Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

powiększony lewy jajnik!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 daglezja

daglezja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 22 września 2009 - 10:30

Zacznę od początku... Ostatni okres miałam 30 lipca i do tej pory nic. Myślałam, że jestem w ciąży, zrobiłam jeden test, drugi... i nadal nic. Wkońcu zapisałam się na wizyte do ginekologa... Okazało się, że mam powiększonego lewego jajnika :cry: Poczułam się jakby mi ktoś w twarz przyłożył, bo wogóle bym nie pomyslała, że coś mi dolega... Z tego co później mówiła docierało do mnie na zmianę tylko to, że mam powiększony jajnik i guz na lewym jajniku :-( już sama niewiem o co dokładnie chodzi... Powiedziała mi natomiast, że absolutnie nie jest to torbiel. Jutro kładę się do szpitala na badania :-( Boję się okropnie!!

W związku z powyższym zapytanie do Was dziewczyny czy może wiecie coś więcej na tematy związane z powiększonym jajnikiem? Może ktoś z waszych znajomych ma podobne problemy albo Wy same?
Proszę o jakieś opinie, bo już powoli odchodzę od zmysłów, a na dodatek jestem okropną histeryczką...
Dołączona grafika

#2 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 22 września 2009 - 11:09

W związku z powyższym zapytanie do Was dziewczyny czy może wiecie coś więcej na tematy związane z powiększonym jajnikiem?

No za bardzo to ja się nie znam, ale teraz to i mnie nastraszyłaś bo też mam przeboje jesli chodzi o systematyczność cyklu :-/ ups.. muszę też wkońcu wybrać się na badania..
daglezja, na pewno będzie dobrze, daj nam znać po badaniach czy wszystko ok.
Trzymam kciuki ;-)

#3 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 września 2009 - 17:18

Jutro kładę się do szpitala na badania

tam dowiesz się co ci dolega

W związku z powyższym zapytanie do Was dziewczyny czy może wiecie coś więcej na tematy związane z powiększonym jajnikiem? Może ktoś z waszych znajomych ma podobne problemy albo Wy same?
Proszę o jakieś opinie

lepiej teraz nie zaśmiecaj sobie głowy jakimiś opiniami które mogą być nieadekwatne do twojego stanu zdrowia- nie potrzebnie będziesz się tylko nakręcać moim zdaniem :roll:
jak ja wyczułam guz w piersi-to też przekopałam cały internet i tylko niepotrzebnie się nastraszyłam-bo okazało się że sprawa nie jest poważna...
Mam nadzieję że skończy się na strachu :!:
Daj znać jak tylko będziesz mogła co sie stało. <pocieszacz></span>