Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Płyn do higieny intymnej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
276 odpowiedzi w tym temacie

#221 monia620

monia620
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 27 lutego 2011 - 08:02

Ja uzywam Zaji - nie iwem czemu ale uwielbiam ich kosmetyki :) i chusteczek nivei - są swietne :)

Załączone miniatury

• chusteczki.jpeg

#222 Kosmitka

Kosmitka
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 03 marca 2011 - 13:16

Ja mam taki, ładnie pachnie, jestem zadowolona.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />

#223 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 15 marca 2011 - 16:58

Ja używam z ziaji i jestem zadowolona:) Wydajny , ładny zapach i skuteczny.
A.

#224 ewka85

ewka85
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 26 marca 2011 - 19:23

od jakiegoś czasu używam lactacydu. polecam wszystkim!

#225 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 19:23

kupiłam niedawno sobie płyn lactacyd... jednak hmm jak się myję nim to strasznie piecze... czy wy też tak macie tzn te które używają... nie wiem dlaczego piecze ..

#226 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 20:03

płyn lactacyd

a stosujesz emulsję czy płyn ginekologiczny? ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#227 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 21:17

emulsja do higieny

#228 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 22:15

krowka17, coż jeśli chodzi o ten specyfik to spotykam się z kobietami, które bardzo go chwalą i z takimi, które mają dolegliwości podobne do Twoich... po prostu Cię uczula lub wysusza co powoduje pieczenie... więc radzę odstawić i zmienić na inny.
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#229 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 22:18

kurcze ale lipa... :/ nie sądziłam że tak polecany płyn moze u mnie wywołać pieczenia...

#230 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 22:20

nie sądziłam że tak polecany płyn moze u mnie wywołać pieczenia...

To, że ma dobrą reklamę nie znaczy wcale, że jest taki dobry. A poza tym widzisz to indywidualna sprawa, dla jednych dobry dla innych nie ;-)
Dołączona grafika

#231 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 czerwca 2011 - 19:04

krowka17, nie miałam . Ja uzywam tylko Ziaji - sprawdzone są. Nie uczulaja, zapach ok.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#232 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 03 czerwca 2011 - 20:33

kupiłam niedawno sobie płyn lactacyd... jednak hmm jak się myję nim to strasznie piecze... czy wy też tak macie tzn te które używają... nie wiem dlaczego piecze ..

Miewam podobne uczucie ale nie aż takie abym się tym martwić powinna. Wiadomo, że jak się TAM "szoruje" to troszkę od tego "tarcia" może delikatnie popiec ale potem mija. Bynajmniej ja tak mam. Po umyciu i dokładnym wypłukaniu wszystko przechodzi. A i ostatnio byłam u ginka i wszystko TAM w porządku czyli żadnych otarć czy zmian uczuleniowych nie mam (no chyba, ze tego nie da się zauważyć :) ). No ale skoro mówisz, że bardzo Cie piecze to radzę zmienić płyn do hig. intymnej.
PS. Ja używam Lactacyt Emulsję, a czasami Lactacyd acti-fresh (ma delikatny zapach i naprawdę odświeża)... No i jeszcze chusteczki do hig. int. też Lactacyd. Używam żeli i emulsji tej marki od dawna.

#233 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 04 czerwca 2011 - 19:35

krówka17 napisał/a:

hmm ja również mam takie delikatne uczucie pieczenia, ale myślę że to normalne bo płyn działa;]
ale ja i tak wolę płyny z Ziaji;]]
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#234 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 czerwca 2011 - 21:11

Ja sie tak zastanawiam właśnie czy on po prostu ma to w sobie że tak musi działać że musi popiec jak się się tam myje... bo jak spłucze to jest ok :) i po umyciu nie swędzi nic więc mam spokój :) więc chyba w sposób prawidłowy działa skoro ja nie jedna tak mam :)

#235 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 06 czerwca 2011 - 06:36

Widocznie właśnie takie działanie ;]]
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#236 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 czerwca 2011 - 11:00

Moim zdaniem pieczenie nie oznacza,że takie jest działanie preparatu tylko po prostu wywołuje on podrażnienie. Ja bym takiego preparatu nie używała. Rynek jest tak obfity w różne środki do higieny intymnej,że można dopasować coś dla siebie.

krowka skoro Lactacyd to emulsja to moim zdaniem należy ją wstrząsnąć przed użyciem,żeby wszystkie cząsteczki uległy równomiernemu rozproszeniu. Jest taka adnotacja na butelce?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#237 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 13:12

Ja teraz mam żel z Białego Jelenia - nie podrażnia i nie piecze. :)
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#238 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 22:41

ja od zawsze używam płynu Venus, dobrze się pieni i nie mam żadnych złych doświadczeń w używaniu go

Dołączona grafika
Dołączona grafika
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#239 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 22:47

Tilia, spróbowałam tak jak mówiłaś potrząsnąć butelką i rzeczywiście nie piecze potem tak już :)

#240 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 06:11

Moim zdaniem pieczenie nie oznacza,że takie jest działanie preparatu tylko po prostu wywołuje on podrażnienie.

Mówiłem, nie słuchacie... :roll: Pieczenie przy używaniu tego środka nie jest normalne tak jak mówi Tilia.

skoro Lactacyd to emulsja to moim zdaniem należy ją wstrząsnąć przed użyciem

Zdecydowanie, powiedziałbym nawet, że dobrze jest rozcieńczać niewielką ilością wody.
Dołączona grafika