Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[15.12.2009] Wtoreczek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 20:52

Ufff wykładzina położona całkiem inaczej teraz kuchnia wygląda nie mogę się przyzwyczaić ale ładnie jest, jutro muszę dokończyć sprzątanie jej i zacząć generalne w pokojach, super się nam pracowało sporo śmiechu było :mrgreen:
Idę się zaraz wykąpie i dziś chyba padnę jak mucha :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#22 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:37

No i mój wolny dzionek zleciał nie wiem kiedy <bezradny></span>
Poza tym @ mnie nastraja bardzo negatywnie :-?

Jutro muszę odpracować swoje wolne i jestem 12 godzin w pracy.
Dobrze, że mam weekend wolny.
Muszę jeszcze pomyśleć o jakiś drobnych prezentach.

Jakoś nie chce mi się spać.
Jestem w Peru...

#23 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:48

Witam wieczorowo

A mi humorek dopisuje, pomimo starcia, które miałam w pracy z I. Dowiedziałam się dwóch rzeczy. Po pierwsze z tą kobietą nie da się rozmawiac, bo wszystko próbuje załatwic krzykiem. Nawrzeszczała na mnie, że jestem gówniarą, czepiam się i że nie powinnam jej pouczac. Druga rzecz, która się dziś potwierdziła to to, że I. szybciej kłamie niz ja myslę :shock: Skończyło się na tym, że wytłumaczyłam jej, że nie będę się z nią wdawac w dyskusje, dopóki nie zacznie ze mną rozmawiac racjonalnie i nie nauczy przyznawac się do błędów. Ale z równowagi nie dałam się wyprowadzic i ani razu nie podniosłam głosu :mrgreen: Jestem z tego dumna :mrgreen:

Dziewczyny dzięki za miłe słowa. Fajnie, że można liczyc na wsparcie z Waszej strony ;*
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#24 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:53

Ale z równowagi nie dałam się wyprowadzic i ani razu nie podniosłam głosu Jestem z tego dumna

i ja jestem z Ciebie dumna :D

cały dzień się leniłam, obejrzałam film, posiedziałam na forum i w zasadzie nie wiem kiedy ten wtorek minął <bezradny></span>
zmykam pomału spać, bo jutro pobudka o 6 :-?

spokojnej nocki wszystkim życzę :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#25 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:53

Dobry wieczór Państwu :) <welcome></span>

U mnie nastroje poztywno-negatywne,a taki miszmasz przynajmniej na mnie nie wpływa dobrze <aaa11></span> <aaa11></span>
Tydzień zaczął się niekoniecznie przyjemnie, ale w błyskawicznym tempie doczekuję kolejnych dni, co za tym idzie- bliżej do weekendu <huraaaaa></span>
Zarówno wczoraj, jak i dzisiaj przyszłam do domu w bólach brzucha, zjadłam, a właściwie skrobnęłam coś na obiad, popijając kawą, palnęłam się na łóżko i oddałam błogiej trzygodzinnej drzemce. Po niej nie ma zmiłuj- nauka ciężka, szykowanie ściąg :mrgreen: Dzisiaj odziwo mam trochę dla Was czas, bo wczoraj z zakończeniem czynności, kładłam się od razu spać. Oczy mnie bolą, nie wiem, czy to wina "przeczytania" czy toniku... Planuję dzisiaj trochę się powiercić i pomęczyć w łóżku, ale ważne, żebym jutro jako tako wyglądała ;) Matura z matmy zdana :lol: Przynajmniej jeden powód do radości... i to jaki :P

#26 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:55

wytłumaczyłam jej, że nie będę się z nią wdawac w dyskusje, dopóki nie zacznie ze mną rozmawiac racjonalnie i nie nauczy przyznawac się do błędów. Ale z równowagi nie dałam się wyprowadzic i ani razu nie podniosłam głosu :mrgreen:

Zuch dziewczyna <ookk></span> Tak trzymaj.
Niech wie, że nie uda jej się ciebie nastraszyć.
Ja na szczęście pracuję z fajną babeczką (mimo, że jest starsza ode mnie) i zawsze możemy się dogadać. Myślę, że to bardzo ważne, bo jednak większość życia spędzamy w pracy :roll: niestety!
Jestem w Peru...

#27 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:56

Ale z równowagi nie dałam się wyprowadzic i ani razu nie podniosłam głosu :mrgreen: Jestem z tego dumna :mrgreen:

No i bardzo dobrze :P Co sobie nerwy bedziesz psuła przez babsztyla jednego <nenene1></span> :P

A ja juz troche pouczona, jeszcze przeczytam notatki przed snem dwa razy :D Humorek juz nieco lepszejszy, bo już busa mamy zarezerwowanego na 29 grudnia <huraaaaa></span>
I sie dowiedziałam od siostry że szykuje mi się taki prezent od mikołaja, że bede skakać z radości :roll: Tylko nie wiem co to może być <jezorek11></span>

Zaraz bede uciekać spać. A jutro na szczęście zero nauki mam <jupi></span> <jupi></span> Czyli w tym roku z nauką już mam luzik :mrgreen: :mrgreen:

Widać że humorek lepszy <tanczy7></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#28 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 22:57

w zasadzie nie wiem kiedy ten wtorek minął <bezradny></span>

To tak jak u mnie.
Miałam taaakie plany i nic z tego nie wyszło <bezradny></span>
Jestem w Peru...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych