Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[15.10.2009] stresujący czwartek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2009 - 20:38

Właśnie sobie sciagnełam nową płytke Happysadu i słucham

słyszałam że jest nowa płyta ale tak mi się przejadł HappySad że nie chce mi się ściągać :P A fajne?
Byliśmy z Miśkiem po auto jego wujka i chwilkę w barze....
Ale już mnie odwiózł do domku i sam też pojechał...
Jutro znów pobudka o 5 :-/
Dam rade!!!

Trzymać kciuki bo jutro dwa sprawdziany!!!
Dobranoc ;*

#42 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 15 października 2009 - 20:46

Dzień dobry!!!

dzień minął dobrze... zmęczona jestem okrutnie... ale pooglądam sobie TV jeszcze:P jutro dzień w miarę lajtowy się zapowiada, tylko szkoda, że bez B. :-/ ale dzisiaj sobie nadrobiliśmy.... :oops: :mrgreen:

gardło mnie boli :-(
pogoda fatalna ehhh chce juz jutrzejsze popołudnie i nie ruszam sie z domu :-D

no nic uciekam niestety...
Dołączona grafika

#43 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 15 października 2009 - 21:00

ja niedawno wrocilam do domku, wykapalam sie i czekam na "Zagubionych", ale nie wiem czy dam rade obejrzec, bo spaciu mi sie zachciewa...

poprzerabialam dzis swoje cv i poroznosilam troche, a przez przerobke trzeba rozumiec to, ze usunelam z cv, ze studiuje, bo nigdzie nie chca studentow, bo mysla, ze np.beda chcieli kazda sobote wolna, a mi to niepotrzebne, bo dam rade, wiec zobaczymy czy teraz sie cos ruszy...

krowka17, przeziebienie wtedy w lipcu swoja droga, ale siedzialam nieraz do pozna w pracy i to stwarzalo najwieksza preszkode zeby sie spotkac...ale na pewno w nastepne wakacje tez tu zajrzysz wiec moze wtedy...
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#44 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2009 - 21:09

Kurde..olsnilo mnie.. Od kilku dni wcinam ananasa, teraz tez.
Przeciez on ma wlasciwosci z lekka przeczyszczajace, przynajmniej na mnie tak dziala.

Olenka, faktycznie, taka sobie ta plyta..ale jutro przeslucham na spokojnie, moze wypadnie lepiej.

poprzerabialam dzis swoje cv i poroznosilam troche, a przez przerobke trzeba rozumiec to, ze usunelam z cv, ze studiuje, bo nigdzie nie chca studentow, bo mysla, ze np.beda chcieli kazda sobote wolna, a mi to niepotrzebne, bo dam rade, wiec zobaczymy czy teraz sie cos ruszy...

I to jest paranoja... Ja kombinuje z wolontariatem to tez napisalam mail i chyba poszedl w eter bo nikt sie nie odzywa. Po weekendzie poszukam gdzies indziej.

Ide na film. 3majcie sie. Weekend beze mnie, jest co swietowac :lol:

#45 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 października 2009 - 21:36

no cóż wykąpana, doprowadzona do stanu uzywalności :lol: wpadłam się pożegnac ;-)
weekend zajęty (zajęcia) więc nie będe mogła do was zajrzeć :-( może dopiero w niedzielę :->
w takim razie życze wszystkim babolkom udanego weekendu :mrgreen:
pa pa

#46 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 21:46

a ja sobie obejrzałam film "nieustraszoni bracia Grimm" i muszę przyznać że mi się podobało bardzo :) pooglądałabym jeszcze filmy z tej serii ale nie chce mi się już ściągać i nawet nie wiem czy są jeszcze jakieś...

no cóż druty na zębach i heja spać... mam nadzieję że wstanę jutro na 8 do tej szkoły...

#47 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 15 października 2009 - 21:58

Witam babole :-P

Podczytywałam was czasami, ale nic nie pisałam, bo miałam szalony tydzień.
Najpierw moje urodzinki (które były cudowne <serduszka></span> )
potem kupiliśmy nową lodówkę, która okazała się za szeroka do naszej maleńkiej kuchni :roll: Zrobiliśmy przemeblowanie i teraz jest dobrze :mrgreen:
Potem udało nam się w końcu znaleźć odpowiednią kanapę z fotelem do salonu.
Niestety, jak ją przywieźliśmy, okazało się, że jest ogroooomna. W salonie wszystko wydaje się mniejsze, ale jak się wstawi do naszych małych pokoi dopiero to widać. Na szczęście już udało nam się wszystko ustawić i jest fajnie ;-)

Wczoraj była u nas straszna wichura i nie było prądu aż do dzisiaj (no i brak neta <bezradny></span> ). Normalnie katastrofa. Mycie w resztkach zimnej wody, siedzenie przy świeczkach (chociaż to akurat lubię :mrgreen: ), ale rano trzeba było iść do prasy!

Dzisiaj nadrabiałam wczorajsze zaległości w porządkach.
Pojechałam z Karo kupić buty, bo obiecałam jej botki. Dostałyśmy, całkiem fajne i na szczęście nie zamszowe.

A jutro muszę jechać do szkoły, bo dzwoniła Karoliny wychowawczyni, że chce porozmawiać o jej stosunku do nauki :roll:
Jestem w Peru...

#48 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 października 2009 - 22:20

Witam i się i chyba żegnam ;-)
dzisiaj miałam taki dzień,że chyba 10 stron na jego opisanie to za mało....mam co chciałam....może później coś streszczę,ale nie obiecuję ;-)

czwartki to dla mnie najgorszy dzień tygodnia od dziś :roll:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#49 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 22:29

a ja lece jutro za pracą :] mam pewne namiary i mam nadzieję że mnie wezmą <jupi></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych