Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[31.12.2009] Czwartek - SyLwEsTeR

• Zamknięty Temat jest zamknięty
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 00:01

Mamy czwartek :-) jak ten czas szybko leci.....juz sylwester :lol: ech
Wykapana, wybalsamowana :-P poczytam troche BS i mykam spac.

Załączone miniatury

• 2.gif
  • 09.gif

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 00:21

Cóż, zostały nam tylko 23 h 53 min starego 2009 roku :))

Od rana ciężka praca, najierw pomóc babci w gotowaniu a później sama muszę się wziąśc za siebie.. przygotować sukienkę, zrobic włosy makijaż itp :))
Mam nadzieję, że cały ten dzień będzie udany bo podbno tak jak spędzi się sylwestra taki będzie cały następny rok :*

Szczęśliwego Nowego Roku 2010 :*

Załączone miniatury

• grecja-ateny%20sylwester.jpg

Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#3 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 00:25

eh jak ten czas szybko leci :D
pamiętam poprzedniego sylwestra jakby był kilka dni temu, a tu już następny ;-)
oj bardzo wiele zdarzyło się przez ten rok w moim życiu.. tyle nowych doświadczeń, że szok, ale dzięki temu stałam się troszkę innym człowiekiem (oczywiście w dobrym tego stwierdzenia znaczeniu :P)
a plany na dzisiejszy dzień to od rana zakupy, zakupy bo jedziemy z rodzicami do Ikei, więc może sobie coś ciekawego kupię ;-) no a później przygotowania do imprezki, tzn z racji, że jest to domówka przygotowania nie będą nadzwyczajne ale jednak :D
mam nadzieję, że imprezka będzie udana :)

życzę wam wszystki udanego dzisiejszego dnia :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#4 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 08:22

witam <hello></span>
Poszlam spac dopiero o 2 w nocy i spalam jakies 4.5h o wpol do 7 sie obudzilam <bezradny></span> ale najlepsze w tym wszystkim jest to ze czuje siew miare wyspana. wczoraj jeszcze udalo mi sie umowic z babka ktora zrobi mi tipsy na dzisiejszy wieczor :-D ale jeszcze wczesniej umowilam sie z moim kochaniem na male zakupy. wlasnie przed chwila do mnie dzwonil. Bedzie po mnie 9.30 i jedziemy na zakupy. Wroce do domu to juz beda generalne przygotowania do sylwka.
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 :!: :!: :!: :!: <zespol></span> <drink1></span> <huraaaaa></span> <impra1></span> <imprezka23></span> <zatancz3></span>

Załączone miniatury

• FajerwerkiWianki3.jpg

201407101662.png

#5 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 09:07

Witam :-) Widzę wszyscy w szampańskich nastrojach :-) Mnie też się powoli udziela :-)
Wczorajszy wyjazd w miarę udany - było miło, dwie kuzynki ciężarówki ślicznie wyglądają, a co najważniejsze juz coraz blizej do tego ze cała działeczka bedzie nasza :-) Latem zaczniemy remontowac częśc nieużywanego budynku gospodarczego, tam zrobimy sobie takie przejściowe mieszkanko, w ktorym bedziemy mieszkac na czas budowy, a potem przyda się ono jak przyjadą jacyś goście na dłużej czy cuś :-) Ale sie cieszę <jupi></span>
A jeśli chodzi o dzien dzisiejszy to zbytnio nie poszalejemy, choc z naszymi znajomymi nigdy się nie wie :-P Jedziemy do nich do Czerwionki i planowo bedzie domóweczka :-)
Popijam kawkę a potem czekają mnie zakupy. Alkohol kupiony wiec nie musze dzwigac, za to do kupienia mam rzeczy na sałatkę i jakieś chipsy :-)
Może jeszcze skoczę na solarium zeby ładnie wygladac hehe :mrgreen:
Ł. w pracy na dniówkę, więc dopiero o 18 konczy, czyli mam cały dzień na wyszykowanie sie :-P
Miłego dnia życze a przede wszystkim udanej nocy i wspaniałego wejścia w ten Nowy Rok <buzki></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 09:27

Dzień dobry kobieciny ;)
Faktycznie u Was rewelacyjne nastroje :mrgreen: Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam, bo miałam w planach wyruszyć na miasto w poszukiwaniu jakieś bluzeczki na dzisiejszy dzień i dodatków, ale za oknem tak mi śnieżnie, że ledwo widzę bloki po przeciwnej stronie :roll: Fajnie, pięknie, lubię śnieżek, tym bardziej, że się utrzyma, ale nie wiem, jak sie do miasta dostanę :/
Popołudniu mam zamiar zrobić sobie małe spa, doprowadzić do ładu moje paznokcie, goście wpadną o 19 z 2kg kiełbasy :lol: Ale będzie wyżera :P Wieczór zapowiada się fajnie, ale zobaczymy, w jakim nastroju do niego dobrnę :P
Udanej zabawy życzę wszystkim :*

#7 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 10:30

a ja tam nie mam szampańskiego nastroju wcale a wcale :-|
nie wyspałam się i głowa mnie boli
ponadto śnieg sypie jak opętany i drogi u mnie prawie nie przejezdne :-(

pije kawkę no i w następnej kol,ejności czeka mnie sprzatanie ale mis ię nie chce...
zastanawiamy się z miśkiem jak spędzić sylwestra, ale nie mam ochoty ani siedzieć u mnie ani jechać do niego, słowem kicha na całego :-(

#8 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 11:12

Witam i ja :-)

Jak na razie ani trochę nie odczuwam tego, że dziś Sylwester. Pewnie dlatego, że całe popołudnie siedzę w pracy :-/ Troszkę się wczoraj przeraziłam, gdy usłyszałam, ze pracujemy co najmniej do 20 :roll: ale jeśli szczęście dopisze i o 19 nie będzie już ludzi (proszę, proszę <amen></span> ) to będziemy zamykac kilka minut po. Wtedy wyjdzie na to, ze będę dziś pracowac tylko 5 godzin. Wieczorem P. jeszcze na chwile do brata jedzie, bo obiecał mu pożyczyc nasz sprzęt a jesli sam nie dopilnuje żeby wszystko było dobrze podłączone to chyba do rana na zawal zejdzie :roll: Mam nadzieje, że długo to nie potrwa...
Ubieram się i lecę na dół odebrac torta dla mojej córci, bo wczoraj obchodziła 2 urodzinki :mrgreen: Nawet nie wiem kiedy to zleciało :shock: Imprezkę, taka malutką, mamy zaplanowaną na jutro.

Wszystkim życzę udanej imprezy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku :!:

mloda szczególnie Tobie życzę udanej zabawy, mam nadzieje, że ten sylwester będzie o wiele ciekawszy i milszy niz Ci sie wydaje ;*
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#9 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 11:22

dzień dobry... ja od rana nie mam humoru :/ nie będę na sylwestra miał włosów zrobionych , jestem blada jak ściana :/ w dodatku zaraz na 13 do roboty... u M. mojego będę w domu po 21... a na impreze zajedziemy na 22 :/ cud miód i orzeszki normalnie...

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZĘ WSZYSTKIM !!!

#10 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 11:27

Witam ;)

Przeklety dzien. Od samego rana zepsuli mi humor, mama miala zly humor i wyzyla sie na mnie, bo tylko ja bylam pod reka. Nie mam nic na Sylwestra, tzn. zadnej bluzki, nie wiem w czym ja pojde :-( Po prostu super dzien.... Przygotwalam juz jedzenie na impreze wiec teraz bede chyba cala szafe przewalac i szukac ciuchu :-/ Dol na calego. Mam nadzieje, ze chociaz impreza sie uda.

Szczesliwego Nowego Roku Babeczki i udanej zabawy ;*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#11 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 12:00

Kochane,wstalam dzis raniutko postanowilam juz od dzis wziac sie za siebie i nie czekac dluzej.Zamierzam ograniczyc kalorycznosc moich posilkow i ich ilosc.Raniutko zjadlam pyszne sniadanko,zadnych przekasek w ciagu dnia .Dzis mam dobry humor.Nawet udalo mi sie wygrzebac cos z szafy odpowiedniego na Sylwestra.Musze byc silna i nie zamierzam dzis psuc sobie nastroju dodatkowymi kilogramami.Milej zabawy.

