Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[23.12.2009] Środe ;)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 06:53

Ciao Dziewczynki <hellooo1></span>
dzień przed wigilią a ja siedzę w pracy :-| ech, nie jest to moje wymarzone miejsce na dziesiaj, ale mam nadzieje że jakoś zleci, bo jeszcze w domu tyle do zrobienia, aa wątpię żeby sie to samo zrobiło...

cieplutka kawka już paruje, bo mimo roztopów to o tej porze wciąż zimno :-/ miłego dnia życze, jak znam życie pewnie przesiedze z Wami dziś dzień cały :-P

#2 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 08:23

Witam w ten szalony dzionek przed świętami :-D

Sporo jeszcze w domu do zrobienia a jeszcze trzeba iść do pracy :roll:
Dobrze, że udało mi się namówić męża na ostatnie zakupy (Karo mu pomoże :mrgreen: )

U mnie już choinka ubrana i pachnie.
Bardzo się cieszę na te święta.
Jestem w Peru...

#3 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 08:26

Dzień dobry Wszystkim :)

Humor dziś pomieszany- świątecznie z lekką nutą dezorientacji, ale sądzę, że mi przejdzie ;-) Kobietom ciężarnym, ze skłonnością do paniki powinno na początku ciąży zabierać się dostęp do internetu, gdyż inaczej grozi to zestresowaniem dziecka, siebie i męża :-P

Właśnie jestem w trakcie pakowania prezentów i wypisywania kartek świątecznych. Dziś po południu czeka mnie Wigilia u moich rodziców, a do tego czasu muszę jeszcze kilka rzeczy zrobić, m.in. ubrać choinkę co miałam 2 dni temu zrobić i skończyć prasowanie. A dni przedświąteczne mają to do siebie, że powinny być dłuższe a mijają dwa razy szybciej niż normalne ;-)

No i u mnie na dworze dzisiaj szklanka- deszcz pada....

Miłego dnia Wszystkim życzę :*

#4 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 09:41

No i u mnie na dworze dzisiaj szklanka- deszcz pada....

u mnie to samo.. tzn nie 'pada' tylko 'leje' :-? a ja jeszcze jednego prezentu nie mam i jak tu wyjść z domu w taką pogodę <bezradny></span> pokrzyżował mi ten deszcz plany totalnie.. :-/ mam nadzieję, że niebawem przestanie lać, chociaż ciemno to widzę..

dzień dobry tak w ogóle :D
wstałam, ekhm tzn zostałam obudzona telefonem jakieś pół godzinki temu.. i od tych 30 minut próbuję się zwlec z łóżka żeby zrobić sobie śniadanie i nie mogę ;-) kiedy pada deszcz to ja robię się maksymalnie śpiąca i tylko bym leżała w łóżku i spała i spała i spała :D
zaraz chyba dokończę oglądać film, który wczoraj zaczęłam :P

w domu w związku ze świętami chyba wszystkie obowiązki wypełnione, więc w tej kwestii planów na dziś nie mam :D także, że tak powiem mogę się skupić dziś tylko na sobie i prezentach :D

miłego dnia bez deszczu Wam życzę laseczki :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#5 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 10:33

dzień dobry... nie wyspana ...zła... :oops:
nie ma to jak iść do roboty kiedy inni mają wolne i śpią do 11...
w dodatku co się okazuje mam pracować w sylwestra do 21 :mrgreen: miodzio normalnie :mrgreen:
no nic idę się zaraz ogarniać i jadę do tej męczarni... jak dobrze że jeszcze tylko pół roku..

#6 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 10:44

witam :))

dawno tutaj nie pisałam.
Tak, dzień przed Wigilią, a ja dopiero dzisiaj jadę po prezenty :PP
Wczoraj byłam na solarium, troszke mnie pryzpiekło :D hihi, jutro tipsy rano a potem juz ostateczne przygotowania :))
Jejku, jak ja uwielbiam te swięta ^^ :))

Wesołych Świąt wszystkim życzę :*
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#7 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 11:54

Dzien dobry ;-)

Dawno nie pisalam, bo nie mialam ani czasu ani ochoty :->

Mam juz wolne od pracy i bardzo sie z tego ciesze :-D
Ostatnie dwa dni daly mi mocno w kosc :-|
I jestem najzwyczajniej w swiecie.... zmeczoooooooona :-/
Gdybym to ja miala przygotowywac swieta, to nie wiem jakby to wygladalo.... ;-)

Dzisiaj juz sie wykapalam, umylam wloski ;-)
Popakowalam prezenty dla rodzicow i brata :-)
Sama juz dostalam dwa prezenty ;-) Wlasciwie to jeden, bo drugi to sama sobie kupilam :mrgreen:
Musze jeszcze ogarnac troszke w mieszkanku, spakowac sie i wieczorkiem jade do Sandomingo ;-) Wracam w niedziele ;-)

Pewnie zajrze jeszcze :-)

Milego dnia <buzki></span>

#8 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 12:09

Witami ja :mrgreen: wprzerwie od kuchni ;-) heh juz prawie wszysko porobione :-D wieczorem jeszcze ustrajanie choinki, uwielbiam ;-). Troszke pogoda nie teges ale damy radę ;-) życzę Wszystkim miłego dnia :-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#9 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 12:37

Witam ;)

Zdazylam pojc dzis juz na zakupy, troche wrocilam rozczarowana, bo okazalo sie, ze ja jutro jako jedyna nic nie dostane... bo mama sie spieszyla do domu i nie miala czasu kupic. Przykro mi, bo czuje sie troche zapomniana, nie chodzi mi o to, zeby kupowac dla mnie jakies bajery, ale chociaz jakis drobiazg....

No trudno, zaraz biore sie za sprzatanie. Glowa mnie boli po wczorajszej wigilii grupowej :lol:

Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#10 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 12:41

w sumie to zaczynam zazdrościć każdej, która nie musi dzis siedzieć w pracy, grrrr... :evil: :evil:

dłuuuuży się okrutnie, i jeszcze ta pogoda wstrętna :-?

kiedy pada deszcz to ja robię się maksymalnie śpiąca i tylko bym leżała w łóżku i spała i spała i spała

skąd ja to znam, i najgorsze że ta senność mnie zaczyna teraz atakować i kawa nie jest w stanie jej przepędzić :cry:

ale pochwale się, Chłop zrobił dobry uczynek i specjalnie do mnie przyjechał żeby mi papieroski przywieźć :shock: :shock: (bo zapomniałam ze soba rano wziać a nie mam jak wyjsc i kupić) zwariowałam aż powiem Wam :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#11 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 12:48

Witam ;-)
Dziś troszkę pospałam do 10 ;)
No i zabrałam się za ostatnie porządki czyt. odkurzanie mycie łazienki (wanna itp) i takie duperele...
Jestem na półmetku sprzątania.
Mam gotuje w kuchni i już pachnie ładnie.
Wczoraj popakowałyśmy prezenty 8-)
Mama ubrała choinkę :mrgreen:
W końcu zaczynam czuć te ŚWIĘTA :lol:
Wczoraj Misiek w końcu kupił sobie tego kompa fajny fajny laptopik :lol: A jego już pewnie ja odziedziczę na zawsze heh (ten stary)
Zmykam dalej coś robić ;-)

#12 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 13:05

Prezenty spakowane, choinka ubrana, podłogi w domu schną... To tak jakby- KONIEC :-) Teraz mogę z czystym sumieniem siedzieć i się byczyć na całego ;-)

LadyNefretete, wyobrażam sobie jak się czujesz.... <pocieszacz></span> Ja jaki czas temu, pracując na recepcji, nie tylko ani jednego dnia przed świętami wolnego nie maiłam, ale w Wigilię do 17 pracowałam :-/ No i to denerwujące jak wpadła klientka, na ostatnia chwile, bo ona ma Wigilie zaraz i jeszcze chciała sobie makijaż zrobić.... No tak a ja to przecież żadnych planów nie miałam :-/

No i dowiedziałam się dzisiaj, że od stycznia mój P. przechodzi na 8 godzinny tryb pracy- bo teraz po 10 godzin pracuje ale jeden dzień w tygodniu ma wolny. No cóż.... Wszystko ma swoje plusy i minusy. Plusem jest to, że go nie zwalniaja co z poczatkiem roku czeka u niego w pracy kilkadziesiat osób....

Ogólnie dzionek pozytywny :-) Zmykam się szykować na kolację z rodzicami :-D

#13 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 13:19

czesc wszystkim :-) :-)
Nareszcie mogę trochę odsapnąć:P . W sklepie to byla do niedawna masakra, normalnie tak jakby jakies święta nadchodziły hihi. :mrgreen:
Ehh Troche jeszcze musze siedzieć. Potem szybko na miasto po prezent imieninowy i zarazem gwiazdkowy dla mamy :-D . Ciekawe czy ja coś w tym roku ładnego dostanę :lol: :lol:
Krówka Witaj:* ;* ;*
Przed chwilą mama dzwonila i mówiła, ze zmarł taki mój znajomy, daleki...mial 24 lata, jutro pogrzeb...w samą wigilię... Nie wyobrazam sobie co ta rodzina może czuć :-(

iv09i09kftvt0mdm.png

#14 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 13:48

hejka babole! net mi siada i próbuje z doskoku coś napisać w tym dziale ;-)
posprzątalam sobie już
bigosik się pyrkota :mrgreen:
sałatka prawie gotowa, wieczorem zrobię drugą
teraz obiad i biore się za placki
szczerze mówiąć to mi się nic nie chce robić ale jak mus to mus..
nawet nie czuje że świeta ida przez tą pogode, jak nie mróz -25 to leje jak z cebra :roll:

#15 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 13:52

Hello,bigosik zrobilam,teraz z doskoku tu zasiadam na forum.Musze poprasowac ubrania na jutro,by kazdy byl piekny i odswietny.Nie lubie niczego zostawiac na ostatnia chwile.Dlaczego nie ma sniegu,no troche jest ,ale poprzez ten deszcz ,topnieje. :-D

#16 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 13:58

właśnie wróciłam z ostatniego buszowania po sklepach ;-) iiii... udało mi się kupić już wszystkie prezenty <jupi></span> ciesze się z tego powodu, bo pomału zaczynałam się denerwować, że kogoś nie obdaruję ale dziś wyjątkowo sklepy były dla mnie przychylne ;-)
właśnie skończyłam je wszystkie pakować i chyba muszę trochę ogarnąć w domu, bo lekki chaos się wkradł :D
jak pisałam wcześniej - wydawało mi się, że obowiązki domowe mam już z głowy - ależ gdzie tam :mrgreen: oczywiście zapomniałam, że muszę mamie pomóc w pieczeniu ciasteczek ;-) ale to myślę, że będzie akurat dobra zabawa, więc jakoś mnie nie zmartwił fakt, że moje dotychczasowe plany legły w gruzach :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#17 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 14:04

Witam!
Ja od wczoraj wieczorem w domku,dzisiaj wybrałam się z Mamą na zakupy,ale nie udało mi się kupić to co zaplanowałam Miśkowi. Więc musiałam pokombinować inaczej. Nie wiem więc czy będzie zadowolony ;-)
Wszędzie pełno wody i śnieg już znika. Pogoda jest straszna.....wróciłam cała mokra :roll:

Poczytam jeszcze chwilkę BS i zmykam.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#18 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 15:59

Pogoda jest straszna

oj to fakt :-/
Ale nic nie zepsuje mi humorku bo juz mam wolneee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naprawde ogromnie sie ciesze na te kilka dni odpoczynku.
Już jutro wigilia, szkoda, ze spedzimy ją z Ł. osobno, ale niestety nie ma innego wyjścia bo on ma nockę :-(
Za to reszta świąt razem ;-)
Porządki świąteczne u mnie już właściwie ukończone, jutro jeszcze tylko podłogi no i wigilijne gotowanie :-D
Tak w ogóle w drugi dzień swiat rodzice Ł. zaprosili moich do siebie :-) Fajnie... cieszę się, że sie polubili no i nie bedziemy rozdarci dokąd pojsc :-)
Ja zaraz zmykam się kąpac, potem przyjedzie Ł. i jedziemy do niego. Popakujemy prezenty i w ogóle :-P
Hihi, miłego dzionka życzę! :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 16:22

hej . u mnie jak u wszystkich :LEJE :evil:
mokro i paskudnie <bezradny></span>
zrobiłam dzis ciasteczka , pierwszy raz pierniki , ale sa ok, upiekłam tez piernik i tyle.
kupilam Oliwce plecaczek krowe , bedzie w nim sobie nosic ubranie na przebranie do przedszkola. :-)
chciałam sobie wplacic kase dzis we wplatomacie , ale nie chcieł chyba mojej kasy , pojde jeszcze raz dzis. :-)
Brat dzownił i powiedziła ze zostaniemy u niego z mama do drugiego dnia swiat , mojej mamie sie to nie spodoba, ja tez miałam plany: miałam isc do kolezanki , która w swieta jest sama , bo rodzice wyjechali do znajomych , a ona musi isc do pracy .
no nie wiem moze pociagiem wróce. <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#20 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 grudnia 2009 - 17:53

<witeczka></span>
Pół dnia dziś spędziłam w kuchni :roll:
Mama na popołudniówce wiec musze sobie radzic sama :-P
Dziś kupiłam M. prezent- sweterek w cieniutkie paseczki.
Planowalam gładki bo już ma jeden w paski ale ten
jest taki śliczny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pogoda wszędzie taka sama chyba, nie ma co tv oglądac <hoho2></span>
Dzisiaj jak pojdę spac to za szybko nie wstanę
tak czuje że jestem zmęczona :roll:
Współczuję wszystkim pracującym dzis i jutro <pocieszacz></span>
Cieszę sie że to już juto :!:

buziolki ;* ;* ;*
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych