Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zabawy ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
129 odpowiedzi w tym temacie

#121 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 14:11

byłam kiedys na takim weselu z męskimi łabędziami i była super zabawa- uśmiałam się strasznie :lol: bardzo śmiesznie to wygląda
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#122 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 15:38

Może to o czym napisze nie należy bezpośrednio do zabaw dla dorosłych,ale ostatnio jak byliśmy na weselu to młodzi z orkiestrą zorganizowali kilka zabaw dla dzieci włącznie z nagrodami typu zabawki.Maluchy były zachwycone. ;-)

#123 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 17:54

Może to o czym napisze nie należy bezpośrednio do zabaw dla dorosłych,ale ostatnio jak byliśmy na weselu to młodzi z orkiestrą zorganizowali kilka zabaw dla dzieci włącznie z nagrodami typu zabawki.Maluchy były zachwycone. ;-)

Na żadnym weselu jeszcze tego nie widziałam, ale to całkiem fajny pomysł. Z reguły na weselach są jakieś dzieci i prędzej czy później nudzą się, bo ile biegać mogą, a tak super rozrywka dla nich ;-)

er3mjw4zst9mivdb.png

#124 apc-Cosmetics

apc-Cosmetics
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 09 października 2012 - 14:22

U mnie na weselu był taniec z miotłą. Tylko, że wyglądało to tak że wszyscy goście stali w kręgu i miotła wędrowała z rąk do rąk podczas gdy orkiestra przygrywała jakąś melodyjkę. Jak orkiestra przestawała grać miotła zostawała w rękach jednej osoby i potem ta osoba musiała na środku sali tańczyć z miotłą w rytm piosenki granej przez orkiestrę. Śmiechu była co nie miara, zabawa bardzo podoba się gościom. A my z mężem byliśmy sędziami.

#125 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 października 2015 - 14:32

My dostaliśmy od zespołu listę 75 zabaw. Z tego mamy sobie wybrać taką ilość jaką chcemy, żeby była przeprowadzona na weselu.

Cieszę się, że zespół sam nie narzuca i w sumie możemy dobrać zabawy pod gości. :) 

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#126 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 16 lutego 2016 - 18:03

Mamy na ślubie DJ-a. On widzę, że jest strasznie nastawiony na zabawianie gości. Tłumaczyłam mu, że ja z siebie robić debila nie mam zamiaru i owszem kilka zabaw może być, ale ze smakiem. Jaka ilość waszym zdaniem jest odpowiednia?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#127 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 16 lutego 2016 - 20:29

My planujemy max trzy zabawy.
Ja generalnie na weselach za zabawami nie przepadam, ale mozemy wybrac sobie sami z 70 jakie zespol nam oferuje wiec cos super moze nam w oko wpadnie. ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#128 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 lutego 2016 - 20:56

Jaka ilość waszym zdaniem jest odpowiednia?

My daliśmy orkiestrze wolną rękę. Mamy do nich zaufanie, więc po prostu powiedzieliśmy, że mają obserwować gości i to, jak się bawią i pod nich wybierać zabawy i ich ilość. :) Były CHYBA (nie pamiętam :P ) trzy zabawy i to było tak w sam raz, ponieważ jeszcze był jakiś skecz, maśki się przypałętały, więc i tak byóo dość "atrakcji".

A tak w ogóle to dla mnie te zabawy były świetną okazją, żeby trochę odpocząć. W pierwszej braliśmy udział, a potem tylko siedzieliśmy (nareszcie! :D ) i kibicowaliśmy. :P

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#129 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 17 lutego 2016 - 13:34

U nas tez Dj bedzie. Myślę że max 2 zabawy. Oprócz tego wiem że będzie wspólny prosty układ taneczny angażujący wszystkich gości. Chyba wystarczy ;)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#130 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 19 lutego 2016 - 12:55

Ja też tak uważam, że co za dużo to niezdrowo. Muszę się do niego odezwać bliżej terminu żeby ustalić jakie mi odpowiadają najbardziej. Chyba, że goście sami z siebie by się nie bawili, to można coś aranżować więcej, żeby poderwać ich na parkiet.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png