Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[15.10.2009] stresujący czwartek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
48 odpowiedzi w tym temacie

#1 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 października 2009 - 23:16

a ja siedze jeszcze na wychowaniem zdrowotnym ... nie siedziałabym gdyby mnie pewna osóbka na czata nie ściągnęła ... a tak - utknęłam tam i teraz mam za swoje, ale zrobiłam krótką przerwę i mózg wrócił do formy ... posiedze pewnie jeszcze z godzinkę i bede uciekac w kimono bo jutro cały dzień w biegu ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 października 2009 - 04:41

wstałam o 5:15 :shock:
Jestem w szoku i śpię na stojąco....
Trzeba nakładać kozaczki i wychodzić :mrgreen:
Tylko że nie zdążyłam kurtki zimowej poszukać...
Nie lubię czwartków...
Przewalony dzień w szkole....
Żadnej luźnej lekcji :roll:
Oby do 14 :-P
Miłego dnia kobietki ;*

#3 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 października 2009 - 05:47

dzień dobry Kobitki <hellooo1></span>
ja dziś pospalam do 6, teraz kofeinkę sobie zapodałam i plotki na szybko z mama :mrgreen:
zaraz mykam dalej, dziś zajecia mam tylko do 13 wiec wie nie wyeksploatuje za bardz :-D :-D
muszę dziś pomyśleć o pakowaniu, w niedzielę jadę do tej Grecji a tu wszystko w prosku jeszcze, tak mi sie ta pora roku dziwnie nie wakacujna wydaje :-P :-P

trzymajcie si.e cieplutko i do popoludnia kobitki :*

#4 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2009 - 06:36

nie(d)oceniona, ;>

Ja tez juz na nogach i zaraz wychodze.
Dzis tylko jedne cwiczenia wiec luz, a poniej wyskocze na zakupy. :-P
Jutro jade do domku wkoncu bo nie bylam od polowy wrzesnia.
Niestety nie mam kiedy jezdzic..Bo wszystkie dni w tygodniu zajete. Mam nadzieje ze drogi beda przejezdne bo moze byc ciekawie.

Oczywiscie sie nie wyspalam i znow nie wiem czemu wczoraj siedzialam tak dlugo :mrgreen:
Nie chce mi sie ruszac z domku.... <deszcz></span> <zimnoo></span> ale jest chyba lepiej niz wczoraj.

Do pozniej babeczki. Nie rozrabiajcie tu :-P

PS. Powinni dodac do nastrojow cos w stylu, ale zimno, nie lubie znimy :lol:

#5 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 15 października 2009 - 06:49

dzien dobry!!
ja dzis mam dobry humor mimo zimna za oknem <zimnoo></span> <bezradny></span> ale wczoraj nie mialam humoru moj byly wypisuje do moich znajomych jaka to ja nie dobra bylam ale co tam tyle mu zostalo =>pogadac sobie!! niby dorosly a zachowuje sie jak dziecko po co miesza w to znajomych ale wrocmy do tematu :D :-/

a wiec dzis mam superowy dzioneczek bo po pracy kolega moj :-> zabiera mnie na mala przejazdzke do Kutna :mrgreen: do jego znajomych :)

a i powiem wam ze zapytal wczoraj czy chcialabym jechac z nim na Sylwestra do Zakopanego i mysle jak tu nie skorzystac <hmm></span> <impra1></span> no taaaka okazja nie zdarza sie czesto :D

[ Dodano: 2009-10-15, 07:50 ]
wiec chyba sie zgodze :)
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#6 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 października 2009 - 07:16

Witam :)
Ja sie juz zbieram do szkoly, chociaz... no generalnie powinnam byc na 8 w szkole ;P ale ze nie chcialo mi sie wstac... byle to 13.30 i na dzis fajrant :D ale od nastepnego poniedzialku chodze ladnie do szkoly... :P

Milego dnia ;)

Dzisiaj mam nadzieje wstawie fotki z wczoraj :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 października 2009 - 07:57

ale od nastepnego poniedzialku chodze ladnie do szkoly... :P

czesto powtarzam sobie cos takiego, a potem jest juz tylko gorzej :)

Ja sie nawet wyspałam, zaraz uciekam na zajęcia. Jutro juz piatek, a to znaczy ze weekend baaardzo blisko :lol: :mrgreen:

Tylko siostra mnie wczoraj bardzo rozczarowała. Jestem tym troche załamana... :roll:
Dzisiaj się wszytsko wyjaśni :-/ :-/

Miłego :*
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#8 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 października 2009 - 08:09

Witam ;)

Ja dzis urzadzam sobie wagary :lol: Musze pare spraw pozalatwiac na miescie, troche wiec polatam

Ja juz po sniadanku, zaraz trzeba domek troche ogarnac i wychodzic z domku :)

Milego dnia Wam zycze :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#9 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 15 października 2009 - 08:41

witam Was

wstalam o 8.30, teraz chwilka na bs i zaraz zmykam po autko, bo musze z tata do lekarza jechac

zabiera mnie na mala przejazdzke do Kutna

widze, ze nawiedzisz moje miasto, w sumie to nic ciekawego tu nie ma, ale sama zobaczysz co i jak ;-)

a tak poza tym widze, ze kilka dziewczyn z forum ma tu albo rodzine albo znajomych, to juz 3 z Was o ktorej wiem

to milego dzionka zycze ;-)
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#10 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 15 października 2009 - 09:25

A ja wstałam sobie przed 10 i cały dzień siedzę w domku;) jutro przyjeżdża mój Misiu wiec trochę muszę domek przygotować;)U mnie pada raz deszcz raz ze śniegiem raz sam śnieg pogoda fatalna dobrze ze nie muszę nic załatwiać jak wczoraj na mieście....
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#11 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2009 - 09:25

A ja juz wolna na dzis <diabelek></span>
Pogoda lepsza wiec zjem i wybywam na zakupy. <tanczy7></span>
Choc mam lenia, bo nie lubie zakupow butowych... malo ktore mi sie podobaja, a jak juz to nie maja rozmiaru.

Jutro zobacze mojego zolwika po miesiacu, pewnie juz ogromy jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A poza tym.. Zamawialyscie kiedys niby takie orginalne perfumy? Tzn podrobki? Bo mam okazje i chyba skorzystam. Ale ja patrze bardziej na zapach niz marke, bo z tych drogich perfum to wlasciwie malo ktore mi sie podobaja, a moich ulubionych nie ma <bezradny></span> :->

#12 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 października 2009 - 09:52

czesc wszystkim
:-)
zrobiłam sobie własnie kawke, w domu w miare porządek więc moge sobie siedziec, własnie rozmawiam z M :->
Mirabelka__22, Zawsze sie smieje jak przeczytam ten Twój opis hehe :-P :-P chyba ustawie sobie go na gg :-P
:-P
poczytam was troszke. Kurcze przez ten śnieg wydaje mi sie , ze niedlugo świeta :shock:

iv09i09kftvt0mdm.png

#13 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 15 października 2009 - 10:07

no tak mam w Kutnie rodzine na ul.Królewskiej :P
ale ten dzie sie dluzy o ranyyy ile mozna ;/
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#14 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 10:39

a ja byłam w Kutnie w wakacje i Ilonka nie skorzystała z tego :P a tam taką dobrą pizze mają na tej Królewskiej ;> :P aż sobie smaka narobiłam :P

a ja dzisiaj nie poszłam do szkoły , mama powiedziała rano żebym nie szła bo jest okropna pogoda lało wiało mocno i nawet parasol nic nie dawał... tak więc zostałam :) dopiero wstałam :P oczywiście już dostałam smsa od koleżanki która mnie wkurza od jakiegoś czasu , musiała sobie trochę mnie powyzywać ale ja jej się nie dam... mimo tego że nie wyzywam to piszę bardziej inteligentniej od niej a jej nie pozostaje nic innego jak kryć się dziecinnym zachowaniem czyli wyzywać ;) ale znam siebie i wale to ...
na dodatek ta kurwa od kursów już gadała że będę miała przeje**** ..i to jeszcze gada tak na lekcji wszystkim ... ciągle tak gada więc chyba jutro przejadę się tam z mamą bo nie pozwolę sobie na takie coś , nie opuszczam jej lekcji a dzisiaj nie miałam wyboru.

no nic... skończyłam swoją krótką jakże długą notatkę... miłego dnia :)

[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2009-10-15, 11:49 ]
Popracuj nad zasobem słownictwa. To że napiszesz "c" zamiast "k", czy "v" zamiast "w" wcale nie zwalnia słowa od bycia przekleństwem.

#15 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 października 2009 - 10:47

Witanko ! <hello></span>
Spalam do późna i się wyspalam :-P
Wlasnie dostałam sms od Miska: "To ja się wykapie i przyjade" :shock: :shock:
a ja tak nie wyszykowana pokój nieposprzątany, spodziewałam się go raczej późnym popołudniem...
No nic powinnam się przecież cieszyć od niedzieli się nie widzieliśmy <ojejkuu></span>
niewdzięcznica ze mnie :-P
Okazało się że jednak auto nie jest popsute tylko skończył się gaz i benzyna, :roll:
a ktoś(Misiek) okazał się na tyle inteligentny że tego nie sprawdził dopiero ja mu ten pomysł podsunęłam <hoho2></span>
no i wyszło że nie zapalił bo nie miała na czym :lol:

teraz kaweczka <kawka1></span> i was pozcytam bo jak Ł przyjedzie to mi nie da :roll:

#16 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 15 października 2009 - 10:51

hmmm pizza ;)) na Królewskiej ?? <hmm></span> dobra?? <hmm></span> moze skorzystam dzis hehehehe !!

dziewuszki zabierzcie mnie stad , z tego biurka !! jaki ten dzien dzis dlugi moze przez to ze wyjezdzam potem :) i dlatego mi sie dluzy !!

#17 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 10:53

MISIULKA21, nom dobra tam jest :) tylko kurde nie wiem jak ta pizzeria się zwie... wchodzi się do niej skręcając w taką boczną uliczkę ... bo jest tam jeszcze jedna ale tam to taka sobie i mała :P

#18 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 15 października 2009 - 11:00

dzieki za infoo :*

wlasnie nacielam sie na kierowniczke bylysmy niemile dla siebie hehehe , ach... Boze zwariuje

#19 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2009 - 11:33

ja się zaraz ogarnę i pójdę do sklepu po coś na obiadek bo M. przyjedzie więc coś upichcę :) chciałam gyros zrobić ale dużo bym musiała wydać kasy a mam ograniczony budżet ... no trudno innym razem zrobię :)
okropna pogoda :( ciągle pada deszcz :(

#20 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 15 października 2009 - 11:57

<witeczka></span>
co za beznadziejny dzien :-/
mam tyle nauki a wczoraj nic nie zrobiłam :evil:
wiec za długo tu nie zabawię :-P

jak zwykle ksiądz nas zwolnił z religii wiec juz w domku o 11.30 byłam :mrgreen:
jutro jade zobaczyc za kurtką i kozakami wreszcie ;-)
spodobały mi sie kozaki koleżanki z klasy :evil: wrr tez takie chce ;-)

wczoraj spedziłam wieczór z kochasiem, nie wiem jak dzisiaj bo tyle mam na głowie <bezradny></span>
zaraz mykam obiados jesc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych