Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[15.12.2009] Wtoreczek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
27 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 06:51

Witam...
chora jestem :-/ :-/ gardło boli głowa boli... :-?
więc stwierdziłam, że zostaję dziś w domku ;-)
troszkę się wygrzeję i mam nadzieję, że będzie lepiej ;-) ;-)
jak B. się obudzi to pewnie przyjedzie tak więc pozytywnie :-o urlop ma to się leni całymi dniami :-P
ehhh dzisiaj mam zamiar nie wychodzić z łóżka :mrgreen:
Dołączona grafika

#2 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 08:00

dzień dobry :-D ja dzisiaj musiałam wczesniej wstac zeby przepisywac prace bo oczywiscie wczoraj mi sie niechcialo :-P zaraz zjem sniadanko wypije kawke i zabieram sie do pisana... dzisiaj wtorek czyli dla mnie najgorszy dzien tygodnia :-( i jeszcze jest tak straaasznie zimno a dzisiaj mam ten GŁUUUUPI basen :-x <plywak1></span> wroce dzisj pozno a jeszcze tyle nauki na jutro.. :-(
szczęście ma smak truskawek :D :D

#3 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 08:51

Witam i ja :mrgreen:

Dzisiaj mam wolne, więc pewnie dzień zleci mi na porządkach.
Przygotuję sobie mięso na świąteczny obiad (potem zamrożę i będzie spokój).
No a wczoraj piekłyśmy pierniczki :-P Trzy pokolenia kobitek w kuchni-fajnie.
Już pachnie świętami.

W pracy szał, ludzie kupują wszystko w wielkich ilościach :roll:

Od wczoraj chodzę zła jak osa, bo przylazła @ <ciah></span>
Oczywiście najbardziej dostaje się mężowi.
Jestem w Peru...

#4 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 08:53

witka!
wstałam wcześnie,bo chyba pojade sobie na zakupy :mrgreen: a przy okazji wypożyczę sobie książkę do pracy licencj. trzeba się sprężać a ja nie mam weny :roll:
dostałam @ i brzuszek mnie boli :-(
pozatym czuje sie taka napompowana i ociezała :-x
nie znosze tego uczucia

chora jestem :-/ :-/ gardło boli głowa boli... :-?

no to sie kuruj, teraz trzeba uwazaj na zdrowie

,miłego dnia wszystkim :lol:

#5 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 09:22

ciao Kobitki <hellooo1></span>

ja zaspałam na pierwsze zajecia dziś, a szkoda bo to jedne z moich ulubionych :-(
zaraz lece na nastepne, ale to jedyne dziś wiec potem dzień lenia :mrgreen: :mrgreen: moze cos ogarne w domu, bo sie zabbic mozna o te sterty makulatury zalegajace po kątach i ubrania zwisajace z oparcia krzesla :-P

humor mam slaby, i obawiam sie ze w tej materii sie niewiele zmienia dziś. Może się z Chlopem wieczorem na jakaś powazna rozmowę umówię, bo tak być nie może, źle mi dość <placze></span>

trzymajcie sie ciepło i milego dnia wszystkim :*
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#6 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 09:38

Witam ;-)

Dzis nawet wstalam przed budzikiem ;-) niedlugo jade na uczelnie, ale tylko na godzinke. Potem musze sie uczyc na jutro :-( A tak mi sie nie chce....

Wieczorkiem Misiek orzyjedzie, musi mi swojego laptopa przywiezc.

No i tyle, Milego Dnia ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#7 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 10:13

No a wczoraj piekłyśmy pierniczki :-P Trzy pokolenia kobitek w kuchni-fajnie.
Już pachnie świętami.

Zazdroszczę. U nas to raczej to niewykonalne, bo obie z mamą pracujemy, z reguły na dwie różne zmiany a przygotowania świąteczne to w ostatnim czasie przykry obowiązek <bezradny></span> Jakoś po całych 2 tygodniach pracy przeznaczenie wolnego weekendu na sprzątanie i pichcenie nie napawa mnie zbytnim optymizmem. A najbardziej przykre jest to, że czas świąteczny zaczyna byc przez większośc ludzi (moją rodzinkę też) odbierany jako kilka dni odpoczynku a nie możliwośc spędzenia magicznego czasu z najbliższymi... I gdzie tu magia świąt? Byle się najeśc a później kilka godzin przed TV :roll:

Lolka000, zdrowiej szybciutko ;*

Najwyższa pora się przywitac, tak więc dzień dobry :-D

Wczorajszy dzień nie należał do zbyt udanych. Babka, z którą pracuje tak mnie wnerwiła, że z tej złości aż się wreszcie poryczałam :-? Bo ileż można wytrzymywac fochy, odpowiadac za jej błędy i odwalac to co ona powinna zrobic? Wczoraj po pierwszej zmianie musiałam zaczynac wszystko od początku, bo nie zdążyła zrobic NIC. Na dokładkę ona poza naszym stoiskiem nie ma żadnych więcej obowiązków, ja tak. I ostatnio nie miałam kiedy wszystkiego dopilnowac a wiadomo, że w razie czego mi się oberwie za nieprzypilnowanie zamówień i braki w towarze. Tyle razy co z nią rozmawiałam to się w głowie nie mieści i dalej nic do kobity nie dociera, tylko przewraca oczyma i się obraża :roll: Pracowałam już z różnymi ludźmi i naprawdę bywało i gorzej, i lepiej, ale zawsze jakoś potrafiliśmy się dogadac. A tutaj mimo moich chęci nie wychodzi.... Pech (a może nie pech) chciał, że wczoraj napatoczył się drugi z szefów i widział w jakich jestem nerwach, zaczął mnie męczyc i wreszcie nie wytrzymałam i powiedziałam mu wszystko, co mi leży na sercu. Źle mi z tym, bo zawsze załatwiałam takie sprawy bezpośrednio, ale boli mnie serce jak widzę, że I. potrafi np. schowac towar, który ja zamówiłam tylko po to, żeby udowodnic wszystkim, że to się nie sprzedaje :shock: Przecież nie na tym to polega i przez to tylko straty się robią większe. Czasem mam wrażenie, że ta kobieta ma w głowie sieczkę zamiast mózgu :-/ Przepraszam, musiałam sie wyżalic ;-)

Koniec tego biadolenia, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień okaże się lepszy <amen></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#8 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 10:29

Już pachnie świętami.

hmm, zazdroszcze ;-)
tigraa84, no toie to sie trafilo z tymi ludzmi, ale tak to jest i nic nie poradzisz. Zeby jeszcze chociaz nie robila tego co tobie moze zaszkodzic, to kij tam z nia. Moze ty jej zrobisz jakas niekoniecznie mila niespodzianke :P ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#9 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 10:36

Moze ty jej zrobisz jakas niekoniecznie mila niespodzianke :P ;-)

Chyba nie potrafię ;-) Nie potrafię byc złośliwa i kopac pod kimś dołki. Zawsze chciałam życ ze wszystkimi w zgodzie i jak na razie (poza jednym nic nie znaczącym wyjątkiem) mi się udawało :mrgreen: Zresztą jestem zdania, że to się wreszcie na niej zemści, bo szef głupi nie jest i zaczyna zauważac co się dzieje. A ja po prostu spokojnie poczekam na rozwój sytuacji ;-) Wczoraj była chwila załamania, ale teraz już się nie dam sprowokowac :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#10 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 10:43

No ja bym pewnie olala babsko, ale miala na oku :P

Ide, zaczne cos pakowac bo sie zanudze tu zaraz ;)
No i jutro nie ma przebacz, probuje wyjsc juz z domu chociaz do kiosku, wyslac mamie kartke swiateczna ;-)

Milego dnia.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#11 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 11:06

Cześć dziewczynki!
Ja już opróżniłam szafki w kuchni, rozmroziłam lodówkę, a teraz piję kawkę i czekam aż tata i brat przyjadą kłaść tą wykładzinę w kuchni. Wczoraj zrobiłam porządek z moimi ubraniami, no a dziś ta kuchnia dobrze, że bratowa przyjedzie też to robota nam szybciej pójdzie, chociaż przyjeżdża też moja kochana Kasieńka więc praca z 2 letnim dzieckiem tak szybko nie pójdzie ale będzie z nią wesoło, ostatnio pomagała nam malować przedpokój :mrgreen:
No a od jutra już się biorę za generalne porządki oj się doczekać nie mogę bo już mnie wkurza ten bałagan w domu :!:
Nie ma ich i nie ma więc mam chwilę by na BS posiedzieć :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#12 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 11:30

No i ja Was witam

<hello></span>

Ledwo zwleklam sie z lozka jakas godzinke temu;p Szaro za oknem wiec nawet wstac mi sie nie chcialo. Ale teraz juz pije herbatke i zaczynam normalnie kontaktowac ;-) Poczytam Was troche a pozniej biore sie za porzadki.Wczoraj zaczelam ale mialam niesamowitego lenia wiec sprzatnelam tylko salon i na tym zakonczylam.Dzis za to mam ambitne plany skonczyc wszystko :lol: Jeszcze Do Was wieczorem zajrze. Tymczasem zycze udanego Dzionka

<byebye></span>

#13 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 11:55

dżem dobry :D
trochę mi się dzisiaj pospało ;) bo wstałam o 11 chociaż w sumie z chęcią bym jeszcze oczko przymknęła, ale za oknem takie hałasy, że spać się nie da :-? jacyś nowi sąsiedzi się budują no i jak to zazwyczaj na budowach głośno i w ogóle.. :P
zjadłam już śniadanko i plany na resztę dnia to: słodkie lenistwo :D bo mam dziś wolne na uczelni a w tym tygodniu nie mam już żadnego koła ani egzaminu więc jest pięknie :D
poczytam sobie książkę, pooglądam jakieś filmy, może po sklepach się przejdę :)

chora jestem gardło boli głowa boli...

mam to samo :-? dlatego wczoraj wieczorem polopirynka i wygrzewanie się w łóżeczku :D także dobrze zrobiłaś, że do szkoły nie poszłaś ;) kuruj się

Od wczoraj chodzę zła jak osa, bo przylazła @

dostałam @ i brzuszek mnie boli

aleś my zsynchronizowane :D bo ja też dostałam okresa i brzuchol zaczyna boleć :-( także zaraz jakieś tabletki pójdą w ruch, bo nie mam zamiaru sobie psuć tym humoru :D

Może się z Chlopem wieczorem na jakaś powazna rozmowę umówię

to chyba dobre rozwiązanie :) w sumie najlepsze z możliwych, bo nigdy nic nie zastąpi rozmowy w cztery oczy, szczerej rozmowy.. życzę żeby wszystko się dobrze ułożyło :*

No a wczoraj piekłyśmy pierniczki Trzy pokolenia kobitek w kuchni-fajnie.

o jeeeeejć ale super :D to tak zbliża zawsze ludzi do siebie :) ja może w 3 pokolenia nigdy takich rzeczy nie robiłam, ale z samą mamą uwielbiam pichcić w kuchni, relacje od razu się poprawiają, więc rób to jak najczęściej jeśli masz taką możliwość :)

tigraa84, kochana współczuję tego babsztyla w pracy :* skoro nie umiesz być złośliwa to pozostaje, tak jak wspomniałaś, poczekać na samoistny rozwój sprawy.. przecież szef nie jest idiotą i chyba prędzej czy później zauważy, że coś jest nie taak <bezradny></span> tzn mam nadzieję, że nie jest idiotą ;) ale najlepiej odwróć się na pięcie i w ogóle nie zwracaj na tą kobitę uwagi, nich Ci przynajmniej humoru nie psuje, skoro nie umie współpracować..

miłego wtorku wszystkim życzę :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#14 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 12:09

schowac towar, który ja zamówiłam tylko po to, żeby udowodnic wszystkim, że to się nie sprzedaje

to juz jest szczyt , ja wiem ze sa ludzie leniwi , ktrzy chca aby ktos za nich odwalał robote , ale zebybyc jeszcze wrednym <bezradny></span>

aleś my zsynchronizowane

ja tez .
jak mnie sie dzis nie chciało wstac , wczoraj juz było lepiej a było mniej godzin snu :roll:
mała mama ubrała i poszłysmy , juz mysłam ze znów przedszkole zamkniete bo ciemno w czesci okien było , ale jakis chlopak wchdził z tatausiem , wiec mowie jest dobrze . w przedszkolu jest 5 grup dzieci, a jak byłam po 8 to wszytkie dzieci były w jednej sali , nie wiem czy tyle sie pochorowało czy wystarszyło sie tego przytapdku gryp ;-)
umysłam dzis szkliwo w salonie , bo zawsze co roku to robie i to tyle. teraz siedze tutaj.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#15 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 15:48

wróciłam :lol:
zjadłam obiadek i zajrzałam do was ;-)
kupiłam dzis troche rzeczy: sobie bolerko, sweterek, i posciel a łukaszowi ciepła bluze na nadchodzace mrozy, mijałam go po drodze jechał w trase- pogadalismy chwile na radyjku, faaajnie... :-)
a wieczorkiem prawdopodobie przyjedzie :lol:
mialam pisać prace... ale oczywiscie nie zrobilam nic w tym kierunku :roll:

#16 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 15:55

witam wlasnie mala polozylam spac juz po obiadku a jutro wyjazd do warszawy :lol: na podworku znowu mrozno a ja musze jeszcze wytrzepac dywany bu az niechce mi sie myslec o tym ze musze wyjsc na ten mroz ;-)
Dołączona grafika

#17 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 15:56

<hellooo1></span>

Wcinam "Monte" zjadlam juz 2 cukierki ..... :evil: nerwa mi ruszyli w pracy... wrocilam do domu nerwa mi ruszyli w domu :evil: normalnie niech ten dzien juz sie skonczy :-x
Na dodatek palca u reki rozwalilam <killer></span> <killer></span> <killer></span> sierota :evil:
Wkurzona jestem na maxa <angryred></span> <angryred></span> <angryred></span> <cenzurka></span>

Ale jutro bedzie lepiej bo jutro juz sroda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a po srodzie jest czwartek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a czwartek jest meeega wazny :-P i juz sie doczekac nie moge .... ech........

No a poza tym wszystkim to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#18 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 17:09

normalnie niech ten dzien juz sie skonczy :-x

Tez już bym chciala, albo najlepiej niech już bedzie piatek ! I do domku !

Witam się w nie najlepszym humorku :/
Dzisiaj wszytsko mnie wkurza. Na uczelni prawie przywaliłam "koleżance". Potem Miśka fochy mnie wkurzały, teraz jestem zła ze musze się uczyć i jakoś wszytskiego mi się odechciewa !! :evil:
Dziś jest chyba jakis zły mój dzień, co naprawde rzadko się zdarza ! :-x

Poucze się i pójde spać dość szybko ...
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#19 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 17:15

katti napisał/a:
normalnie niech ten dzien juz sie skonczy

dokładnie, niech sie juz skończy. Mam bardzo zły dzień. ale na pocieszenie zrobiłam sobie sałatkę :)
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#20 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 18:45

ja zaliczyłam już uczelnie, ale było cudnie bo zamiast zajeć oglądaliśmy wspaniały grecki film (czasem zdarzaja sie jednak miłe niespodzianki :mrgreen: :mrgreen: )

potem polazłam na zakupy w ramach poprawy humory, z zadowalającym efektem spodni i kiecki :mrgreen: nie wierzyłąm wcześniej za bardzą w tej metodę ale jednak działa :-P

poza tym bez zmian ogólnie, z Chlopem nici z rozmów bo się nie odzywa a i ja nie mam dzis nastroju. Piję kawkę , posiedzę chwilke na bs i zmykam doskonalić się lingwistycznie :-D

Olenka napisał/a:
katti napisał/a:
normalnie niech ten dzien juz sie skonczy

dokładnie, niech sie juz skończy.

jak dla mnie niech się nie konczy, bo jutro znó 12h w pracy :evil: :evil:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych