Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[26.12.2009] - Drugi Dzień Świąt - sobota

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 00:07

Dobry wieczór :))

Oj, swieta byly piękne. Najpierw spędziłam je u siebie, a około 21 pojechałam do K. i reszta dnia spędziłam z jego rodzicami i bratem. Z prezentów jestem bardzo zadowolona hihi :))
Wiecie, ja dopieor teraz planuje co robic na sylwestra ;| żadnych planów nie mam a ni nic. Ale najprawdopodobniej pójdzimey na dyskoteke.
Nie wiem co ja jeszcze robie o tej porze przed kompem, już powinnam być w łóżku bo jutro wczesnie wstaje. Jade z mama K i jego bratem na lotnisko. Wylatują do USA do drugiego brata na dwa tygodnie. I na tydzień przeprowadzamy się do mieszkania jego brata hihi :)) na cały tydzień

Kolorowych :*
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#2 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 09:30

Witam.
Wstałam i... stwierdzam że jestem chora.
Do kościoła nie pójdę, a jak do kościoła nie pójdę to pewnie z domu tez nie wyjdę...
No cóż...
Ale misiek będzie koło 13:)
Wczoraj byliśmy u kolegi, później u Miśka, a później u mojej ciotki :mrgreen:
Bardzo fajnie było tylko że mnie choroba rozbierała <bezradny></span>

#3 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 09:46

witam

swieta u mnie bardzo przyjemne, Wigilia byla u rodzicow, wczorajszy dzien tez u mnie, bo przyjechali rodzice P. i odbyly sie nasze zareczyny, ale opis tego wydarzenia w odpowiednim dziale :-D

dzis idziemy do dwoch babc P.na 13, ale na 12 jeszcze do kosciola

prezenty fajne, ale jeden najcudowniejszy i cieszy mnie najbardziej- ten pierscionek na paluszku :-D :-D

tak wiec zycze dalej Wesolych Swiat
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#4 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 09:46

<hellooo1></span>

Witam sie z lozka.Glowa mi peka-nos lekko zatkany :evil: :evil: :evil:
Dzieki Bogu goraczka przez noc minela i mam prawidlowa temp. :mrgreen:
Nie wyspalam sie wogole :-(
Zaraz wstane zrobic sobie jakiegos leka. Musze sie trzymac pieknie do nocy :mrgreen:
Na 12 idziemy do Kosciolka, pozniej przed 15 jedziemy do rodzinki, a potem ja z siostra i znajomymi do knajpki :-P I bedzie ktos bardzoooo wazny tez ... dlatego musze sie trzymac i wytrwac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Makijaz machne i bedzie pieknie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po Swietach najwyzej padne trupem jak sie doprawie na imprezie :roll:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#5 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 10:05

Witam ;)

U mnie dzis rodzinny obiadek, a wic bedzie sympatycznie ;-) popijemy troszke pewnie :P Wieczorem gdzies ide do miasta... moze jakas dyskoteka? ;)

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#6 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 10:10

hejka!
u mnie pierwszy dzień spokojnie, wieczorna impreza się udała, czuje się wyśmienicie, za to poła połówka jeszcze odsypia :roll: ,
dzis chyba wizyta u jego rodziców, choć spróbuje się wykręcić bo nie mam ochoty tam jechać... :->
zobaczymy jak bedzie
najchętniej spędziłam bym cały dzień na kanapie wtulona w niego... ;-)

#7 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 10:14

Witam :)
wstałam godzinkę temu, wypadalo by zjeść jakieś śniadanie... ;-)
u mnie w domu wszyscy chorzy, (oprócz mnie) mają jakiegos wirusa :roll:
dziś mam nockę ale wczesniej jade do Artura w odwiedziny :)
miłego dnia zyczę :mrgreen:

#8 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 10:42

dzień dobry :) wstałam niedawno... nie wyspałam się co chwile jakieś koszmary mi się śniły :/ wczoraj spontaniczną decyzje z M. podjęliśmy i tak oto jestem u niego aż do jutra :D posiedzieliśmy wieczorkiem z jego rodzicami i rodzinką :) pogadaliśmy , wypili za moje zdrowie :P najadłam się i jest ok :)
a dzisiaj to nie wiem co planujemy....

#9 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 11:01

cioa Dziewczynki :mrgreen: :mrgreen:
ja się wyspałam jak aniołek w końcu, wczoraj wieczór spędziłam odlądając do końca 5 sezon Weeds i popijając wiśniowe winko domowe (przepyszne :-D :-D ) :-D i potem usnęłam jak zabita.

Popatrzyłąm za okno i jest tak pieknie, słoneczko świeci, nic nie pada, aż żal w domku kwitnąć, pewnie się gdzieś wybiorę (tylko najpierw się do życia muszę zebrać :-P :-P ) Planów na razie nie mam , Chłop co prawda zapraszał do kina, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Wstałam i... stwierdzam że jestem chora.

Glowa mi peka-nos lekko zatkany :evil: :evil: :evil:

jakaś epidemia Was chwyta, trzymajcie się, ćpajcie jakieś wspaniałę lekarstwa i odżywać Dziewczynki :!: :!:

Miłęgo dnia wszystkim życze :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#10 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 11:28

WweronikaA, katti zdrowka zdrowka i jeszcze zdrowka Wam zycze :*

Ja wstalam grubo po 10-tej, ale tez pozno poszlam spac ;-)

Dzien chyba spedze sama, bo rodzice pojechali z bratem i jego dziewczyna do rodziny tej dziewczyny ;-)
Ja nie mialam ochoty na takie spotkania, wiec siedze tu :-P

Dobrze, ze juz ostatni dzien swiat, bo ten okres nastraja mnie melancholijnie ;-)
Jutro juz wracam do Sw, steskniona za chomisiem ;-)
A w poniedzialek, powrot do pracy :-D

Milego dnia <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

#11 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 11:50

<witeczka></span>
Nie było mnie wczoraj u Was-brak czasu.
Wczoraj Kochaś został na noc,
ja byłam u niego po wigilii :mrgreen:
Zaraz sie zbieram do babci na obiad z całą rodzinką :-P
później bede sie lenic z Paskudem w wyrku
jak wczoraj,
może jakiś film.
Jutro zarządzam odpoczynek od mośka :-)
poźniej poczytam dokładnie co tam sie u was działo
w świąta :-P

pa pa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#12 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 12:01

Dzień dobry :)

Humor rewelacyjny <huraaaaa></span> U mnie bezchmurne niebo, słońce stara się przebić przez okna, ale bezskutecznie, bo się roletami chronimy :lol: :mrgreen: Pogoda dziś piękna, ale wiatr bardzo przeszkadza...
Rodzina z Częstochowy niedawno wyjechała, trzech ludzi w domu mniej, ja odzyskałam swój pokój i Spokój :P
Koło 13 mamy rodzinny obiadek, na którym się zjawi K., potem siesta, a koło 15 zrobimy sobie domowe kino i obejrzymy jakąś komedię :)
Czuję się tak obżarta w te święta... mimo że nie jem niewiadomo jak dużo (w porównaniu z zeszłym rokiem). Obiad naprawdę będzie musiał być lekki, bo się w spodnie może niedługo nie dopnę...
Za chwilę strzelę sobie peeling i manicure jakiś, bo me paznokcie krzyczą i błagają o pomoc :P

#13 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 12:15

Siemeczka kobitki...

Ja dzis tak kolo 10 wstalam, nawet wyspana! Wczoraj spedzilam swietny wieczor z moim Ł przy czerwonym winku i swiecach, bylo cudownie <bzyklov></span> <loove></span>

teraz popijam kawke i zastanawiam sie co zrobic z tak pieknym dniem jaki dzis mamy... Moze jakis spacerek albo cos :?: Nie mam pojecia :!: Wiem, ze na bank spedze go z Ł. bo ostatnio wcale nie mielismy czasu dla siebie!
Trzeba to nadrobic ;)

Milego dzionka wiec zycze i buziaki dla wszystkich sle :-P
Dołączona grafika

#14 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 15:16

Witam i ja :-)

Święta, święta i po świętach- jak to mówią ;-) Ale jeszcze jutro cała niedziela wolna, więc wybyczę się za wszystkie czasy. Niestety nie każdy ma tak dobrze, bo i mama i P. idą jutro do pracy- choc mój luby tylko na chwilę.
Wczorajszy dzień upłynął nam bardzo miło. Rano pojechaliśmy do teściów na śniadanie. Wika na początku była trochę onieśmielona i nie chciała się ode mnie odkleic (rzadko tam bywamy- brak czasu <bezradny></span> ), ale szybko się rozbrykała i mało im na spółkę z ich sunią chaty nie rozniosła ;-) A po południu zrobiliśmy sobie seans filmowy :mrgreen:
A dziś wyspałam się za wszystkie czasy, spałam prawie do 11 :shock: Później śniadanko i spacerek. Rany, jak my dawno nie byliśmy z naszym dzieckiem na wspólnym spacerze, brakowało mi tego ;-) Teraz P. pojechał na chwilkę do rodziców a ja postanowiłam zajrzec do Was :-P

Miłego dnia kobietki :-D
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#15 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 15:18

witam :-D :-D ja tez wstałam kolo 10 ale zle spałam chyba przez to ze sie objadłam straaasznie :oops: dzisiaj probuje mniej zjesc bo jak mam miec kolejna taka noc to nie fajnie bedzie... ogolnie caly dzien siedze w pizamce hihi :-P rano zafarbowałam włosy na mahoń... tylko ze mialam wczesniej ciemne wlosy i nie widac za bardzo :-P :-P od rana ogladam filmy w necie hihi :-P :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#16 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 15:35

hej hej,powiem szczerze,że puki co to nudno dziś <bezradny></span>

wieczorem koło 20 jestem zaproszona na świąteczną imprezkę do znajomych więc powoli uskuteczniam przygotowania w tym kierunku :-)
a swoją droga to nie wiadomo kiedy i juz po świetach...
zaraz wypiję kawkę,poogladam jeszcze trochę tv i oby do wieczora :-)

wesołego drugiego dzionka światecznego :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#17 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 17:41

Misiek spi po obiadku, tesciowka (czyt. moja mama), rozpila mi biednego chlopczyka :-D A ja sobie siedze i czekam az wstanie. Wieczorkiem moze gdzies wyruszymy na miasto ze znajomymi, ale zobaczymy jak moj bedzie sie czul :-D

a swoją droga to nie wiadomo kiedy i juz po świetach...

fakt, tak szybko zlecialo, ledwo sie zaczely, a to juz zaraz koniec.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#18 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 18:27

Witam po świetach :-D

Miło, smacznie i szybko zleciało :-P Posiedziałam z rodzinką u babci. Wczoraj byłam na imprezce, dzis tez sie mała szykuje więc jakoś przyjemnie ten czas leci <tanczy7></span>

Teraz już siedze w domku i zaczynam przygotowywania do sylwestra, bo we wtorek już wyjazd. Trip nach Berlin <jupi></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#19 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 19:47

macie racje... święta święta i po świętach , za szybko ten czas leci...
dzisiaj spędziłam dzień bardzo fajnie do M. nazjeżdżała się rodzinka , było wesoło :) pojadłam , pośmiałam się , pogadałam i jakoś ten czas zleciał :) teraz M. gra z bratem a ja mam czas na poczytanie co powypisywałyście tu :)

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 19:57

ja dzis wylezałam sie w łozku za wszytkie czasy , jakis film był w tv to soebi obejrzałam , potem poczytałam gazete , potem przyszedł kuzyn i tak dzien zleciał ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych