Jak by troszkę mniej tiulu i bogatsze te bukiety na stojakach zrobić to by było super
Wklejam fotkę z dekoracji kościoła, ze ślubu na którym byłam w zeszłym roku
Napisano 23 stycznia 2011 - 22:13
Napisano 28 stycznia 2011 - 21:29
u mojej kolezanki byly takie swieczki i roze czerwone polozone, a jak wychodzili to kolezanki i koledzy zrobili szpaler z tych rozurzekły te świeczki z płatkami róż na posadzce
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 stycznia 2011 - 22:41
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 29 stycznia 2011 - 10:04
Moim zdaniem za dużo tam się dzieje.Panna mloda zlewa sie z tymi wszystkimi tiulami.Według mnie ozdoby kwiatowe w zupełności by wystarczyły.Te tiulowe krzesełka,nie podobają mi się.Wklejam fotkę z dekoracji kościoła, ze ślubu na którym byłam w zeszłym roku
Napisano 29 stycznia 2011 - 13:01
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 29 stycznia 2011 - 15:23
po części to jednak wina zdjęcia, bo tak na prawdę nie widać w jakich odległościach te stojaki są ustawione od młodych i świadków, ale w rzeczywistości przed ołtarzem jest strasznie dużo miejsca, bo zabierana jest część ławek, żeby kamerzysta i fotograf mógł swobodnie się przemieszczaćPanna mloda zlewa sie z tymi wszystkimi tiulami
Napisano 30 stycznia 2011 - 10:54
tu i tu jest za duzo , i w jednym i drugim przypadku trzeba by bylo z czegos zrezygnowac , albo z bukietow , albo z tych obic na krzesła.A moim zdaniem o wiele delikatniejsze niż te Weroniki. Tam, to się dopiero dzieje
Napisano 28 lutego 2011 - 21:34
Napisano 08 marca 2011 - 17:23
ja chcialabym zeby u nas swiece staly w szklanych wazonach przy co 2 lub co 3 lawce po obu stronachdużo świec
Napisano 19 grudnia 2011 - 15:26
Napisano 01 sierpnia 2012 - 11:08
Napisano 01 sierpnia 2012 - 12:23
Dziewczyny! To już niedługo
Napisano 01 sierpnia 2012 - 17:01
moze sama jakis sobie kupi , albo swiaek, na wiekszosci slubów swiadkowa ma bukiet.U mnie świadkowa nie będzie miała żadnego bukietu, przynajmniej ja nie planuje.
Napisano 02 sierpnia 2012 - 11:34
Tak. Z białych kalii jak ja tylko o 7 sztuk mniejświadkowa też biały bukiet będzie miała?
Zaraz wrzucę w odpowiednim temacieSzkoda, że nie wrzuciłaś zdjęcia bukietu jak mniej więcej w przybliżeniu będzie wyglądał. BO tak to ciężko sobie to wyobrazić
Świadkowa może też mieć zamiast bukietu jakiegoś kwiatuszka dopinanego do nadgarstka...moze sama jakis sobie kupi , albo swiaek, na wiekszosci slubów swiadkowa ma bukiet.
Napisano 02 sierpnia 2012 - 11:55
Tak. Kwiatek może być jakiś z Twojego bukietu albo jakiś z wystroju kościoła właśnie. Bo może tez pod wystrój kościoła pasowaćw ogóle nie spotkałam się z czymś takim. A takiego kwiatuszka dla świadkowej to też robią w kwiaciarni
Napisano 02 sierpnia 2012 - 12:00
Napisano 30 kwietnia 2013 - 19:05
Czy wiecie coś na temat firmy Decoro? Jej strona to
mają tam galerie i bardzo niskie ceny - rozmawiałam z jakąs panią od nich... możecie powiedzieć coś więcej o Decoro? Interesuje mnie firma z zachodniopomrskiego, rzudźcie jakieś pomysły dekoracji. Będe wdzieczna za opinie i rady.
[ Dodano: 2012-01-20, 22:57 ]
Witajcie! Zdecydowałam się z Mężem na usługę Firmy, i faktycznie mają niskie ceny. Udekorowali mi super sale, kościoł był wypełniony żywymi kwiatami. Całość kosztów zmiściłam w 1000zł, w tym była dekoracja sali weselnej, kościoła, samochodu. Działają w okolicach Goleniowa, polecam serdecznie Firmę .
Pozdrawiamy Ewelina i Marcin
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Nasze podejście do wiary i kościoła |
|
|
|
Dekoracja ciast |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych