Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Płyn do higieny intymnej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
276 odpowiedzi w tym temacie

#201 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 16:08

to chyba się wybiorę do apteki i wypróbuję :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#202 katrinka37

katrinka37
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 10:41

Właśnie chciałam zapytać o Baifem ale o mydło do higieny a nie piankę. Stosuje któraś z Was? Czym się kierujecie podczas takiego zakupu?

#203 Asiaczek

Asiaczek
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 15:43

Właśnie chciałam zapytać o Baifem ale o mydło do higieny a nie piankę. Stosuje któraś z Was? Czym się kierujecie podczas takiego zakupu?

ale z tego co się orientuje to nie ma w tej serii mydła tylko pianka i żel do pielęgnacji okolic intymnych :-? ale pianka też jest ok, więc może wypróbuj bo nie jest droga
-STUK PUK? _?….to znowu ja _?….przyszłam Ci życzyć _?….MIŁEGO DNIA? POZDROWIONKA:))

#204 Mafka

Mafka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 15:44

Ja też stosuję piankę, więc w kwestii mydełka nie pomogę. A czym się kierujemy? Ja akurat poleceniem znajomych najczęsciej. Piankę poleciła mi koleżanka, której z kolei polecił ją ginekolog. Z ust do ust i takim trafem ją kupiłam :) Fajnie lagodzi, pewnie mydelko ma podobne dzialanie - czyli reguluje ph itd.

#205 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 16:08

ja polecam ziaje, szczególnie taką zieloną, to była chyba ochrona przeciwgrzybiczna, ale jest świetny!

#206 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 19:34

ja mogę polecić Ziaja o zapachu brzoskwiniowym (jeżeli ten zapach był już polecany to przepraszam), ma orzeźwiający zapach oraz Lactacyd Femina Płyn
Dołączona grafika

#207 katrinka37

katrinka37
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 19:36

ale z tego co się orientuje to nie ma w tej serii mydła tylko pianka i żel do pielęgnacji okolic intymnych :-? ale pianka też jest ok, więc może wypróbuj bo nie jest droga

Tak to jest jak człowiek zobaczy przez szybę od sklepu i nie wejdzie zobaczyć :D Ale zaciekawiona i upewniona Waszymi postami kupiłam sobie ten żelik Baifemu.

#208 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 11:49

Ja pozostalam przy Ziaji, ale ostatnio kupilam ten z nowej serii w bialym opakowaniu.
Juz go skonczylam i bardzo mi podpasowal <ookk></span> <ookk></span>
Zapach ma delikatny, przyjemny, ale bardziej intensywny niz te brzoskwinie czy konwalie,dzieki czemu uczucie swiezosci utrzymuje sie o wiele dluzej :-)

Załączone miniatury

• ziaja-kremowy-plyn-do-hi_374.jpg

#209 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 12:39

bardziej intensywny niz te brzoskwinie czy konwalie

o matko, ja mam konwalię i naprawdę mocny jest ten zapach, wiec nie wyobrazam sobie zeby byl jeszcze mocniejszy... dla mnie to minus, mam wrazenie ze przez te ekstrakty zapachowe jestem bardziej podrazniona <bezradny></span> I chyba kupie jakis inny, bezzapachowy <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#210 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 13:03

ja mam konwalię i naprawdę mocny jest ten zapach

yyyy..... a dla mnie to on wogole nie pachnie i jest troche nijaki :-P
widocznie przyzwyczailam sie juz do tego bialego :lol:
kazdy lubi, co innego :-)

#211 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 13:56

ja zaczęłam używać Lactacyd Femina emulsje do codziennego stosowania.
I jestem zadowolona ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#212 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 10:39

ja zaczęłam używać Lactacyd Femina emulsje do codziennego stosowania.
I jestem zadowolona ;-)

potwierdzam :) Skusiłam się na Lactacyd podczas promocji (2 emulsje + chusteczki do higieny intymnej) w cenie jednej emulsji i nie żałuję - delikatny, bezzapachowy, nie podrażnia, łagodzi.
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#213 zuza.one

zuza.one
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 14:45

Moim zdaniem najlepsze płyny do higieny intymnej ma AA. Przede wszystkim dlatego że to są to kosmetyki do cery wrażliwej więc są bardzo delikatne a cena ok 16 zł
Dołączona grafika

#214 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 19:38

Skusiłam się na Lactacyd podczas promocji (2 emulsje + chusteczki do higieny intymnej) w cenie jednej emulsji i nie żałuję - delikatny, bezzapachowy, nie podrażnia, łagodzi.

ja tak samo, duzo taniej wyszlo, a emulsja jest łagodna i naprawdę jestem z niej zadowolona, zapach nie jest az tak intensywny, a w Ziaji mi to przeszkadzalo :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#215 Agateczkaa

Agateczkaa
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 26 stycznia 2011 - 11:24

Płyn z kwasem mlekowym do codziennej higieny okolic intymnych o zmniejszonym stopniu ochrony naturalnej flory bakteryjnej. Przywraca i utrzymuje kwaśne pH miejsc intymnych. Kwas mlekowy stanowi naturalną substancję antybakteryjną. Delikatnie myje oraz zapewnia długotrwałe uczucie czystości i świeżości ;) POLECAM ! :-D

Dołączona grafika

[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2011-01-26, 18:10 ]
źródło: internet

#216 Guest_Milagros_*

Guest_Milagros_*
  • Gość

Napisano 31 stycznia 2011 - 19:53

Ja uzywam AA plyn do higieny intymnej nie wywoluje u mnie podraznis i to jest najwazniejsze do tego delikatnie pachnie ;)

#217 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 19:56

Ja teraz mam płyn z Białego Jelenia. Nawet spoko, delikatny neutralny zapach + fajna konsystencja.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#218 arleta81

arleta81
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 12:32

zdecydowania ZIAJA w każdym wydaniu!

#219 Malutka

Malutka
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 09:51

Ja bardzo lubię żele Intymnie Flosleku bo są bardzo delikatne, teraz mam z aloesem i prebiotykami:)

Zgadzam się z poprzedniczką, ten żel poleciła mi moja pani ginekolog gdy jej powiedziałam o swoich jakichś tam małych dolegliwościach. Płyn jest po pierwsze dostępny w aptekach więc to według mnie działa na jego korzyść, jest wydajny, ma bardzo delikatny zapach i po zastosowaniu pozostawia uczucie świeżości. Moim zdanie kosmetyk warty wypróbowania i polecenia.

#220 arleta81

arleta81
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 10:59

Ja bardzo lubię żele Intymnie Flosleku bo są bardzo delikatne, teraz mam z aloesem i prebiotykami:)

Zgadzam się z poprzedniczką, ten żel poleciła mi moja pani ginekolog gdy jej powiedziałam o swoich jakichś tam małych dolegliwościach. Płyn jest po pierwsze dostępny w aptekach więc to według mnie działa na jego korzyść, jest wydajny, ma bardzo delikatny zapach i po zastosowaniu pozostawia uczucie świeżości. Moim zdanie kosmetyk warty wypróbowania i polecenia.

dziewczyny, nie wiedziałam że floslek ma też płyn do higieny intymnej. Sama używam świetlika i masła z serii beECO. Przy następnych zakupach uważniej poszukam tego płynu o którym wspominacie..