Na parapetówke
Napisano 14 września 2009 - 13:42
Napisano 14 września 2009 - 15:52
Napisano 14 września 2009 - 18:05
co jeszcze ... sa fajne komplety porcelany uzytkowej ... moze warto by bylo za czyms takim sie porozgladac? mozna znaleźć fajne rzeczy stylizowane na chinskie/japonskie, jakies czarki inne takie ...
sa fajne komplety do sushi ... moze nie kazdy jada, ale na pewno ładnie sie to prezentuje... i jest oryginalne ...
sa fajne pojedyncze filizanki (np z motywami gustava klimta, van gogha czy innych monetów, wyspiańskich ... są ręcznie malowane - jak chcesz linka do sklepu z tymi recznie malowanymi, to mi napisz na pw)
jak wazon - to kolory neutralne, a jeszcze lepsze białe szkło ...
może jakąś karafkę kryształową ... są teraz bardzo fajne wzory ... osobiście polecam karafki na wino - poszukaj po sklepach - ekspedientka ci doradzi i powie co do cego i która na co sie nadaje
wybaczcie - zboczenie spowodowane nową pracą
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 września 2009 - 19:22
Jestem tego samego zdania, bo może się okazac, że jednak nie trafisz w jej gust czy też prezent nie będzie pasowac do wystroju mieszkania koleżanki.raczej nie ma co kupować czegoś do domu w sensie rzeczy ozdobnych, chyba że już dom widziałaśi umiałabyś do niego coś dobrać ...
I to jest świetny pomysł. W tej chwili można znaleźc naprawdę ciekawe i oryginalne wzoryja bym postawiła na jakieś oryginalne kieliszki na przykład ...
Natomiast jeśli miałabym wybrac z rzeczy proponowanych przez Ciebie to pewnie byłaby to posciel- najbezpieczniejsza opcja
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 14 września 2009 - 19:58
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 września 2009 - 20:13
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 14 września 2009 - 20:17
biorąc pod uwagę w jakim stanie przyszła do mnie ostatnia paczka - nie ryzykowałabym zakupu szkła przez allegro, chyba że sama mogłabym je odebracz wysyłką
jeszcze musze dodać że tak bogate zdobnictwo też narzuca nam np. na stole czy kolor, czy reszte zastawy/kieliszków/szklanek ... wiec też nie ryzykowałabym, owszem, jakiś mały element zdobniczy, coś uniwersalnego, ale nie szalałabym, bo nie wiem co w szafkaj mają
Napisano 25 września 2009 - 16:42
NIE LINKUJEMY NA FORUM, LINKI WYSYŁAMY PRZEZ PW
Napisano 26 września 2009 - 15:19
Napisano 29 września 2009 - 11:33
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 października 2009 - 11:21
Napisano 03 maja 2010 - 21:28
Napisano 05 maja 2010 - 14:21
Napisano 05 maja 2010 - 14:42
jeszcze sie nie spotkałam z takimi prezentami szczerzeDla mnie niewypały to figurki porcelanowe, sztuczne kwiatki, tandetne ramki w sklepie za 5 zł i album na zdjęcia.
z tego co wiem ludzie dają jakieś zegary ścienne, misy ozdobne do słodkości np, patelki i różne przyrządy które wiadomo że gospodyni jeszcze nie posiada a są niezbędne
ten pomysł z kieliszkami całkiem całkiem
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 07 maja 2010 - 09:49
"darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby"...
A no niby nie, tylko ja osobiście nie lubię dostawać prezentów, które muszę potem upychać w szafy i szuflady. Robi się takie składowisko, a nie mam sumienia, żeby takie prezenty wydać, sprzedać, czy wyrzucić...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych