Zarzućcie mi czymś, będę wdzięczna za pomoc
Muzyka na imprezkę ;)
Rozpoczęty przez LadyNefretete, 17 sty 2010 08:02
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 stycznia 2010 - 08:02
Mam mały problem, organizujemy z kumpelą imprezę, i oczywiście przewidujemy tańce, hulanki i swawole
i tu sie pojawia kłopot, bo normalnie słucham muzyki takiej jakiej słucham (hmm, post rock jest kiepski na balety
), to nie mam pojęcia jak nazywaja się wykonawca i jakie są tytuły takich radosnych piosenek do tańczenia (jak w klubach - lata 70, 80 itd) 
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 17 stycznia 2010 - 12:37
LadyNefretete, wszystko zależy od tego czy impreza ma być "klimatyczna" z ukierunkowaniem na określony gatunek muzyczny, czy po prostu ma sie fajnie do muzyki tańczyć
zerknij w nowości - wrzucałam tam madonnę, Black Eyed Peace, Olenka wrzucała Pitbula z Akonem.
dalej z tematu muzyka: ostatnie strony i : will.i.am, dr dre i snoop dog, sean paul, wszystko co nagrał idealnie wpasuje się w imprezę, kesha, schiller i september, david guetta (sexy bitch
), timbaland i SoShy, 50 cent ... przeleciałam na szybko 3 ostatnie strony
od siebie dodać mogę (ponieważ nie chce mi sie szykać na YT ... wykonawcy): ciara (jakieśbardziej rytmiczne, bo pościelówy też nagrała
), n. furtado, PCD, missy eliot, kanye west, fedde le grand, kelis ... długo bym tak mogła
najlepszy sposób na znalezienie czegoś ciekawego to wrzucenie w googla nazwy wykonawcy i przesłuchiwanie jego utworów
ja czasem z myspace korzystam - bo tam też czasem trafią sięciekawe track listy
zerknij w nowości - wrzucałam tam madonnę, Black Eyed Peace, Olenka wrzucała Pitbula z Akonem.
dalej z tematu muzyka: ostatnie strony i : will.i.am, dr dre i snoop dog, sean paul, wszystko co nagrał idealnie wpasuje się w imprezę, kesha, schiller i september, david guetta (sexy bitch
od siebie dodać mogę (ponieważ nie chce mi sie szykać na YT ... wykonawcy): ciara (jakieśbardziej rytmiczne, bo pościelówy też nagrała
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 17 stycznia 2010 - 12:41
generalnie chodzi o taką muzykę do tańczenia, mniej wiecej jak w klubach leci, a że ja ignorantka jestem to nie wiem kto co tam spiewawszystko zależy od tego czy impreza ma być "klimatyczna" z ukierunkowaniem na określony gatunek muzyczny, czy po prostu ma sie fajnie do muzyki tańczyć
hahaha, i tu jest problem ze znaniem wykonawcy, dlatego prosiłam o pomocnajlepszy sposób na znalezienie czegoś ciekawego to wrzucenie w googla nazwy wykonawcy
popatrzę, oblukam, nie(d)oceniona, grazie
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Napisano 25 kwietnia 2012 - 10:21
wrzucam tutaj, bo nie mam gdzie w sumie
nowość to to nie jest, nałogowo tego nie słucham, ale jak puszczają to w Fantasy to jestem pierwsza na parkiecie
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 27 maja 2012 - 13:11
z zajęć zumby