Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[08.12.2009] Poponiedziałkowy wtorek :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 00:13

Z racji, że najgorszy dzień tygodnia właściwie za nami, mogę śmiało po raz pierwszy od x czasu założyć temat i przesłać wam mnóstwo energii na nowy dzień :mrgreen: <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <superwoman></span> <superwoman></span> <superwoman></span> <superwoman></span> <superwoman></span>
Na dobrą sprawę to nie wiem, z czego się aż tak cieszyć, ale grunt to dobre nastawienie :lol:

U mnie rozpocznie się dokładnie o 6.30- znowu nie chciało mi się przygotować materiałów do analizy, więc będę musiała poszperać dziś w internecie przy dobrej rozpuszczalnej kawce <kawka1></span> i pomidorowo-ogórkowym śniadanku (o tak, ja o śniadaniu dnia następnego myślę zaraz po kolacji :P).
Być może udam się na miasto, co by zakupić jeszcze dwa prezenty, może spotkam się z K. na kawce, pogadam i ućknę :mrgreen:
Mam do zrobienia projekt, w związku z tym biorę się za retuszoowanie zdjęcia, drukuję, pakuję i daję do oceny ;) Luźny ten tydzień niesamowicie, z czego bardzo się cieszę :)

Z kolei poniedziałek minął na spaniu, nakręcaliśmy film z grupą- wyszedł przeogromny susz :P Chemia poszła nieźle, ale nie zapeszam :)

Miłego dnia życzę wszystkim!

#2 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 00:48

Witam.

Nie pisze bo jakos nie jest dobrze u mnie...eh. Malo spie i jem... moze bez diety schudne :-P Ale nie bede zrzedzic. Bo szkoda slow nawet. :roll:

Dzis musze miec lepszy dzien, bo wlasnie dzis wypada moje pewne bardzo wyjatkowe swieto :-D

#3 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 07:24

witam <hello></span>
Chora juz drugi dzien z rzedu. Wczoraj mnie dopadlo caly dzien przelezalam w lozku na zajecia nie poszlam. w sumie to duzo nie stracilam bo tylko wyklad. Kaszel, bol gardla i okolo 20 dostalam goraczki 39 stopni <sadd1></span> na szczescie najgorsze minelo ;-) popoludniu ide do lekarza, a jakby tego wszystkiego bylo malo to jeszcze moj K. zachorowal. Tylko ze jego goraczka wziela wczesniej ode mnie bo okolo 14 i tez wybiera sie dzisiaj do lekarza. Nie ma co jak chorowac to wspolnie ze swoim facetem :mrgreen: Milego wtorku wszystkim <byebye></span>

201407101662.png

#4 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 09:16

A ja wlasnie wstalam, zajadam sniadanko ;-) Zno tylko dzis 2 godzinki zajec, ale jakos wogole nie mam checi.... Nic mi sie dzisiaj nie chce. Z Miskiem moze sie zobacze, a moze nie... Dzis ma na noc do pracy. Aj ten wtorek do bani.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 09:36

ale dzis nie mogłam sie dobudzic , zadzwonił budzik o 7, a ja sie zdziwiłam ze to juz ta godzina , tak dobrze sie spało.
po drodze do predszkola próbowałm oliwie nauczyc jednego zdania na kademie do przedszkola : tylko jedno serce mam; a ona nie , mam wszystkie serca na butach i tak wkoło to mówiła <umieraam></span> w koncu powiedziała tylko jedno serce mami wszystkie na butach :lol: :mrgreen:
ja teraz wyjscie na poczte , zaplacic rachunki , miła dzis wybrac sie dokolezanki ale chyba nie pójde.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 09:43

Witam!
ja już zebrana siedzę elegancka i czekam na B. on jak zwykle się zbiera wieki... :roll:
tak mi się tam nie chce jechać, że szok! dobrze, że chociaż jadę razem z B. a nie z dyrektorem bo go nie lubię :-x
mam nadzieję, że szybko to minie i że żadnej gafy nie strzelę :-P

miłego dnia Babeczki! <tuptup></span>
Dołączona grafika

#7 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 09:48

No to się witam :)
u mnie dzień zaczął się kiepsko, od samego rana pęcherz dawał się we znaki, czułam szmery, dziwny ból, ale poszłam na zajęcia, żeby rodzicielka mi głowy nie suszyła <bezradny></span> Po pierwszej lekcji nie mogłam wytrzymać, kręciłam się niesamowicie, poszłam do higienistki się zwolnić, wcześniej zapytałam matkę o zgodę to dostałam smsa-a "rób jak chcesz"... Uwielbiam to <bezradny></span> Zero zrozumienia, jeszcze pewnie mi to dzisiaj wypomni :/

Aktualnie się grzeję z kubkiem herbaty. I pewnie cały ten dzień będzie tak wyglądać ;) Z zakupów zatem też nici, wezmę się pewnie za naukę, bo ostatnio lenię się konkretnie :P

#8 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 09:54

dzień dobry!
ja dziś mam dzień wolny od zajęć, więc planuje się troszkę pouczyć na jutrzejsze kolokwium i czwartkowy egzamin :shock: chociaż już czuję w kościach, że nie przygotuję się do tego należycie, bo ostatnio mam wielkiego lenia :P no nic, zobaczymy jak to będzie..
humor mam dziś taki sobie.. z przyczyn w kółko tych samych :-?
no nic, idę sobie jakieś śniadanko uszykować i zabieram się za naukę..

miłego dnia wszystkim życzę :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#9 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 10:58

<welcome></span> <welcome></span> wstalam juz ok 8.Tzn obudzilam sie bo Mala wstala :-P Wzielam Ja do Naszego wyrka i jeszcze troche przysnelam :mrgreen: :mrgreen: Teraz juz wypilam herbatke nakarmilam Maje i juz spi. Zmykam wziac prysznic i zero konkretnych planow na dzis.Za oknem tak sobie ale widze ze cos sie rozpogadza :-D moze wybiore sie na jakies zakupki a moze poprostu ugotuje jakies obiadem i bede sie lenic w domu :mrgreen: :mrgreen: narazie mam dobry humorek i mam nadzieje ze nic tego nie zmieni wiec duzo pozytywnej Energi i Wam zycze Kobitki <tuptup></span> <tuptup></span> <tuptup></span> <trele></span> <trele></span> <trele></span>

#10 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 11:27

hejka!
a ja zamontowałam dziś sobie radyjko cb w aucie- aco! :lol:
posprzątałam i się wykąpałam bo chłop dzis przyjezdza :-)
pogoda fajna, nawet słoneczko ładnie świeci

Nie pisze bo jakos nie jest dobrze u mnie...eh.

Mira co sie dzieje?

od samego rana pęcherz dawał się we znaki,

ja jak tak mam to od razu biore furagine i zawsze pomaga

#11 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 12:05

Hej :!:
Dzis wstałam o 7 i ojeździłam się z tatą po mieście, ale kupiliśmy farbę na przedpokój i wykładzinę do kuchni, więc przed świętami jeszcze remont nas czeka. Dziś ma przyjechać do mnie koleżanka, zaraz biorę się za sprzatanie i jakiś obiad chyba rosół ugotuję taką mam ochotę na gorący rosłek. A potem mają nam ćwiartkę świni przywieźć więc będzie świeże mięsko :mrgreen:
Wieczorem jeszcze tu zajrzę póki co lecę gotować i sprżatać <byebye></span>
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#12 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 14:34

Mirabelka__22 czy dobrze mysle ze byłaby dzis rocznica ???
u mnie <deszcz></span> i jescze raz <deszcz></span> no ale dziecko z przedszkola trzeba odebrac , ciekawa jestem czy bedzie chciła isc z parasolem czy nie bedzie nim wymachiwac albo mówic ze cięzki :P
mam lennia i chyba nic tego nie zmieni <bezradny></span>
ałsnie zadzwoniłam do logopedy aby potwierdzic wizyte a sekretarka mi móiw ze wizyta wykreslona :shock: pytam dlaczego , a ona czy nie odowływałam , a ja ze nie. POwiedziła ze sie dowie o co chodzi i jutro oddzwoni :->
a kolezanka mi dzis napisała ze noge skreciła :-/ :-?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#13 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 14:38

<witeczka></span>
wczoraj miałam świetny dzień a dziś :evil:
zamiast brac sie za nauke, jak planowalam
poszłam z M na kebab i piwko :mrgreen:
został na noc, rano nie mogłam wstac z wyrka
jak go miałam obok siebie :-P
a w szkole dziś koszmar :evil:
zapytała mnie na geografii, nie dopuściła mnie prawie
do słowa prawie całą lekcje mnie i kumpelę gnębiła
i dostałam szmate :evil:
poźniej na matmie zgłosiłam sie do zadania
bo wiedziałam że mam dobrze to sie uczepiła
że niedokładny rysunek (ciul że w książce jest i każdy mógł
go zobaczyc w wersji 'dokładniejszej') i na maturze... ble ble ble
odbija palma przed świętami :roll:

dziś edukacja i jeszcze raz edukacja <bezradny></span>
jak to mówią 'co sie odwlecze to nie uciecze'
miłego dnia :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#14 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 16:49

Hejka,wlasnie od pewnego czasu dzisiaj buszuje po necie w poszukiwaniu jakis fajnych avakow.Zajrzalam do galerii,rzeczywiscie jest z czego wybrac,dziewczyny.Dzionek jakos w sumie zlecial,bylam z synem u lekarza,kaszle bardzo mocno.Wrocilismy z siatka pelna lekarstw.Niedlugo Brzydula,pasowaloby obejrzec,ciekawe ile jeszcze odcinkow do konca.Buziaki dla was laski <buzki></span>

#15 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 17:33

Dzien dobry :-)
Dzisiaj Ł. przyjechal po mnie do pracy, posiedzielismy troche u mnie no i zostalam sama, bo Ł. ma nockę :->
Chyba zaraz ruszę tyłek i pojde na solarium bo dawno nie byłam... Na brewki przy okazji sie zapisze :-P
A na reszte wieczoru jeszcze pomyslu nie mam ale cos wymysle :-P
Jakos zleci, a jutro znowu czeka mnie wczesne wstawanie :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#16 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 17:48

a ja nauczyłam się już 2\3 na czwartkowy egzamin <jupi></span>
i przejrzałam też tematy na jutrzejsze kolokwium, ale z nim mam akurat komfortową sytuację, bo jakbym go nie napisała to i tak jestem zwolniona z egzaminu :P bo ładnie się postarałam na dwóch poprzednich kolokwiach - jak widać mój wysiłek się opłacił :D

poza tym chyba niebawem wskoczę do wanny, bo czuję, że tego potrzebuję :mrgreen: (i nie czuję, że rymuję :mrgreen: )
chyba od tej nauki wyłączył mi się już mózg :D :D
może po kąpieli poczytam dalej książkę, bo szczerze powiem, że mnie wciągnęła :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#17 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 17:52

To znowu ja.
Bylam u lekarza i przepisala mi jakis lek ktory mam brac. <pieleg1></span> Mam zatkany nos ledwo zyje :-( wysmarkalam dzisiaj juz cala paczke chusteczek. Jedynym plusem tej calej choroby jest to ze do konca tygodnia mam zwolnienie lekarskie <hoho2></span>
Za to mojego K. ladnie wzielo dzwonilam do niego chwilke pogadalismy to ma grype :-/ on to ma dopiero przewalone. Z tego co mowil goraczka go dalej meczy. ja na szczescie mam juz to za soba. Ehhh i tak caly dzien w tym lozku przeleze :-x tu jakis film ogladne na laptopie, ksiazke poczytam i tak do konca dnia.

201407101662.png

#18 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 19:17

Ludzie to jednak świnie! I to najgorszego kalibru :evil: Zawistni, złośliwi, grrrrrrrr :evil:
Mieszkamy w centrum miasta i naprawdę wielkim problemem jest znaleźc tu miejsce do zaparkowania. Tym bardziej, że samochodów przybywa, a miejsc parkingowych nie :roll: Jeszcze kiedy mieliśmy Omegę to kiedy koło domu nie było miejsca parkowalismy po drugiej stronie ulicy, koło parku. Do czasu jak nam szybę wybili, bo stawialiśmy auto nie na swoim terenie :shock:
Ostatnio P. parkował zawsze w podwórku, pod oknami. Starczy tam miejsca dla dwóch aut i tez nie zawsze się załapaliśmy, ale z reguły szczęście nam dopisywało ;-) I co? I pewnemu starszemu małżeństwu bardzo przeszkadzało to, że tam parkujemy. Najpierw facet spuścił nam powietrze w kołach, bo "jak to tak, żeby on nie mógł pod własnym domem zaparkowac". A ja to co? Pod wiatą mieszkam???? Później porysował nam klapę od bagaznika. Postanowiliśmy, że juz więcej nie będziemy ryzykowac i odpuścimy, bo szkoda nam naszej Audi, ale dzisiaj okazało się, że i tak przyleźli i znowu porysowali nam samochód :evil: A dlaczego? Bo ktoś im opony poprzebijał w ich padaczce. I bardzo dobrze im tak 8-) Przypuszczam, że to nasz sąsiad, bo i jemu za skórę zaleźli, ale pewności nie mam. Mówiłam P. żeby to zgłosic na policję, ale człowiek, który to wszystko widział raczej władzy unika, więc o świadkowaniu z jego strony mogę zapomniec <bezradny></span> Za to niestety mój luby postanowił wziąc wreszcie sprawy w swoje ręce i odpłacił im tym samym :roll: A samochód będziemy stawiac teraz na płatnym parkingu w pobliżu domu...
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#19 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 19:25

tigraa84, oj, a ja myślałam że to my złośliwi jesteśmy, jak na naszym parkingu zastawiliśmy na 3 godziny ludzi którzy sobie na rynek przyjechali zakupy zrobić :oops: a koła to ja bym poprawiła jeszcze jak wymienią ;-) i dorysowała im na karoserii kwiatka :lol:

ja dzisiaj po wizycie w dziekanacie, nawet nie spóźniłam się dużo do pracy ;-) ruch dziś był umiarkowany, ale oczywiście jak chciałam wymyć podłogę to mi co sekundę ktoś właził :roll: ale w końcu dałam rade a co :P

głowa mi pęka dzisiaj ... i ogólnie czuję się zmęczona i chcę święta już ... boże ... przecież skoro ja już tak narzekam na prace, co będzie jak bede na prawde MUSIAŁA pracować :roll: biedni ludzie dookoła mnie :roll: tymczasem chyba zaraz rzucę swoje zwłoki do łóżka i bedę was czytać z pozycji półleżącej ;-) bo w sumie mam problem z trafieniem w odpowiednie guziki na klawiaturze :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#20 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 20:18

witam dzis zaczelam porzadki przedswiateczne wiec kuchnie mam juz z glowy ale jeszcze duzo przedemna ale jestem zmeczona wogule jakos mnie dzis glowa bolala chyba zmiana cisnienia ;-)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych