@smoczkowa macie z różową czy fioletową wstążeczką? ![]()
Ładne są, takie proste ostatnio polubiłam! Ja bym, chyba tylko dopisała na kogo chrzest i ślub zapraszacie, bo mi tego brakuje. ![]()
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:08
@smoczkowa macie z różową czy fioletową wstążeczką? ![]()
Ładne są, takie proste ostatnio polubiłam! Ja bym, chyba tylko dopisała na kogo chrzest i ślub zapraszacie, bo mi tego brakuje. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:22
Oczywiście z różową bedziemy zamawiać. Bo to chrzciny dziewczynki ![]()
Jeszcze nie zamówiliśmy po wizycie w kościele i ustaleniu konkretnego terminu dopiero zamówimy.
No i mi tego brakuje takie dziwne ,że nie wiadomo do kogo. Ale na allegro jest tylko 4 ogłoszenia z takim rodzajem zaproszeń wiec nie ma za bardzo w czym wybierać. Może pozniej coś sie jeszcze w ten deseń znajdzie.
Ja bym, chyba tylko dopisała na kogo chrzest i ślub zapraszacie, bo mi tego brakuje.
Love Love Love
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:27
Ale na allegro jest tylko 4 ogłoszenia z takim rodzajem zaproszeń wiec nie ma za bardzo w czym wybierać.
A nie możecie sami tekstu im przesłać do wydrukowania?
My zmieniliśmy dosłownie wszystko w naszych i nie było żadnego problemu ze zmianą tekstu.
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:34
Bym musiała pewnie sie zapytać sprzedawcy. Ale to wszystko po wizycie w kościele. Dodałam sprzedawce do "ulubionych" więc nie zginie.
A nie możecie sami tekstu im przesłać do wydrukowania?
My zmieniliśmy dosłownie wszystko w naszych i nie było żadnego problemu ze zmianą tekstu.
Aspi to w końcu które macie zaproszenia? Od kiedy bedziecie zapraszać?
Love Love Love
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:41
smoczkowa przecudne macie zaproszenia
moja siostra miała takie same tylko , że z fioletową wstążeczką ![]()
Nie każdy sprzedawca tak idzie na rękę .. jak moja siostra też sobie wybierała ze swoim mężem wcześniej narzeczonym , jakiej treści mają być zaproszenia , a jakie wiersze to nie mieli za bardzo możliwości aby samemu napisać czy coś zmienić to wybrali takie standardowe , ale i tak pięknie to wyglądało ![]()
Może pozniej coś sie jeszcze w ten deseń znajdzie.
Sądzę że takie jakie wam się upodobają to znajdziecie spokojnie ![]()

Napisano 07 stycznia 2014 - 16:59
Aspi to w końcu które macie zaproszenia? Od kiedy bedziecie zapraszać?
Zupełnie inne niż te pokazywane. Zamówiliśmy próbki i jednak na żywo to wygląda zupełnie inaczej, niż na zdjeciach. Wieczorem pokażę, jak nie zapomnę. ![]()
A zapraszamy już, połowę mamy rozdaną. ![]()
Napisano 25 stycznia 2014 - 15:58
A coś takiego my kupujemy
Bardzo ladne,skromne i delikatne ![]()
Napisano 05 lutego 2014 - 10:57
Czy któraś z was robiła lub planuje robić zaproszenia samodzielnie? Jak się do tego zabrać?
Napisano 05 lutego 2014 - 22:04
\ja co prawda zaproszenia chce zamówić, ale mam wprawę w DIY- zrobiłam kotyliony, zawieszki- chce zrobić pudło na koperty i winietki.
Moim zdaniem po pierwsze powinnaś wybrać wzór i zamówić "Części dobrej jakości papier, atłasową wstążkę polperły lub cyrkonie. Jak masz talent to spokojnie dzasz radę!Jakie ci się podobają?
Napisano 19 grudnia 2014 - 16:09
z mojego ślubu pamiętam wiele rzeczy, ale jest jedna jedyna rzecz przed którą chcę przestrzec wszystkich.
Jeśli chcecie kupić zaproszenie z kokardkami NIGDY nie zgadzajcie się na to, aby firma przysłała wam nie zawiązane kokardki. Ja pamiętam jak z moim mężem WKURZONYM siedzieliśmy pół nocy i na widelcach wiązaliśmy kokardki.
pozdrawiam
Napisano 30 stycznia 2015 - 17:29
ja robiłam sama zaproszenia, kokardki też robiłam sama, potwierdzam dużo h mi to zajęło, ale satysfakcja była duża
Napisano 11 marca 2015 - 11:29
Bardzo podziwiam wszystkich, którzy zdecydowali się ręcznie wykonać zaproszenia, to w końcu naprawdę pracochłonne zajęcie
Ostatnio widziałam kolejny fajny pomysł, czyli zaproszenie z odciskami palców młodych - 
Można spokojnie wykorzystać i zrobić samemu przy odrobinie inwencji twórczej ![]()
Napisano 11 marca 2015 - 13:21
@ Mariolka8 Jest to bardzo śliczne zaproszenie
, teraz jest tyle zaproszeń do wyboru .. czy ze wstążkami , listy gończe , jako dyplom , list.. jest w czym wybierać
.

Napisano 22 czerwca 2015 - 20:00
No właśnie najwiekszy problem jest z tym wyborem, bo jest tego po prostu pełno
Mnie też podobaja się takie zaproszenia w formie zakładek -
![]()
Użytkownik Jufka edytował ten post 22 czerwca 2015 - 20:00
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Buty ślubne - nude czy biel? |
|
|
|