Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[08.12.2009] Poponiedziałkowy wtorek :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:28

Byłam z mama na przentacji jakis masazerów, moja mam emeryt toja czesto zapraszaja , zazwyczaj odmawia ale dzis z ciekawosci poszłysmy , dostałysmy cukierniczke ;-)
wracamy do domu a oliwia i tatus spia a była 18 , ciekawa jestemo ktrej ten diabelek wstanie :roll:
no nic wypijam herbatke i ide na m jak miłosc <dzis paweł sie dowie ze nie ma hiv

Zauwazyłam ze ostatnio jest dyscyplina w tym temacie bo od ponad tygodnia nie było wiecej niz dwie strony a od prawie dwóch miesiecy wiecej niz trzy :mrgreen: :lol: :-D

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#22 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:44

dorysowała im na karoserii kwiatka :lol:

Zdolności plastycznych mi brakuje, ale w tym wypadku to raczej pozytywny aspekt. Tylko musiałabym skombinowac coś co ciężko by było usunąc :-P

Mała wykąpana, już w łóżku. Ostatnio z tymi kąpielami to są cyrki. Jak tylko wyciągam ją z brodzika to drze się jak opętana. Widocznie spodobała jej się ta rozległa (w porównaniu z jej wanienką) przestrzeń :lol:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#23 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:53

Tylko musiałabym skombinowac coś co ciężko by było usunąc

spreje :D czy jak to tam się pisze ;)

ja już wykąpana leżę w łóżeczku :) czytam forum i rozmawiam z psiapsiółką na gadu-gadu :D tak dawno nie rozmawiałam przez ten komunikator :P jakoś za tym nie przepadam, ale że ona mieszka w Wwa to innego wyjścia nie ma ;)

niedługo się pewnie lulu położę, bo jutro na 8 na uczelnie trzeba jechać, koniec dzisiejszej laby :P

chciałam życzyć wszystkim milutkiej nocki :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#24 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:56

tigraa84 ludzie są okropni, ja miałam dziś podobny problem, pojechaliśmy z tatą ubezpieczyć samochód, ścisk nie ma gdzie zaparkować, ale samochody stały na zakazie więc i my wjechaliśmy z tatą i zatrzymaliśmy się za innymi samochodami, tata poszedł a ja zostałam i dobrze bo za chwilę jakaś baba puka w szybę otwiera drzwi i drze się "czy państwo do mnie przyjechali? nie więc proszę stąd odjechać! zaraz zadzwonię na straż! na zakazie stoicie!" Drzwiami walnęła tak, że miałam ochotę jej przywalić, widzę, że jakaś wariatka więc za tel i dzwonię po tatę by przyszedł z kluczykami i przeparkował samochód bo wariatka jakaś, sięgam po komórkę a ta babsko znów drzwi mi otwiera i do mnie z tekstem "niech się pani nie śmieje!!! tu nie wolno parkować!!" :shock: i znów pierdolut drzwiami, a ja nawet się nie zaśmiałam ni nic, ewidentna wariatka.
Pani z ubezpieczeń powiedziała tacie, że to właścicielka restauracji i że walnięta jest i chamska, że też mieli z nią problemy i na pewno u niej jeść nie będą ;-) Normalnie ja nie wiem co jej ten samochód przeszkadzał ani jej wjazdu nie zastawiał ani nic, chamska po prostu i nieuczynna nic a nic :roll:
Ja już po wizycie koleżanki pogadałyśmy, powspominałyśmy stare czasy, fajną ma córeczkę ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych