Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Agnieszka Chylińska

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
143 odpowiedzi w tym temacie

#61 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 lutego 2010 - 22:26

aga bez tatuaży? nie ma mowy :mrgreen: tatuaże są jej nierozerwalną częścia ;-)

a różową kieckę zostawię bez komentarza ... i wdzięczne wygibasy do kamery ... aga wróć do nas niby normalna dziewczyna, ładna, "odpicowana", ale mi się tęskni za tą agą niepokorną, z pazurem, brak takiej postaci na rynku muzycznym teraz ...

aga i róż ... <rzygi></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#62 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 00:54

ja uważam że fajnie jest kiedy człowiek ma odwage sie odmienić, czytałam z nią ciekawy wywiad, w którym stwierdziła że dopiero teraz wie, że odnalazła to cos i juz nie musi szukać, mnie sie wcale nie tęskni za stara agą, bo teraz wyglada pięknie, kiedyś miała nadwage nieładnie brwi i zęby, zmieniła styl ubierania i muzyki, ale nadal jest taka jak była pod względem zachowania, ma w sobie cos bezczelnego, dlatego nie tęsknię za nią, bo wole patrzec na ładną agę ;-)

#63 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 13:19

nogi ma świetne, ale wole ją zdecydowanie w czarnym kolorze! ten róź jest nie do zniesienia, już lepiej by czerwień wyglądała :roll:

#64 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 14:10

ale Roxi mi nie tęskno za agą z początków ONA, ale za tą z czasów "winnej", za zadbaną już, ale cały czas z pazurem, ze swoim stylem, a nie robioną na cukierkową paniusię

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#65 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 14:46

mi brakuje jej ciętego języka, tego, że nie bała się mówić tego co myśli- za to ją szanowałam i podziwiałam,była dowodem na to, że występy pod publiczkę to nie wszystko, trzeba mieć jakąś osobowość.... a teraz... no jest po prostu kolejną wokalistką... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#66 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 18:08

mi brakuje jej ciętego języka, tego, że nie bała się mówić tego co myśli- za to ją szanowałam i podziwiałam,była dowodem na to, że występy pod publiczkę to nie wszystko, trzeba mieć jakąś osobowość

ja widziłam z na jakis wywiad klia miesiecy temu i nie miałam wrazenia ze zrobiła sie lagodna że juz nie przeklina albo wyraza tylko poglądy o pogodzie aby nikomu sie nie narazić, albo aby jej popularnosc nie spadła.

[ Dodano: 2010-03-01, 15:55 ]
wczoraj w nocy słyszałam w radio wywiad z nią.
Wypowiadała sie jak zaczeła jej przeszkadzac komercja w O.N.A., granie na imprezach typu świeto buraka.
opowiadala jak w pewnym momencie poczuła ze chce miec dziecko ze swoim partnerem i czas na zmiany.
Jak bawi sie teraz popem , jak go odkrywa , sparawia jej to taka frajde jak kiedys rock.
Smiałam sie jak opowiadała ze poród ja bolał jak kazda kobiete, ze do synka musiła w nocy wstawac i nie interesowało go to ze mama to gwiazda. Najbardziej mnie rozwaliła hasłem ze nie mogła waginie pokazać złotej plyty aby poród mniej bolał. <umieraam></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#67 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 02 marca 2010 - 01:21

Teraz nalozy rozowa kiecke i jest szok :lol: Od emisji "Mam talent" zaczely sie te przebieranki.
Jesli jej to pasuje to ok..... chce byc sexy
Ale mam nadzieje, ze nie zacznie mnie "mdlic" od niej jak np od innych gwiazdeczek :-x

Załączone miniatury

• 9 (8).jpg
  • 6 (1).jpg
  • 6 (2).jpg
  • 9 (6).jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#68 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 marca 2010 - 20:22

nie zacznie mnie "mdlic" od niej jak np od innych gwiazdeczek

ona przynajmniej ma cos do powiedzenia i nie zachwuje sie jak barbie i mysle ze nigdy sie tak nie stanie ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#69 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 marca 2010 - 22:00

ale te nogi to ma super :D
napatrzeć się nie mogę ehh :P

a i fajna ta marynarka na zdjęciu :) pasuje do niej

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#70 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 04 marca 2010 - 18:09

Nieźle się ostatnio ubiera, ale niestety...tatuaże szpecą ją okropnie. Jak ma zasłonięte ramiona, to super, ale jak tylko je pokaże, tak jak na Viva Comet, to masakra.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#71 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 11 marca 2010 - 11:21

Chylinska to równa babka!Ma swoje zdanie i w ogóle,babka z jajem,ale za jej piosenkami nie przepadam.
Jakies 15 lat temu poznalam ja osobiscie i powiem Wam szczerze, takiej walnietej jajcary nie widzialam.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#72 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 marca 2010 - 00:51

Agnieszka Chylińska postanowiła rozprawić się z trzynastoma "błędami młodości". Jest w trakcie poszukiwań kliniki, w której usunie szpecące tatuaże.

Każda dziara wokalistki symbolizuje ważne wydarzenie w jej życiu. Pierwszy był wilk, którego wytatuowała sobie w wieku 18 lat - to wielka, licealna miłość.

- Chciałam w jakiś sposób zaznaczyć na skórze jego obecność - tłumaczy. W czasach O.N.A. jej ciało zaczęły pokrywać coraz to nowe wzory - wokalistka traktowała je jak zbroję, "jeżyła się nimi, a intruzi uciekali".

Czas jednak zweryfikował jej podejście do ozdabiania ciała tatuażem. Kiedy związała się z Markiem oraz została matką, zaakceptowała siebie i odnalazła w sobie kobiecość. Dziary zaczęły przeszkadzać.

- Nie pasują do seksownych kreacji, które coraz częściej zakłada i krępują ją podczas sesji zdjęciowych - mówi "Życiu na gorąco" znajoma piosenkarki. - Kilku stylistów zaproponowało jej usunięcie pamiątek z przeszłości i Agnieszka zaczęła się poważnie nad tym zastanawiać. Dodatkowo motywuje ją przekonanie, że nie chciałaby, żeby jej synek zrobił kiedyś to samo.

Chylińska poszukuje kliniki, w której pod narkozą zlikwidowanych zostanie większość tatuaży. Zabieg jest bolesny i kosztowny, ale cena w tym przypadku nie gra roli. Ma to być kolejny krok jej metamorfozy.

- Ona zarabia dziś krocie dzięki programowi "Mam talent" i koncertom, dlatego stać ją na najlepszych specjalistów - podkreśla przyjaciółka gwiazdy. - Na dowód tego, że zmiany są przemyślane i ostateczne wkrótce dosłownie zrzuci starą skórę.

Źródło: internet
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#73 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 marca 2010 - 09:04

Mimo,że za Agą nigdy jakoś zbytnio nie przepadałam,to jednak zaczyna zaskakiwać mnie.Widać,że dziewczyna dojrzewa,dorasta i zmienia się na naszych oczach.Fakt troszkę moim zdaniem ją te tatuaże szpecą .Za dużo ich i za wielkie,ale jeśli uda jej się zrobić z tym porządek to będzie doskonale.Jedno co na pewno w niej zostanie to pewnośc siebie i nie wyparzony język. ;-)

#74 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 marca 2010 - 09:06

tigraa84, jestem w szoku :shock:
przecież one sa tak charakterystyczne dla jej osoby :shock:
no i dużo tego ma,że też się blizn nie boi <bezradny></span>

#75 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 marca 2010 - 09:12

przecież one sa tak charakterystyczne dla jej osoby :shock:

Owszem,charakterystyczne są,tylko,że ich jest dużo i są wielkie.Pomyśl,jak to będzie wyglądać na starość.A może z innej beczki.Może Aga,właśnie ,poprzez usunięcie tych tatuaży chce oderwać się od przeszłości i zacząć jakiś nowy rozdział w swoim życiu.Przecież ta płyta,którą nagrała już jest w innych klimatach,niż poprzednie z dawien dawna. ;-)

#76 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 marca 2010 - 13:37

Kazde zrodlo pisze co chce. Ja czytalam, ze ona temu zaprzeczyla i powiedziala, ze chetnie zrobi kolejny tatuaz. Wiec gdzie jest prawda :?: Nie wiadomo :-P
Jak usunie to bedzie widac :-)

Załączone miniatury

• pleeeeejada.jpg
  • 39227875.png
  • AgnieszkaChyliska.png
  • z5986075X.jpg
  • y.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#77 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 marca 2010 - 16:50

powiedziala, ze chetnie zrobi kolejny tatuaz. Wiec gdzie jest prawda :?: Nie wiadomo :-P

Rzeczywiście,każde źródło podaje inaczej,ale moim zdaniem nie powinna już więcej dokładać sobie tatuaży.Jednak jest kobietą,wiadomo kobietę przesadna ilość tatoo raczej szpeci niż zdobi.Takie jest moje zdanie.Jeśli chodzi o fotki ,które wstawiłaś Katii,to fajniutka jest ta ze słuchawką telefonu i ostatnia(Agnieszka w garsoneczce),słodko,no nie?

#78 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 25 marca 2010 - 16:59

Kurde, świetnie babka teraz wygląda... Jak sobie przypomnę jej poprzedni image to jest nie do poznania :->
Na ostatniej fotce z prawej strony superowsko <ookk></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#79 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 marca 2010 - 18:36

jej ciało, niech robi z nim co chce. dla mnie aga bez tatuaży już nie będzie tą samą agą... wtedy bede mogła powiedzieć że całkiem wlazła w popowaty kicz ... póki co te tatuaże są tym, co wmojej głowie łączy tamtą agę z tą agą.

.Jednak jest kobietą,wiadomo kobietę przesadna ilość tatoo raczej szpeci niż zdobi.

kwestia gustu a o gustach się podobno nie dyskutuje ;-)

#80 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 25 marca 2010 - 19:10

ja nie wierzę żeby usunęła <bezradny></span>
to przecież jej znak rozpoznawczy :P
pożyjemy zobaczymy, teraz wygląda naprawdę super :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych