a różową kieckę zostawię bez komentarza ... i wdzięczne wygibasy do kamery ... aga wróć do nas
aga i róż ...
Napisano 26 lutego 2010 - 22:26
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 lutego 2010 - 00:54
Napisano 27 lutego 2010 - 13:19
Napisano 27 lutego 2010 - 14:10

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 lutego 2010 - 14:46
Napisano 27 lutego 2010 - 18:08
ja widziłam z na jakis wywiad klia miesiecy temu i nie miałam wrazenia ze zrobiła sie lagodna że juz nie przeklina albo wyraza tylko poglądy o pogodzie aby nikomu sie nie narazić, albo aby jej popularnosc nie spadła.mi brakuje jej ciętego języka, tego, że nie bała się mówić tego co myśli- za to ją szanowałam i podziwiałam,była dowodem na to, że występy pod publiczkę to nie wszystko, trzeba mieć jakąś osobowość
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 marca 2010 - 01:21
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 02 marca 2010 - 20:22
ona przynajmniej ma cos do powiedzenia i nie zachwuje sie jak barbie i mysle ze nigdy sie tak nie stanienie zacznie mnie "mdlic" od niej jak np od innych gwiazdeczek
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 marca 2010 - 22:00
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 25 marca 2010 - 00:51
Agnieszka Chylińska postanowiła rozprawić się z trzynastoma "błędami młodości". Jest w trakcie poszukiwań kliniki, w której usunie szpecące tatuaże.
Każda dziara wokalistki symbolizuje ważne wydarzenie w jej życiu. Pierwszy był wilk, którego wytatuowała sobie w wieku 18 lat - to wielka, licealna miłość.
- Chciałam w jakiś sposób zaznaczyć na skórze jego obecność - tłumaczy. W czasach O.N.A. jej ciało zaczęły pokrywać coraz to nowe wzory - wokalistka traktowała je jak zbroję, "jeżyła się nimi, a intruzi uciekali".
Czas jednak zweryfikował jej podejście do ozdabiania ciała tatuażem. Kiedy związała się z Markiem oraz została matką, zaakceptowała siebie i odnalazła w sobie kobiecość. Dziary zaczęły przeszkadzać.
- Nie pasują do seksownych kreacji, które coraz częściej zakłada i krępują ją podczas sesji zdjęciowych - mówi "Życiu na gorąco" znajoma piosenkarki. - Kilku stylistów zaproponowało jej usunięcie pamiątek z przeszłości i Agnieszka zaczęła się poważnie nad tym zastanawiać. Dodatkowo motywuje ją przekonanie, że nie chciałaby, żeby jej synek zrobił kiedyś to samo.
Chylińska poszukuje kliniki, w której pod narkozą zlikwidowanych zostanie większość tatuaży. Zabieg jest bolesny i kosztowny, ale cena w tym przypadku nie gra roli. Ma to być kolejny krok jej metamorfozy.
- Ona zarabia dziś krocie dzięki programowi "Mam talent" i koncertom, dlatego stać ją na najlepszych specjalistów - podkreśla przyjaciółka gwiazdy. - Na dowód tego, że zmiany są przemyślane i ostateczne wkrótce dosłownie zrzuci starą skórę.
Napisano 25 marca 2010 - 09:04
Napisano 25 marca 2010 - 09:06
Napisano 25 marca 2010 - 09:12
Owszem,charakterystyczne są,tylko,że ich jest dużo i są wielkie.Pomyśl,jak to będzie wyglądać na starość.A może z innej beczki.Może Aga,właśnie ,poprzez usunięcie tych tatuaży chce oderwać się od przeszłości i zacząć jakiś nowy rozdział w swoim życiu.Przecież ta płyta,którą nagrała już jest w innych klimatach,niż poprzednie z dawien dawna.przecież one sa tak charakterystyczne dla jej osoby
Napisano 25 marca 2010 - 13:37
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 25 marca 2010 - 16:50
Rzeczywiście,każde źródło podaje inaczej,ale moim zdaniem nie powinna już więcej dokładać sobie tatuaży.Jednak jest kobietą,wiadomo kobietę przesadna ilość tatoo raczej szpeci niż zdobi.Takie jest moje zdanie.Jeśli chodzi o fotki ,które wstawiłaś Katii,to fajniutka jest ta ze słuchawką telefonu i ostatnia(Agnieszka w garsoneczce),słodko,no nie?powiedziala, ze chetnie zrobi kolejny tatuaz. Wiec gdzie jest prawda
Nie wiadomo
Napisano 25 marca 2010 - 18:36
kwestia gustu a o gustach się podobno nie dyskutuje.Jednak jest kobietą,wiadomo kobietę przesadna ilość tatoo raczej szpeci niż zdobi.
Napisano 25 marca 2010 - 19:10
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych