Wyjazdy na wakacje bez faceta?
Napisano 25 czerwca 2010 - 19:48
Napisano 26 czerwca 2010 - 10:11
Napisano 26 czerwca 2010 - 13:25
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 26 czerwca 2010 - 17:56
Ale to wszystko zależy od konkretnego związku - od tego, czy jest w nim zaufanie i czy nie ma chorobliwej zazdrości.
Napisano 26 czerwca 2010 - 22:22
ja tam nie miałabym problemu z tym, że mój facet jedzie sobie gdzieś beze mnie, sama tez chyba wolałabym z przyjaciółką poopalać się na plaży. Tzn chętnie bym z nim spędziła wakacje, ale sobno spędzony czas to nie tragedia wg mnie. Można od siebie odpocząć, pobyć ze sobą sam na sam, zmienić punkt widzenia, odreagować. I to nie znaczy, że musi się coś zlego dziać, ale np. ja mam taki typ osobowości, który nie lubi czuć się przytłoczony.
podsumowując jestem jak najbardziej za urlopem bez drugiej połówki
Napisano 26 czerwca 2010 - 23:43
Napisano 27 czerwca 2010 - 12:32
A czy mogą być udane? Oczywiście, że mogą
Napisano 27 czerwca 2010 - 12:40
bardzo dobrze powiedzianeJeżeli obydwie strony w tej kwestii się dogadają, uznają, że chcą spędzić czas wolny sami tudzież ze swoimi znajomymi, to nie widzę przeszkód, by pakować pojedynczą walizkę i wyruszyć na odpoczynek w innym składzie
ja myślę ze od czasu do czasu to nawet wskazaneA spotkanie partnera po tygodniu rozłąki na pewno też wyjdzie na plus
ja nie widzę problemu. mogłabym jechać bez faceta. a aktualnie jestem w sytuacji ze to on pojechał sam
Napisano 27 czerwca 2010 - 13:23
Nie widzę w tym nic złego.
Ja nigdy nie spędzałam wakacji z dala od swojego lubego i nie mam nawet takiej okazji bo mamy wspólnych znajomych z którymi wyjeżdzamy.
Jesteśmy bardzo zżyci bo spędzamy ze sobą każdy dzień praktycznie więc nie wiem czy bym nie smuciła się bez niego ale to każdy inaczej przezywa i podchodzi do tego
Napisano 27 czerwca 2010 - 14:09
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 czerwca 2010 - 15:52
Napisano 02 lipca 2010 - 13:02
dla mnie zostanie byloby bez sensu , przecie to nie jest wyjazd na miesiace czy lata , tylko dni . moze jakby same pary jechały to wtedy ktos sam mogłby sie poczuc zle, ale mnie by to nie przeszkadzało , bo latwo nawiazuje kontakty z ludzmi.co jeżeli wasz facet stwierdza, że pomimo, że wyjazd zapowiada się świetnie, on nie może jechać, więc wy też macie zostać
Uwazam ze takie osobne wakacje to bardzo dobry pomysł , bo czasem trzeba umiec nie byc razem.
wiele zwiazków wyglada tak ze ludzie nie widuja sie czesto , wiec taka rozłaka to nie problem .
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 lipca 2010 - 12:03
a co jeżeli któraś ze stron ma coś przeciw? co jeżeli wasz facet stwierdza, że pomimo, że wyjazd zapowiada się świetnie, on nie może jechać, więc wy też macie zostać? ;>
Nie, dlaczego mialabym siedzieć w domu, bo on nagle zachorował, musi jednak isć do pracy, albo cos?
Znam go na tyle, ze sam by mi kazał jechac i odpoczac, zamiast siedziec w domu.
Tak samo ja bym postapila.
Napisano 05 lipca 2010 - 14:22
Nie, dlaczego mialabym siedzieć w domu, bo on nagle zachorował, musi jednak isć do pracy, albo cos?
jeśli by zachorował to pewnie tez bym została w domu.
bo zarówno jak i jemu tak i mi było by przykro..
może udało by się wymyślić coś innego.
no chyba ze wszystko było by już opłacone itd i rezygnacja wiązała by się z stratą kasy to co innego ale i tak bym się pewnie dobrze bawić nie umiała
Napisano 05 lipca 2010 - 14:45
dla mnie zostanie byloby bez sensu
ja nie chciałabym stracić wakacji i zostać tylko po to, żeby być w domu
Więc jestem jednak zdania, ze jeśli osoba, którą się kocha prosi o coś tak MAŁEGO jak zostanie z nią, bo nie może wyjechać, to powinno się zostać. Udany związek to jeden wielki kompromis.
Napisano 06 lipca 2010 - 06:55
Wszystko zalezy od sytuacji.
Napisano 06 lipca 2010 - 07:21
Zgadzam się z Tobą MarzycielkoWięc jestem jednak zdania, ze jeśli osoba, którą się kocha prosi o coś tak MAŁEGO jak zostanie z nią, bo nie może wyjechać, to powinno się zostać.
w wyjazdach osobnych nie widzę nic strasznego i niepoprawnego, jednak tylko w sytuacji gdy obie strony są tego świadome i godzą się na takie warunki. W momencie gdy jedna ze stron ma jakieś wątpliwości i nie jest pewna czy dałaby radę się 'wyluzować' na swoim pobycie - ja osobiście zrezygnowałabym z takiej formy wypoczynku i pojechała/została w domu wspólnie
również nie widzę problemu zrezygnowania z mojego wyjazdu dla partnera, jeśli poprosiłby mnie o to
nie uważam,aby rezygnacja z jakiegos wyjazdu (ta bez partnera) była jak to się mówi 'końcem świata' i mogłabym ją poświęcić dla spędzenia tego czasu z ukochanym
naturalnie inaczej sprawy się przedstawiają jeśli te osobne wakacja to miałby być jakiś zorganizowany obóz np jzykowy czy inny kształcący
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!