Nasze pociechy:):)
Napisano 05 maja 2011 - 12:15
Napisano 06 maja 2011 - 21:50
Napisano 07 maja 2011 - 09:53
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 07 maja 2011 - 11:00
Napisano 02 czerwca 2011 - 15:05
ale Ł. udało się takie "piękne" foto strzelić, że nie mogę się powstrzymać
i muszę je pokazać "forumowym ciociom"
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 02 czerwca 2011 - 15:10
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 czerwca 2011 - 15:13
najlepsze jest to, że najpierw była sesja a potem dopiero ekspresowe kompanko
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 02 czerwca 2011 - 15:15
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 02 czerwca 2011 - 15:32
ale to normalne, kazda mama chce pokazac swoja pociecheWiem, że niedawno wrzucałam zdjęcie małej
fajne foto, Zuza jest kochana
Napisano 02 czerwca 2011 - 16:46
słodka jest
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:07

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:17
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:38
Taaa, albo położysz torbę z rzeczami zbyt nisko i dorwie ci otwartą kaszkę, wysypie na podłogę i będzie się bawić niczym w piaskownicyDoktorku zapewniam Cię, że czeka Cię nie tylko wszędobylski serek ale i inne atrakcje. Przykład: plucie kaszką, sprawdzanie czy ziemniaczki daleko latają itp itd
Cenionka, bo ty już stara dupa jesteśjak ja się czymś umaziam, to nie mówią, że słodka jestem i nikt się z tego nie cieszy
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:40
A wracając do Twojej córci - talent plastyczny wyrażany robionym domowymi sposobami graffiti już przejawia (maluje wam po ścianach?)
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:43
Ehhh a takie miałem ładne mieszkanieplucie kaszką, sprawdzanie czy ziemniaczki daleko latają itp itd
To będę musiał uważać co by potem papierów do pracy z kolorowymi autografami nie przynosićwysypie na podłogę i będzie się bawić niczym w piaskownicy

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:46
Jeszcze nietalent plastyczny wyrażany robionym domowymi sposobami graffiti już przejawia (maluje wam po ścianach?)
O ile trzymanie widelczyka już w miarę opanowała, i kluski pokrojone już sobie zje o tyle trzymanie kredek jej nie idzie. Nawet i dobrze, bo my jesteśmy niecałe dwa miesiące po świeżym malowaniu ścian
Doktorku pierwszy rok jakiś drastyczny w skutkach dla mieszkania nie będzie, ale potem robi się coraz ciekawiej