Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Walka z rozstępami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
154 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 14:28

to to ostatnie by mi najbardziej przypasowało :D nie boje se zastrzyków :D ale zetrzec to bym sobie chyba w ten sposób nic nie dała.....

#22 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 17:03

to to ostatnie by mi najbardziej przypasowało :D nie boje se zastrzyków :D ale zetrzec to bym sobie chyba w ten sposób nic nie dała.....

No to nieźle :-P w takim na mezoterapię spokojnie możesz śmigać. :lol:

#23 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 17:06

Cepan nie jest drogi. kosztuje ok. 30 zl. moze nawet mniej...

u mnie w aptece jest po 18,90 zł wczoraj sie pytalam
bo sama musze walczyc z roztepami na wnetrzu ud... wszytko przez ten wielki stres jaki mialam niedawno... bardzo wtedy schudlam a gdy problemy sie rozwiazaly ja wrocilam do normalnej wagi i tak mi powstaly roztepy ;/

#24 asiunia_1987_

asiunia_1987_
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:46

ja stosowałam CEPAN bardzo śmierdzi ale mi pomógł w 100% nie mam już nic a miałam kilka na nogach przez 3 mc stosowałąm codziennie i wizałam na noc nogi bandarzem aby lepiej wsiąkało(tak sobie wymysliłam) kosztuje to w aptece15-20zł na mnie zadziałało ale trzeba być systematycznym:)
My to Ty i Ja:* 25 kwietnia zbliża się dużymi krokami:)

#25 Megunia

Megunia
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 02 października 2007 - 19:37

polecam oliwkę...niby nic a jednak

#26 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 02 października 2007 - 19:42

asiunia_1987_, a na ile ci wystarczała taka jedna tubka Cepanu?
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#27 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 października 2007 - 20:09

oo to moze i ja sobie qpie... moje juz stare sa...... po wypadku mi sie zrobiły jak cwiczyc przestałam..a potem znowu zaczełam..i chyba zbyt gwałtownie

#28 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 03 października 2007 - 20:49

Również mam taki problem gdy słudłam 12 kg i powstały nic nie pomaga wiec sten ten Cepan zakupie :D:D
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#29 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 11 października 2007 - 17:15

a ja polecam jeszcze masc - fissan - bardzo dobra na rozstepy.
I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#30 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 15 października 2007 - 23:13

ja mam tak straszne rozstepy z tyłu na plecach i na posladkach, ze wygladam jak by mnie ktos w domu bił. tragedia... ale sa na tyle głębokie ze chyba nic z tym nie zrobie zostaje operacja plastyczna. zna ktoras z was jakeis inwazyjne techniki albo metody wygladzania tych wstrętnych szram?

#31 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 października 2007 - 12:15

rozstepy sie ma gdy sie tyje chudnie gdy sie rosnie w szybkim tempie specyfiki na rozstepy np.CEPAN-krem koszt około 12zł takze ALANTAVIT-koszt około10zł :-)

#32 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 16 października 2007 - 12:16

CEPAN-krem koszt około 12zł

nie wiedziałam , że na rozstepy tez jest .....ja go używałam na blizny.brzydko pachnie niestety :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#33 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 października 2007 - 12:25

CEPAN-krem koszt około 12zł

nie wiedziałam , że na rozstepy tez jest .....ja go używałam na blizny.brzydko pachnie niestety :-/

rozstepy to blizny:)

#34 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 16 października 2007 - 12:29

rozstepy to blizny:)

:mrgreen: :mrgreen: no tak :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#35 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 21 października 2007 - 19:23

U mnie w aptece CEPAN kosztuje prawie 20 zl 8-) bo się dowiadywałam ;] podobno bardzo ładnie likwiduje rozstępy... sama jednak jeszcze nie wyprobowałam...
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#36 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 22 października 2007 - 07:48

Ja takze jak Kociak gdy bylam mlodsza duzo przytylam :-(
Porobily mi sie roztepy na piersiach,troche na udach u gory i nawet pod pachami na reku,ale teraz po 9 latach sa one biale i w sumei nie widoczne,jednak na piersich widac,ale juz sie do tego przyzwyczailam ;-) nie jst zle.

Jesli chodzi o roztepy w ciazy to smarowalam sie juz jak tylko dowiedzialam sie o ciazy,uzywalam kremu Vichy,roznego rodzaju oliwek kupowalam najlepsze kremidla jakie byly :-? i nic po 7 mieisacu zaczely mi sie pojawiac roztepy na brzuchu :-( nie mam duzo ale sa,najwiecej jest po lewej stronie :-? sama nie wiem od czego to zalezy <bezradny></span>

Moja przyjaciolka nie miala kasy aby cos uzywac i nie smarowala sie i nie ma wogole roztepow.Takze to zalezy od rozciagliwosci skory.
I roztepow sie nie zlikwiduje bo sa to blizny,moja znajoma miala operacje na to,ale u niej to byla juz masakra i musze powiedziec,ze za tekie pieniadze i maly efekt nie zrobilabym tego.
Takze glowa do gory dziewczny :-D roztepy to nie koniec swiata :lol:

#37 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 22 października 2007 - 12:21

U mnie w aptece CEPAN kosztuje prawie 20 zl bo się dowiadywałam ;] podobno bardzo ładnie likwiduje rozstępy... sama jednak jeszcze nie wyprobowałam...

nio roznie bywa wiem ze kupowlam po 12 zl

#38 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 17 stycznia 2008 - 21:37

Ja nie miałam tego problemu póki nie zaszłam w ciążę (11 lat temu).Porobiły mi się na brzuchu i udach. Stosowałam Fissan ale guzik zapobiegł. Wypróbowałam już multum balsamów żeby się ich pozbyć i nic nie pomogły. Także trzeba się pogodzić i z tym żyć.

W ciąży to podobno zapobiega smarowanie brzucha oliwką dla dzieci.Tak mi położna na oddziale powiedziała.Szkoda że po fakcie <bezradny></span>

#39 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 18 stycznia 2008 - 00:15

W ciąży to podobno zapobiega smarowanie brzucha oliwką dla dzieci.Tak mi położna na oddziale powiedziała.Szkoda że po fakcie

Nieprawda,oliwka nic nie pomaga,zreszta jak ktos ma miec to bedzie mial czy sie smaruje czy nie.

#40 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 18 stycznia 2008 - 00:16

ja mam na biodrach a w ciąży nie byłam,nie tyłam,ani szybko nie rosłam <bezradny></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!