#12 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 12:08

lecę na dół odebrac torta dla mojej córci, bo wczoraj obchodziła 2 urodzinki :mrgreen:

ojej wszystkiego najlepszego dla niej niech sie niunia dobrze chowa :lol:

mloda szczególnie Tobie życzę udanej zabawy,

dzięki kochana ;*

Dol na calego.

zakop doła-najważniejsze aby zabawa się udała ;-)

nie zamierzam dzis psuc sobie nastroju dodatkowymi kilogramami.Milej zabawy.

no i to jest zdrowe podejście ;-)

a ja się snuje z kąta w kąt i nie wiem co ze sobą począć..
posprzątałam kawe wypiłam no i siedzę z wami, muzyczkę sobie włączyłam może jak będę słuchać ulubionych kawałków to humor się poprawi i ochota na jakieś szaleństwo wieczorem :->

#13 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 12:31

ja dziś od rana nie mam dobrego humoru ale mam nadzieje ze wieczorem to się zmieni :)

Wszystkim forumowiczkom życzę żeby nowy rok był lepszy niż ten stary i żeby czas płynął w zdrowiu i szczęściu, żeby spełniły się najskrytsze marzenia i samotnym żeby znalazły miłość swojego życia :) <pijmy1></span> <impreezka></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#14 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 13:10

Ja jeszcze lenie się w łóżku,ale zaraz wstaje ogarnąć chałupkę i przed 19 zmykam na sylwka do akademika :-D
Zastanawiam się właśnie czy mam rajstopy :mrgreen: bo jeśli nie to pędem będę musiała lecieć do sklepu :mrgreen:

Forumki Kochane!
aby kolejny rok był jeszcze lepszy,zabawa sylwestrowa udana i aby spełniły się Wasze plany w nadchodzącym Nowym Roku ;*
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#15 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 13:29

Witam!
ależ mam boski humor <huraaaaa></span>
z ranka już kąpiel była, sałatki porobione, fryzjer zaliczony... włoski mam ślicznie ułożone :mrgreen:
teraz czeka mnie zrobienie pazurków, makijaż, wystroić się i mogę balować <impra1></span>
idziemy na sale na 17 bo B. pomoże kumplowi odpowiedzialnemu za muzę sprzęt porozstawiać itp itd, ja coś tam jeszcze poukładać na stołach pomogę dziewczyną a na 19 zjeżdża się cała reszta ekipy.
mam nadzieję, że się wybawię za wszystkie czasy :mrgreen: :mrgreen:

Życze Wszystkim udanego Sylwestra :mrgreen: iii Szcześliwego Nowego Roku!
<imprezka23></span>
Dołączona grafika

#16 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 13:36

witam juz wrocilam z zakupow alkohol juz jest teraz tylko przygotowac jedzenie i o 20 ruszmy do znajomych na imprezke
Zycze wam udanej nocy sylwestrowej i szczesliwego nowego 2010 roku

Załączone miniatury

• 1091391468679.jpg
  • 5.jpg

Dołączona grafika

#17 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 14:07

Ja juz po obiadku :-) Zrobiłam takze salatke na imprezkę, pazurki i teraz zmykam się kąpac :-) Jeszcze mam sporo rzeczy do zrobienia :-P
Buziaki :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#18 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 14:19

<witeczka></span>
siedzę ze szklaneczką piwka i nagrywam piosenki :-P
wczorajszy wieczór ze znajomymi sie udał,
posiedzieliśmy do 24, następne spotkanie u mnie :mrgreen:
Sylwester w domku, ostatni- takie moje postanowienie :-D
Przynajmniej bede miała u boku M :-P :-P

Miłego wieczoru wszystkim,
Niech nadchodzący rok bedzie bardziej udany od obecnego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#19 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 16:09

ja dzis mały wypad na targowisko, kupiłam sobie gazete z horoskopem na nowy rok :D i do apteki mamie i tyle.
O której wychodze do kolezanki , nie wiem bo ona do 19 pracuje :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#20 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 grudnia 2009 - 16:13

Obejrzalam 2 filmy na lapku 8-) naszykowalam jedzonko na impreze i alkohol, ktory bierzemy 8-) Wlasnie siedze w fotelu z lampka wina :mrgreen: pyyysznego
Lekko sie znieczulic postanowilam juz :mrgreen:
Gdzies kolo 19 pojedziemy.
Co najlepsze spac mi sie chciec zaczyna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych