Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[04.12.2009] piątek:)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
28 odpowiedzi w tym temacie

#1 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 07:54

Hiiiii :-P
lecem do szkoły
zdziwiona że tematu nie ma :-P
dziś aż 7 lekcji więc troche sie pomęczę :evil:
ale przynajmniej wyspana :mrgreen:

miłego dnia :-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 08:44

Dobry :-)
Wlasnie wstalam i pije kawule :-P
Dzis juz piatek :mrgreen: Ale się cieszę :-)
Pogoda sie popsula, ale nie mozna miec wszystkiego...
Ł. juz w pracy, bo ma jakies szkolenie.... wieczorem idzie na nockę wiec tez sie nie zobaczymy... Szkoda :-(
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 09:01

witam i ja

zla dzis jestem, bo jade pracowac do innego miasta, co prawda to pol godziny jazdy ode mnie, ale drazni mnie to, ze zatrudniona jestem tu, a nie tam, a ze glowny sklep jest w innym miescie to nieraz tam nas zabieraja :evil: i na dodatek zeby bylo "sprawiedliwie"zabieraja tylko 2 osoby z 5, ja jade juz tam 2 raz, wiec nastepnym sie sprzeciwie, ze niektorzy jezdza ciagle, a niektorzy wcale

na jutro udalo mi sie zalatwic wolne, bo mam zaliczenie do szkoly na ktore oczywiscie nic nie umiem, bo ciagle siedze w pracy i nie mam kiedy sie nauczyc, pozostaje wiec dzisiejsza noc, innego wyjscia nie ma <bezradny></span>

dobra dosc mojego narzekania, ale dzis mam naprawde nieciekawy humor
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#4 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 09:31

Witam,

jestem dzis wsciekla, a wlasciwie to juz od wczoraj mnie to trzyma <cenzurka></span> <cenzurka></span> <cenzurka></span>
Wspominalam Wam juz nie raz, ze od piatku mam miec urlop :!: I niestety musze sie z nim pozegnac :!: :evil:
Dlaczego ???
Bo pewna paniusia ode mnie z pracy w ostatnim dniu mojej pracy poszła na L4, bo twierdzi, ze jest obloznie chora bo ma cieknacy katar :!: :!: :!:
No normalnie nie moge, jeszcze franca mnie szantazuje, ze albo dam jej mozliwosc wziecia sobie dnia wolnego dzis, albo ona na L4 sie wybiera :!:
Mam takie nerwy, ze to sie w glowie nie miesci :!:
Ale jestem niestety <bezradny></span> i to mnie wkurza najbardziej. :evil: :evil:
Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, ze zasugerowala, ze obecnie istnieja rozne rodzaje gryp i byc moze ktorac z nich zlapala ona <umieraam></span>
Rece opadaja :!: Jak ja spotkam to ja rozszarpe chyba :evil: <zly></span> <ciah></span>

cial babeczki.
Dołączona grafika

#5 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 11:09

Widze, ze dzis wszyscy na robote narzekają... Ja w sumie tez bym ponarzekala ale z racji tego, ze jest piatek to nic nie mowie :-P Cieszę się, ze weekend mam wolny ;-)
Juz wyszykowana jestem, za chwilkę wychodzę :-) Sloneczko troche wyszło zza chmur, od razu inaczej sie czuje :-)
Miłego dnia wszystkim zycze :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 12:42

Dobry 8-)
Skonczylam jednak wczoraj to 3 piwo i ledwo wstalam w nocy :-x
Nie sadzilam, ze potrafie sie ogarnac w 10 minut (zaspalam) :lol:
Ale 3 godz. jazdy slicznie przespalam :mrgreen: Teraz juz wracam i za jakies 2,5 godz. bede w swoim miescie uffff
Dobrze, ze prywatnego laptopa ze soba zabralam :lol: :-P
Szaro na dworze....glowa mi peka....w brzuchu burczy, a najgorsze nie mam zielonej herbatki :evil: Bo mialam plan zrobic sobie w termos na droge, ale plan wzial w leb hehe

Udanego popoludnia :mrgreen: <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#7 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:15

Dzień dobry ;*
Ja już po szkole
Napisałam dziś bardzo trudny sprawdzian z rachunkowość i przez niego zmusiłam kumpele do przyjścia do szkoły na 7 żeby mi potłumaczyła trochę. Mam nadzieje że dobrze mi poszło :mrgreen:
Później ta sama kumpela wyciągnęła mnie na labę z kilku lekcji :-P
No i teraz już jestem w domku.
Zimno jak diabli a ja z czekoladka i soczkiem przed kompem.
Zaraz biorę się za porządki żeby jutro mieć wolne ;)
Dziś wieczór z Misiem u niego w łóżeczku :mrgreen:

#8 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:17

Witam :))

Ja już dzisiaj po zakupach. kupiłam sobie piekną bieliznę . Zaraz jedziemy z K na obiad a później do centrum handlowego. Sukienki nie znalzlałam, tzn owszem znalazłam ale albo byłby za duże, albo za małe albo za długie albo kolor brzydki ;/ yhhh

Miłęgo dnia :*
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#9 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:36

Witam się weekendowo ;-)
W końcu wolne ;-) ale te tygodnie szybko lecą...u mnie w mieście już wszędzie święta..nie wiem czy to dobrze...tak to wszystko się opatrzy i nie będzie już miało takiego uroku w wigilię :-|
W. dzisiaj ciężko pracuje..ja miałam sprzątać ale chyba sobie na jutro tą "przyjemność" odłoże ;-)
teraz sobię poczytam ;-)

Miłego dnia! :mrgreen:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#10 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:40

Witam ;)

Ja juz po zajeciach i mam weekend <jupi></span> Bylam z kolezanka na ryneczku, kupilam dla Miska etui na okularki, a potem zaszłam na ciuszki i kupilam sobie bluzeczke. Bylam w sklepie "wszystko po 5 zl" i widzialam takie sliczne obrazy. kasy mi jednak szkoda, niby kilka zlotych, ale i tak jestem splukana <bezradny></span>

Zaraz jade do Miska, troche czasu spedzimy razem, ale niestety nie caly wieczor, bo ma na nocke do pracy.

Chociaz wczesniej sie dzis poloze spac, bo pewnie rano mamcia na zakupy mnie wyciagnie, a ja jakos dzis ledwo zyje :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#11 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:53

<hellooo1></span> Babeczki <witeczka></span>

A ja od wczoraj na antybiotyku i syropkach jadę.
Oby świnia mnie nie dopadła. <amen></span>

Udanego weekendu życzę. <buzki></span>
Dołączona grafika

#12 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:57

Hej dziewczynki!
Ja już po obiadku, zaraz zabieram się za sprzątanie co by jutro upiec tylko placki i móc się lenić. Dziś jadę jeszcze zrobić przegląd samochodu bo się własnie dziś kończy, a potem do cioci na imieniny, oczywiście ja będę kierowcą więc pozostaje mi soczek i herbatka :-/
Miłego dnia życzę wszystkim :-D
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#13 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 15:25

witam :) ja rano na uczelni miałam aerobik i koniec na dzis :) i reszte dnia w domu siedze :-P zimno jest i niechce mi sie nic robic chociaz mam kilka spraw do załatwienia ale tak mi sie nieeeeeechce :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#14 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 15:28

A ja zrobiłam porządki.
Na jutro zostało mi zmycie podłóg choć pewnie coś jeszcze się znajdzie.
Teraz relaksik z kawką przed kompem ;)
Poczytam Was troszkę a później idę do łazienki na bite dwie godziny :mrgreen:
Peeling depilacja maseczka itd :mrgreen:

#15 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 15:30

Witam w piatek <buzki></span>
Dzisiaj od samego rana byl dzien pomagania. Jutro moja mama robi imieniny zjedzie sie prawie cala rodzina, wiec zagonila mnie do pomocy w kuchni. kroilam warzywa do salatek :mrgreen: teraz znalazlam chwile wolnego czasu wiec weszlam na forum <jezorek11></span> wieczorkiem spotkanie z moim K. nie wiedzielismy sie od niedzieli juz sie nie moge doczekac <bzyklov></span>

201407101662.png

#16 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 16:16

Nareszcie już po pracy i wolny weekend <huraaaaa></span>
Pewnie zrobię jakieś porządki (planuję umyć okna), ale ważne, że nie muszę się zrywać skoro świt.

Karo pojechała do taty, więc mamy wolną chatę :lol:

Chcieliśmy w tym roku na święta gdzieś wyjechać, ale chyba nam się nie uda <bezradny></span>
Znaleźliśmy parę fajnych miejsc (jedno w górach, a drugie w lesie, nad jeziorem) ale ja w wigilię pracuję do 16-tej i to już będzie za późno na wyjazd :roll:
Przekichane z taką robotą!
Jestem w Peru...

#17 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 16:46

Hej Babeczki,ja jednak do domu nie pojechałam. Może za tydzień się uda. Mam w następnym tygodniu egzamin i wolę nie tracić całej niedzieli na pakowanie i powrót....ale za to wymyśliłam,że zamówimy sobie dzisiaj z Misiem pizze,kupiliśmy winko i będziemy mieli wieczór dla siebie <dreams></span>

mgiełka87 normalnie ręce opadają jak się czyta takie historie :roll: i weź tu cokolwiek zaplanuj :roll:

Karo pojechała do taty, więc mamy wolną chatę :lol:

To poszalejecie :-P oby skutecznie :mrgreen:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#18 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 17:04

Witam ;-)

My wczoraj z Miskiem sobie cudowny wieczorek zrobilismy <serduszka></span> i o 13 zamówilismy sobie śniadanie do łóżka (pizza) i o 15 wstaliśmy dopiero :oops: Ale co tam... dawno nie spedzilismy razem tyle czasu i w tak miły sposób <buzibuzi5></span>

Teraz Misiek poszedł na zajęcia, a ja zaraz jade do domku...
miłego weekendu ;-) ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#19 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 18:27

Ja juz po pracy i po obiadku :-) Znow udalo sie urwac wczesniej, ale sie ciesze :-)
W koncu ten wyczekiwany weekend :-D
Nie mam specjalnych planów na wieczór... Pobuszuje troszkę po necie, posty ponadrabiam ;-)
Jakos zleci :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 19:48

ja dzis maraton po lumpeksach - kupiłam sobie sukienke na lato ;-)
potem upiekłam cos jak paczki angielske ale na serku homogenizowanym , potem krótka wizyta u kolezanki , aby jej szmatki zaniesc m przy okazji dowiedziłam sie ze ma juz ustalony termin obrony :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych