miałam i już raz napisałam, to jest jeden wielki shit który niszczy paznokcie (nie wiem może się mylę i tylko na mnie tak działa)pękające lakiery? .
lakiery do paznokci
Napisano 12 lipca 2011 - 21:04
Dla mojej koleżanki paznokci nie zniszczył, ale szczerze to nie wyglądał fajnie.miałam i już raz napisałam, to jest jeden wielki shit który niszczy paznokcie (nie wiem może się mylę i tylko na mnie tak działa)
Co do żółtych lakierów, to trafiłam na jeden shit- miał prześwity i paznokcie wyglądały dziwnie, niestety nie pamiętam firmy, ale więcej się nie skuszę na taki. A co do prześwitów- to malowałam 3 warstwy, czyli tak jak zawsze.
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 12 lipca 2011 - 21:18
Napisano 19 lipca 2011 - 14:41
jesli chodzi o lakierki ktore ja polecam to dla pan ktore maja lampe UV lakierki zelowe. genialnie sie utrzymuja i blyszczą jak nie wiem
Napisano 20 lipca 2011 - 17:56
miałam i już raz napisałam, to jest jeden wielki shit który niszczy paznokcie (nie wiem może się mylę i tylko na mnie tak działa)
Właśnie koleżanka mi też mówiła, że te lakiery są nie za dobre. A ja zastanawiałam się nad kupnem takowego.
W rezultacie (jak to zwykle u mnie bywa) kupiłam kolor ciemno czerwony.
Po za tym uwielbiam wyraziste kolory - wcześniej wspomniana czerwień, granat, żółty, zielony.
Chociaż czasami i bezbarwnym pomaluję
Napisano 20 lipca 2011 - 18:34
Kupić zawsze można i przetestowac samemu.A ja zastanawiałam się nad kupnem takowego.
W rezultacie (jak to zwykle u mnie bywa) kupiłam kolor ciemno czerwony.
U mnie się nie sprawdził.
Kupiłam dwa biały i czarny od razu oddałam dla koleżanki i więcej nie kupie tego dziadostwa
Napisano 20 lipca 2011 - 20:54
Viola ja nie lubie granatowego koloru , ale kiedys sobie kupiłam taki lakier i wyglada swietnie na pazurkach
[ Dodano: 2011-07-20, 21:55 ]
Zauwazyłam , ze jest teraz moda na malowanie paznokci w roznych kolorach , ale jaj jednak jestem za tym aby paznokcie były monotematyczne.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 lipca 2011 - 21:02
Nie wiedziałam, ze jest taka moda ale sama praktykuję taki sposób najczęściej wtedy, kiedy nie mogę zdecydować się na jeden kolorZauwazyłam , ze jest teraz moda na malowanie paznokci w roznych kolorach , ale jaj jednak jestem za tym aby paznokcie były monotematyczne.
Napisano 20 lipca 2011 - 22:01
Ostatnio ciągle mam inny kolor paznokci
Napisano 21 lipca 2011 - 05:11
Mi się to podoba, ale tylko jeśli kolory są pastelowe a przejścia między kolorami niezbyt drastyczneZauwazyłam , ze jest teraz moda na malowanie paznokci w roznych kolorach , ale jaj jednak jestem za tym aby paznokcie były monotematyczne.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 21 lipca 2011 - 14:24
Napisano 21 lipca 2011 - 17:42
zbrązowe również lubię, czerwone fajnie wyglądają ale do mnie nie pasują niestety, ostanio także pomyślałam o szarym kolorze tylko muszę się zaopatrzyć w niego, a co Wy o szarym myślicie ?uwazam ze najładniej wygladaja czerwone paznkocie,brazowe,
ale od czasu do czasu dobrze zrobić coś innego, zabawnego i kolorowegolubie klasyke!
Napisano 21 lipca 2011 - 17:46
U mnie przeważnie kolorki na pazurkach sąale od czasu do czasu dobrze zrobić coś innego, zabawnego i kolorowego
Ale szary też posiadam w swojej kolekcjia co Wy o szarym myślicie ?
Napisano 21 lipca 2011 - 18:57
ja raczej tylko takich używam bo się dłużej trzymają a ja mam jakiś szczególny dar do odprysków na paznokciach więc w sumie rzadko malujebłyszczącymi drobinkami lub czym kolwiek
Napisano 21 lipca 2011 - 20:36
to tak jak na moichnawet lepszy lakier, jakiejś dobrej firmy nie potrafi się na moich paznokciach zbyt długo utrzymać
dlatego zazwyczaj kupuję tanie lakiery, bo skoro te bardzo drogie też nie zdają egzaminu - to po co przepłacać
dziś dodałam do swojej skromnej kolekcji dwa:
-taki jak ten w środku
- drugi też z Wibo tylko z serii Your Fantasy - krwistą czerwień, która wg mnie wygląda na pazurkach obłędnie
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 21 lipca 2011 - 22:43
ja nie lubię lakierów z błyszczącymi drobinkami lub czym kolwiek, lubię matowe, jednolite
Ja też jakoś nie lubię błyszczących
Ten kolorek ładny by był właśnie matowy
I plus za to, że to "Golden rose"
krwistą czerwień, która wg mnie wygląda na pazurkach obłędnie
Wg mnie czerwień pasuje do wszystkiego i sama ją uwielbiam
taki jak ten w środku
Widziałam ten kolor i bardzo fajnie się prezentuje
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 21 lipca 2011 - 22:59
czerwonyWg mnie czerwień pasuje do wszystkiego i sama ją uwielbiam
od jakiegoś czasu mocno żółty
wszyscy się zachwycają
Napisano 21 lipca 2011 - 23:03