Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[04.12.2009] piątek:)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 20:10

witam dziewczynki :)
ja dziś miałam bardzo zapracowany dzień :P od rana pomagałam mamie w kuchni bo tyyyyle było rzeczy do upieczenia, ugotowania i uszykowania, że szok :D jutro imprezka z okazji mamy urodzinek, więc trzeba było się postarać :)
niedawno pojechałam na chwilę do sklepu po świeczki do tortu i znowu siedzę w domu, także dziś taki 'domowy' piątek mam :D ale jakoś nie chce mi się nigdzie wychodzić. Ostatnio taki domator się ze mnie ogromny zrobił :P i dobrze mi z tym :)
jutro od rana czeka mnie sprzątanie całego domu, bo dzisiaj już nie dałam rady, nie było czasu ani sił :P
a wczoraj mamusia się bardzo ucieszyła z prezentu :D od razu przymierzyła biustonosz - okazało się, że idealnie trafiłam z rozmiarem :)
i zrobiłam jej w ogóle wczoraj jeszcze taka niespodziankę - kupiłam w sklepie taki magnez na lodówkę z napisem 'mama to przyjaciel z którego się nie wyrasta' i przypięłam nad ranem na lodówkę :) ona zawsze pierwsza schodzi do kuchni, żeby zrobić śniadanko więc od razu go zobaczyła :D jak ja zeszłam to miała taaaki wielki uśmiech na buzi :mrgreen: i mnie się od razu tak miło zrobiło :)
zaraz chyba dokończę oglądać film, przy którym niestety wczoraj zasnęłam ze zmęczenia po zajęciach :)

miłego piątkowego wieczorku laseczki :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#22 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 20:13

Prysznic wziety :-P Jem sobie maslaneczke brzoskwiniowa <jezorek11></span> juz nie moglam sluchac jak mi w brzuchu burczy :lol:
Zero planow na weekend i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mnie to cieszy :mrgreen:
Ale troche mi dziwnie jednak :lol: hehe
Niedlugo sie klade spac bo ledwo zyje.Moj piatek jest za dluuuuuugi.
Ale humorek dopisuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#23 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 21:25

Troche juz za dlugo siedze... Nudy jak nie wiem <bezradny></span>
Tak wiec klade sie spac...
Moze dzieki temu wczesniej wstane i zmobilizuje sie do sprzatania :-P
Jutro czeka mnie imprezka - tata Ł. jest gornikiem ;-) Będzie wesoło :-)
A poki co dobrej nocki wszystkim życze ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 21:33

:-x :-x Złaaaa !

Autobus mi uciekł, bo głupi internet mnie okłamał :-x Więc do domku nie pojechałam i nie pojade na ten weekend. Miałam odwiedzić babcie ale zrobie to za tydzień (mam nadzieje :-( )

Misiek zaraz wraca z zajęc, posiedzimy, popiwkujemy, obejrzymy film (Smaki miłości - ktoraś chyba go bardzo zachwalała ;-) ) i potem spać, bo Misiek wczesnie wstaje na zajęcia.

Milego wieczorka.
Dobranoc. <buzki></span> <bejbi3></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#25 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 21:39

Smaki miłości - ktoraś chyba go bardzo zachwalała

to chyba byłam ja :P
no obejrzyjcie go i napisz co o nim sądzisz, chętne poczytam Twoje opinie na temat tego filmu :)

ja właśnie skończyłam oglądać film 'melinda i melinda' :)
zjadłam przed chwilą aktivie :D i chyba zmykam pomału spać bo coś mi się oczka zamykają :P pracowity dzień dziś miałam więc mają prawo :D

spokojnej nocki chciałam wszystkim życzyć :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#26 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 22:36

Smaki miłości

film ciekawy , ale nie kazdemu mysle sie spodoba :-)
no ja co miłam na necie zrobic to zrobiłam , posiedziła u mnie troche bratanica bo jej obiecałam ze posiedzimy razem i nie chciła skubana isc na dól spac , ale zaniosłam ja w kołderce , troszke pomarudziła , ale oczka sie kleiły wiec pewnie szybko zasneła.
no na mnie tez juz pora.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#27 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 22:41

Ja po imieninach u cioci, samochód sprawny po przeglądzie i mogę sobie brykać spokojnie :-D 3tygodnie do świąt a w marketach szał kolejki jak nie wiem :roll: Chyba sobie włączę jakiś filmik bo spać mi się nie chce, albo książkę poczytam jeszcze nie wiem, póki co pójdę sobie zaprzę czekoladę na gorąco :mrgreen: :mrgreen:
A wam życzę Dobrej nocki :*
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#28 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 22:46

U mnie psiapsióła jest i zostaje na noc! <huraaaaa></span>
Pooglądamy TV lub film na kompie obejrzymy <tvmaniac></span> do tego piwko i chipsy <impreezka></span> i oczywiście to co kobietki lubią najbardziej - ploteczki <plotki></span>
...i tak do rana, a później odsypianie w dzień :lol:

Udanego wieczorku! :-D
Dołączona grafika

#29 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 23:30

witam babeczki...
nie śpie bo czekam aż łukasz wróci z trasy mam po niego jechać i przywież do mnie, oczka mi się juz kleja niewiem jak pojade...
dziś byłam na zajęciach a wcześniej troche u siostry
a w niedalekiej mieścinie (sandomingo) kurcze doszło do morderstwa, w biały dzień koleś wszedł do sklepu i poderżnąl gardło jakiemuś facetowi :shock: :shock: :shock:
ale na szczęście go złapali-jakiś psychiczny chyba...
strach się bać- wyjchodzisz z domu a mozesz nie wrócić :roll:
jutro rano zajęcia na uczelni a wieczorkiem to się zobaczy :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych