Natasza Urbańska
Napisano 09 września 2009 - 18:29
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 września 2009 - 21:10
ja też nieale jakos za nia nie przepadam
Napisano 10 września 2009 - 07:49
Ale niestety jakos nie przepadam za nia! Zrobila na mnie zle wrazenie w programie JAK ONI SPIEWAJA. Ok miala glos i potrafila go zaprezentowac, ale w pewnym momencie stala sie tak pewna siebie, ze az szok. Szczerze przyznam cieszylam sie z jej przegranej!
Ona jest dla mnie osoba, ktora uwaza, ze na wszystko zasluzyla, ze jest najlepsza...niestety tak ja zapamietalam z tv! Moze w Tancu... bedzie inna?!?
Napisano 10 września 2009 - 07:54
Co z tego, że Józefowicz ją w jakiś sposób wylansował?? Tak robi większość polskich gwiazd?? Doda wylansowała się tak naprawde na związku z Majdanem, Mucha na związku z Wojewódzki, Rostai z tym "Kolankiem", ta cała Zając na związku z Pazurą ... można tak wymieniać i wymieniać. Z tym, że Józefowicz promuje przede wszystkim talent Nataszy a nie Natasze jako Natasze i absolutnie nie widze w tym nic złego, bo prawdopodobnie większość z nas (jeśli nie wszystkie) marzyłyby o takim układzie... zresztą taki system jest odczuwalny nie tylko w show biznesie, ale także na rynku pracy... nie masz znajomości to masz małe szanse na dobrą pracy sorry
I czekam teraz aż niedoceniona rozwinie, czemu jej tak nie lubi. Bo póki co wynika, że nie lubi bo nie lubi, bo się zachowuje itp... konkretnie gdzie jak, może jakiś wywiad?? Bo taki osąd "bo się tak zachowuje" mnie nie przekonuje. Niestety media mają to do siebie, że jeżeli one wydadzą o kims opinię to niestety, nagle wszyscy inni mają taką samą...
a to, że w poprzednich edycjach zdarzały się gwiazdy, które tańczyły zawodowo, a to ukrywały to nic prawda??
w ogóle sorry ale kto powiedział, że tam mają brac udział amatorzy?? Sami wiedzą na co się piszą, znają liste gwiazd, więc jeżeli byłoby im tak strasznie ciężko konkurować z Nataszą to pewno by odeszli ot tak po prostu
Każdy aktor w szkole teatralnej ma zajęcia z tańca i śpiewu... i każdemu można zarzucić, że ma już wprawę i bezsenu, że bierze udział w takim programie
Napisano 10 września 2009 - 12:51
mysle ze dobrze sie stało , bo nawet jesli by najlepiej spiewała to nie powinna wygrac bo ona spiewa zawodowo na codzin wiec to chyba nie było miejsce dla niejw programie JAK ONI SPIEWAJA. Ok miala glos i potrafila go zaprezentowac, ale w pewnym momencie stala sie tak pewna siebie, ze az szok
mysle ze prawdziwa gwaizda nie musi sie ogrzewac przy swietle innych gwiazd i lansowac przez znajomosci z kimś .Co z tego, że Józefowicz ją w jakiś sposób wylansował?? Tak robi większość polskich gwiazd??
Napisano 10 września 2009 - 19:57
ladna, zgrabna, zdolna moim zdaniem, ale jakos za nia nie przepadam
Mam takie samo zdanie na jej temat.
Typ urody mi sie podoba, zgrabna, zadbana.Ale sympati u mnie nie wzbudza.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 10 września 2009 - 20:06
to o czym piszesz to pójsie na łatwiznę, no ale ok... zgodzę sięze przecieżoni sie poznali w pracy ... bla bla bla ...prawdziwa gwaizda nie musi sie ogrzewac przy swietle innych gwiazd i lansowac przez znajomosci z kimś
i to jest właśnie ten powód ... bo sie zachowuje ... jakby wszystkie rozumy pozjadała, jak by była nie wiadomo jaka och i ach i w ogóle alfa i omega ... itd ... bo nie lubię ludzi którzy zachowują sie w ten sposób, drażni mnie jej sztuczność, irytuje, działa na nerwy ...bo się zachowuje
koknretnie to całokształt ... odkąd kojarzę kto to, czyli zaczełam kojarzyć że ta to ta sama którą widziałam,słyszałam ostatnio czuję do niej silną antypatię ... to reakcja łańcuchowa ... każdym swoim kolejnym "występem" tylko sie pogłębia ...konkretnie gdzie jak
i nie musiBo taki osąd "bo się tak zachowuje" mnie nie przekonuje.
to są ogólnie zwane plebiscyty popularności, nieco sterowane ocenami jury, które zresztą teżprzestało być obiektywnetakim programie
a znasz ją skoro tak twierdzisz? ja mam o niej takie zdanie jakie sama mi pozwoliła wyrobić właśnie przez to że tak ją odbieram a nie inaczej ...bo ona nie chce być tak odbierana i moim zdaniem nie jest taka jak ją ludzie postrzegają.
o jej talencie już pisałam, że ok, że przyjmuję do wiadomości ze go ma, i dobrze, niech ma, niech wykorzystuje, ok ... zapracowała na niego, ale to nie znaczy że mam ją uwielbiać, żeby przynajmniej umiała go wykorzystać odpowiednio, pokazać go w ambitniejszy sposób, ok może to zmieniło by nieco moje nastawienie do niej, ale póki co to ma talent i tyle ... a to z kolei mnie nie przekonuje ... do niej
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 września 2009 - 22:39
z brzusiem jej do twarzy... śliczne to zdjątko jest
Napisano 10 września 2009 - 22:50
no pójście na łatwizne jeżeli tylko się ogrzewa i uznaje, że jest się sławnym bo sie kogoś zna nie mając talentu... tak jak np Frytkato o czym piszesz to pójsie na łatwiznę, no ale ok... zgodzę sięze przecieżoni sie poznali w pracy ... bla bla bla ...
Natasza ma talent. Wspomnę tu nazwisko chociażby Jadwigi Barańskiej wybitnej aktorki, która sławę zyskała grając w filmach swojego męża Jerzego Antczaka, podbnież jak Magdalena Zawadzka grając u swego męża Gustawa Holubka. Sorry to oni mogą a Natasza nie?? Ok...
No dobrze ale konkretnie co takiego powiedziała czy zrobiła?? Jak dotąd oglądam ją i widzę uśmiechniętą i utalentowaną dziewczynę która stara się pokazać co potrafi, ani razu nie usłyszałam od niej "jestem lepsza od was, powinnam wygrać" itp więc się pytam...to jest właśnie ten powód ... bo sie zachowuje ... jakby wszystkie rozumy pozjadała, jak by była nie wiadomo jaka och i ach i w ogóle alfa i omega ... itd ... bo nie lubię ludzi którzy zachowują sie w ten sposób, drażni mnie jej sztuczność, irytuje, działa na nerwy ...
spoko lepiej być podlizującym się wszystkim naokoło beztalenciem??co to ma talent i tyle
przecież gra non stop w teatrze buffo... tworzyła program "Przebojowa noc" który moim zdaniem był genialny, ale cóż Polacy nie są chyba ani gotowi ani dojrzali na tę formę show... więc trudno się dziwić, że szuka po programach typu "Taniec z gwiazdami" gdzie bądz co bądz trzeba te wykazać sięc hociażby chęcią do ciężkiej pracy, bo to sory nie Big Brother czy Bar, że się po prostu łazi przed kamerą...przynajmniej umiała go wykorzystać odpowiednio
a kto tak powiedział??mam ją uwielbiać
ja po prostu chciałam żebyś konkretniej powiedziała co Cię w niej denerwuje. Dała jakiś konkretny przykład a nie bo ona jest taka, że się wywyższa. Ani razu tego nie dostrzegłam więc oczekiwałam może jakiegoś konkretnego przykładu... no ale go nie dostałam
Napisano 11 września 2009 - 17:21
Napisano 11 września 2009 - 18:28
popieramładnie wygląda na zdjęciu bez makijażu
Napisano 12 września 2009 - 10:02
ona mało w telewizji teraz bywa < nie liczac tanca z gwiazdami > tylko w kolorowej prasiejakos nawet specjalnie jej nie znam, malo telewizji ogladam
Napisano 12 września 2009 - 13:40
smieszy mnie ona troche,probuje na sile sie wykreowac na gwiazde. a jej maz jozefowicz sie wscieka ,ze bez niego chce robic kariere. czytalam tez,ze tvn sie wnerwil i nie pozwolil mu sie lansowac przy boku zony
Napisano 12 września 2009 - 18:07
modli sie by nikt tego nie zobaczyłbez makijażu wygląda tak.
Napisano 12 września 2009 - 18:26
moim zdaniem wygląda bardzo ładnie bez makijażu... po prostu piękna kobieta obojętnie czy umalowana czy niemodli sie by nikt tego nie zobaczył
Napisano 12 września 2009 - 18:34
to faktniektóre wyglądają miliard razy gorzej w makijażu
natasza nie jest brzydka kobieta i to czy ma makijaz czy nie nie robi duzej róznicy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych