?
@palomka macie moje kolory
Fajne to Wasze, takie skromne i eleganckie.
Z tych zamówionych to jeszcze podoba mi się bardzo na pierwszym zdjęciu to w lewym górnym rogu ( Wioletta i Karol).
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 12 lutego 2016 - 13:35
@halynka Wasze zaproszenia też są piękne
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 12 lutego 2016 - 14:15
U nas zielony to kolor przewodni wiec wszystko staramy sie tak dobierac
@Aspirynkaaa a Wy mieliscie tylko zielone zaproszenia czy ogolnie kolor przewodni? Jak kolor to zaczerpnelabym inspiracje
Napisano 12 lutego 2016 - 19:43
@palomka u nas kolor przewodni to fioletowy właśnie. Ale chcę też, żeby bzy żywe były na stołach jeśli się zdecyduje na te.
Wasze zaproszenia są piękne, elegancki i proste. Z tych próbek jeszcze mi się podobają te w kwadracie, ale to dlatego, że za mną kwadratowe chodzą pewnie.
@Aspirynkaaa są dość drogie bo 4,50, ale jak je zobaczyłam to nic mi się już nie podoba. Poza tym tych zaproszeń wyjdzie nam max 30 sztuk.
Początkowo chciałam sama robić zaproszenia, żeby zaoszczędzić, ale ślub jest w końcu raz w życiu, a to nie taki znów duży koszt.
O tekście jeszcze nie myślałam, dobrze, że podpowiadasz...
Zawiadomienia daje się takie jak zaproszenia?
Napisano 12 lutego 2016 - 20:18
@halynka aaa u nas pierwotnie jak planowaliśmy we wrześniu ślub to tez miał być fiolet. Wrzosy i te sprawy ![]()
Teraz jako, że czerwiec to stawiamy na zieleń. Dodatkowo wesele mamy w "Zielonym ogrodzie" tam też pięknie zielono i w środku i dookoła także będzie pasowało.
A te Twoje zaproszenia - są cudne... no, ale jak my pomnożyliśmy cenę razy 60 - to już tak cudnie nie było.
![]()
My planujemy takie same.
Napisano 12 lutego 2016 - 20:59
@palomka ja nie przywiązywałam tak bardzo wagi do motywu przewodniego - mieliśmy biało-zielone zaproszenia, salę i na stołach białe tulipany w szklanych prostych wazonach, ale już tort, czy mój bukiet się z tego wyłamywały.
Po prostu wybierałam to, co mi się podobało. ![]()
ale ślub jest w końcu raz w życiu
My dawaliśmy takie same, tylko tekst w środku oczywiście inny. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 12 lutego 2016 - 21:27
Napisano 13 lutego 2016 - 20:54
Jakie zawiadomienia? Bo chyba nie w temacie jestem ![]()
@halynka cudowny wybór, są naprawdę przepiękne ![]()
@palomka wasze też ładne. Mimo, że zielony to kompletnie nie mój kolor to na zaproszeniach wygląda ładnie ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 13 lutego 2016 - 22:10
Jakie zawiadomienia? Bo chyba nie w temacie jestem
My np. zawiadomienia będziemy dawali w pracy
To informacja o ślubie, ale bez zaproszenia na wesele ![]()
Napisano 13 lutego 2016 - 22:38
To informacja o ślubie, ale bez zaproszenia na wesele
Pierwszy raz się z tym spotykam ![]()
Takie coś o czym piszesz to owszem, spotkałam się z tym. Ale po prostu wyglądało to tak, że dawane było normalne zaproszenie z tym, że w środku nie było dopisku o przyjęciu weselnym, tylko o samym ślubie ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 14 lutego 2016 - 16:17
Takie coś o czym piszesz to owszem, spotkałam się z tym. Ale po prostu wyglądało to tak, że dawane było normalne zaproszenie z tym, że w środku nie było dopisku o przyjęciu weselnym, tylko o samym ślubie
Dokładnie o coś takiego chodzi. Zawiadamiasz kogoś o ślubie, ale na wesele nie prosisz. Możesz dać taki sam tekst, a mozesz inny. I dlatego pytam czy zaproszenia też takie same.
Dzięki za przychylne komentarze. M. też się podobają więc prawdopodobnie już zostaną. A jak dużo wcześniej zamawialiście?
Napisano 14 lutego 2016 - 16:43
@halynka na Twoim miejscu już bym zamawiała, bo najpóźniej w sumie już moglibyście zapraszać, skoro ślub w maju.
My ślub braliśmy w czerwcu i ostatnie zaproszenia daliśmy jakoś na Wielkanoc.
Zaproszenia prześliczne ![]()
Użytkownik elizabeth edytował ten post 14 lutego 2016 - 16:43
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 02 marca 2016 - 22:59
halynka sa prześliczne
i takie inne od tych ze wstążeczkami , których jest pelno.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 kwietnia 2016 - 21:37
- elizabeth lubi to
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”