Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przedszkole

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

#81 anita17

anita17
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 01 lutego 2016 - 21:45

Moja mała chodzi do przedszkola prywatnego, bo do publicznego nie ma szans żeby się dostać. Lista oczekujących na cały rok. Pierwszy tydzień było ciężko, ale w końcu się za klimatyzowała i teraz bez problemu. Chętnie zostaje, ale też co chwilę chora. Pocieszam się tym, że podobno tak przez pół roku, a potem się dzieci uodparniają. Mam nadzieję.. :/

#82 blueberry_muffin

blueberry_muffin
  • Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 01 marca 2016 - 15:06

anita17, jak tylko ma się tę możliwość, żeby posłać dziecko do prywatnego przedszkola to warto, po prostu z tego względu, ze są mniejsze grupy, wiec podejście do dzieci indywidualne, dużo się dzieje, jest ciekawie, a dodatkowo jeśli to jest przedszkole dwujęzyczne jak wspomniane Academy np to tym lepiej dla malucha, bo praktycznie od poczatku obcuje z dwoma językami naraz a czasem i jeszcze jednego sie uczy.

#83 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 marca 2016 - 20:21

nie zawsze w przedszkolu prywatnym jest tak kolorowo. grupy czasem sa duże , a opiekunka jedna.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#84 kaczucha

kaczucha
  • Użytkownik
  • 91 postów

Napisano 16 marca 2016 - 13:41

nie zawsze w przedszkolu prywatnym jest tak kolorowo. grupy czasem sa duże , a opiekunka jedna.

dlatego tak wazny jest swiadomy wybor rodzica. To , zeby sprawdzil liczebnosc grup, program przedszkola, jego zalozenia, misje. Trzeba sie tam przejsc, porozmaiwac z nauczycielkami, to zajmuje troche czasu, ale warto.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych