Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Natasza Urbańska

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
56 odpowiedzi w tym temacie

#1 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2009 - 18:29

troche temat sie rozwinał w tancu z gwaiazdami ale zeby tam OT nie robic to teraz ma ona juz swój watek :-) jakies opinie ???

Załączone miniatury

• urbanska.jpg

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 09 września 2009 - 21:07

ladna, zgrabna, zdolna moim zdaniem, ale jakos za nia nie przepadam
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#3 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 09 września 2009 - 21:10

ładna z twarzy:-)

ale jakos za nia nie przepadam

ja też nie 8-)

#4 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 09 września 2009 - 21:24

Nic do dziewczyny nie mam, podziwiam jej liczne talenty i urodę :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 10 września 2009 - 07:49

Jest ladna, zgrabna i utalentowana to fakt...
Ale niestety jakos nie przepadam za nia! Zrobila na mnie zle wrazenie w programie JAK ONI SPIEWAJA. Ok miala glos i potrafila go zaprezentowac, ale w pewnym momencie stala sie tak pewna siebie, ze az szok. Szczerze przyznam cieszylam sie z jej przegranej!

Ona jest dla mnie osoba, ktora uwaza, ze na wszystko zasluzyla, ze jest najlepsza...niestety tak ja zapamietalam z tv! Moze w Tancu... bedzie inna?!? <bezradny></span>
Dołączona grafika

#6 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 10 września 2009 - 07:54

No ja napisałam już w tamtym temacie moje zdanie o niej. Co z tego, że jest w każdy programie?? Heloł jak większość polskich gwiazd chociażby Mucha, Rosati, Zelt itp??
Co z tego, że Józefowicz ją w jakiś sposób wylansował?? Tak robi większość polskich gwiazd?? Doda wylansowała się tak naprawde na związku z Majdanem, Mucha na związku z Wojewódzki, Rostai z tym "Kolankiem", ta cała Zając na związku z Pazurą ... można tak wymieniać i wymieniać. Z tym, że Józefowicz promuje przede wszystkim talent Nataszy a nie Natasze jako Natasze i absolutnie nie widze w tym nic złego, bo prawdopodobnie większość z nas (jeśli nie wszystkie) marzyłyby o takim układzie... zresztą taki system jest odczuwalny nie tylko w show biznesie, ale także na rynku pracy... nie masz znajomości to masz małe szanse na dobrą pracy sorry :roll:

I czekam teraz aż niedoceniona rozwinie, czemu jej tak nie lubi. Bo póki co wynika, że nie lubi bo nie lubi, bo się zachowuje itp... konkretnie gdzie jak, może jakiś wywiad?? Bo taki osąd "bo się tak zachowuje" mnie nie przekonuje. Niestety media mają to do siebie, że jeżeli one wydadzą o kims opinię to niestety, nagle wszyscy inni mają taką samą...
a to, że w poprzednich edycjach zdarzały się gwiazdy, które tańczyły zawodowo, a to ukrywały to nic prawda?? <bezradny></span>
w ogóle sorry ale kto powiedział, że tam mają brac udział amatorzy?? Sami wiedzą na co się piszą, znają liste gwiazd, więc jeżeli byłoby im tak strasznie ciężko konkurować z Nataszą to pewno by odeszli ot tak po prostu <bezradny></span>
Każdy aktor w szkole teatralnej ma zajęcia z tańca i śpiewu... i każdemu można zarzucić, że ma już wprawę i bezsenu, że bierze udział w takim programie <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#7 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 września 2009 - 12:51

w programie JAK ONI SPIEWAJA. Ok miala glos i potrafila go zaprezentowac, ale w pewnym momencie stala sie tak pewna siebie, ze az szok

mysle ze dobrze sie stało , bo nawet jesli by najlepiej spiewała to nie powinna wygrac bo ona spiewa zawodowo na codzin wiec to chyba nie było miejsce dla niej <bezradny></span>

Co z tego, że Józefowicz ją w jakiś sposób wylansował?? Tak robi większość polskich gwiazd??

mysle ze prawdziwa gwaizda nie musi sie ogrzewac przy swietle innych gwiazd i lansowac przez znajomosci z kimś .

#8 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 10 września 2009 - 19:57

ladna, zgrabna, zdolna moim zdaniem, ale jakos za nia nie przepadam

Mam takie samo zdanie na jej temat.

Typ urody mi sie podoba, zgrabna, zadbana.Ale sympati u mnie nie wzbudza.

Załączone miniatury

• 1 (5).jpg
  • 1 (7).jpg
  • 1 (9).jpg
  • 1 (14).jpg
  • 1 (13).jpg
  • 1 (12).jpg
  • 1 (8).jpg
  • 1 (10).jpg
  • 1 (3).jpg
  • 1 (2).jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#9 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 września 2009 - 20:06

prawdziwa gwaizda nie musi sie ogrzewac przy swietle innych gwiazd i lansowac przez znajomosci z kimś

to o czym piszesz to pójsie na łatwiznę, no ale ok... zgodzę sięze przecieżoni sie poznali w pracy ... bla bla bla ...

bo się zachowuje

i to jest właśnie ten powód ... bo sie zachowuje ... jakby wszystkie rozumy pozjadała, jak by była nie wiadomo jaka och i ach i w ogóle alfa i omega ... itd ... bo nie lubię ludzi którzy zachowują sie w ten sposób, drażni mnie jej sztuczność, irytuje, działa na nerwy ...

konkretnie gdzie jak

koknretnie to całokształt ... odkąd kojarzę kto to, czyli zaczełam kojarzyć że ta to ta sama którą widziałam,słyszałam ostatnio czuję do niej silną antypatię ... to reakcja łańcuchowa ... każdym swoim kolejnym "występem" tylko sie pogłębia ...

Bo taki osąd "bo się tak zachowuje" mnie nie przekonuje.

i nie musi

takim programie

to są ogólnie zwane plebiscyty popularności, nieco sterowane ocenami jury, które zresztą teżprzestało być obiektywne

bo ona nie chce być tak odbierana i moim zdaniem nie jest taka jak ją ludzie postrzegają.

a znasz ją skoro tak twierdzisz? ja mam o niej takie zdanie jakie sama mi pozwoliła wyrobić właśnie przez to że tak ją odbieram a nie inaczej ...

o jej talencie już pisałam, że ok, że przyjmuję do wiadomości ze go ma, i dobrze, niech ma, niech wykorzystuje, ok ... zapracowała na niego, ale to nie znaczy że mam ją uwielbiać, żeby przynajmniej umiała go wykorzystać odpowiednio, pokazać go w ambitniejszy sposób, ok może to zmieniło by nieco moje nastawienie do niej, ale póki co to ma talent i tyle ... a to z kolei mnie nie przekonuje ... do niej

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#10 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 10 września 2009 - 22:39

ona ma taki według mnie zadziorny typ urody :P
z brzusiem jej do twarzy... śliczne to zdjątko jest :)

#11 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 10 września 2009 - 22:50

to o czym piszesz to pójsie na łatwiznę, no ale ok... zgodzę sięze przecieżoni sie poznali w pracy ... bla bla bla ...

no pójście na łatwizne jeżeli tylko się ogrzewa i uznaje, że jest się sławnym bo sie kogoś zna nie mając talentu... tak jak np Frytka ;-)
Natasza ma talent. Wspomnę tu nazwisko chociażby Jadwigi Barańskiej wybitnej aktorki, która sławę zyskała grając w filmach swojego męża Jerzego Antczaka, podbnież jak Magdalena Zawadzka grając u swego męża Gustawa Holubka. Sorry to oni mogą a Natasza nie?? Ok...

to jest właśnie ten powód ... bo sie zachowuje ... jakby wszystkie rozumy pozjadała, jak by była nie wiadomo jaka och i ach i w ogóle alfa i omega ... itd ... bo nie lubię ludzi którzy zachowują sie w ten sposób, drażni mnie jej sztuczność, irytuje, działa na nerwy ...

No dobrze ale konkretnie co takiego powiedziała czy zrobiła?? Jak dotąd oglądam ją i widzę uśmiechniętą i utalentowaną dziewczynę która stara się pokazać co potrafi, ani razu nie usłyszałam od niej "jestem lepsza od was, powinnam wygrać" itp więc się pytam... <bezradny></span>

co to ma talent i tyle

spoko lepiej być podlizującym się wszystkim naokoło beztalenciem??

przynajmniej umiała go wykorzystać odpowiednio

przecież gra non stop w teatrze buffo... tworzyła program "Przebojowa noc" który moim zdaniem był genialny, ale cóż Polacy nie są chyba ani gotowi ani dojrzali na tę formę show... więc trudno się dziwić, że szuka po programach typu "Taniec z gwiazdami" gdzie bądz co bądz trzeba te wykazać sięc hociażby chęcią do ciężkiej pracy, bo to sory nie Big Brother czy Bar, że się po prostu łazi przed kamerą...

mam ją uwielbiać

a kto tak powiedział??
ja po prostu chciałam żebyś konkretniej powiedziała co Cię w niej denerwuje. Dała jakiś konkretny przykład a nie bo ona jest taka, że się wywyższa. Ani razu tego nie dostrzegłam więc oczekiwałam może jakiegoś konkretnego przykładu... no ale go nie dostałam :P

#12 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 11 września 2009 - 17:21

ładnie wygląda na zdjęciu bez makijażu ;-)

#13 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 11 września 2009 - 18:28

popieram ;-)

#14 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 12 września 2009 - 09:49

a ktore zdjecie jest bez makijażu? :-P
ja jakos nawet specjalnie jej nie znam, malo telewizji ogladam :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#15 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 września 2009 - 10:02

jakos nawet specjalnie jej nie znam, malo telewizji ogladam

ona mało w telewizji teraz bywa < nie liczac tanca z gwiazdami > tylko w kolorowej prasie :-) to ze jej nie znasz za bardzo to nie wiele straciłas :-)

#16 k.schuetz

k.schuetz
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 12 września 2009 - 13:40

ta cala natasza urbanska dziala mi na nerwy ,sama nie wiem dlaczego. wiem,ze wystepuje teraz w "Tancu z gwiazdami" i jak pisali w necie, to ma duze szanse na wygranie.ale czas pokaze.
smieszy mnie ona troche,probuje na sile sie wykreowac na gwiazde. a jej maz jozefowicz sie wscieka ,ze bez niego chce robic kariere. czytalam tez,ze tvn sie wnerwil i nie pozwolil mu sie lansowac przy boku zony
...:::Don't pretend, just be honest:::...

#17 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 12 września 2009 - 13:45

nie ma tam żadnego zdjęcia bez makijażu tak dla jasności :P

bez makijażu wygląda tak.

Załączone miniatury

• natasza.jpg

nie ma mnie tu i nie będzie.

#18 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 września 2009 - 18:07

bez makijażu wygląda tak.

modli sie by nikt tego nie zobaczył :-) nie wiem czy tutaj jest tak całkiem bez makeupu

#19 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 12 września 2009 - 18:26

modli sie by nikt tego nie zobaczył

moim zdaniem wygląda bardzo ładnie bez makijażu... po prostu piękna kobieta obojętnie czy umalowana czy nie :roll: niektóre wyglądają miliard razy gorzej w makijażu :roll:

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 września 2009 - 18:34

niektóre wyglądają miliard razy gorzej w makijażu

to fakt :-)
natasza nie jest brzydka kobieta i to czy ma makijaz czy nie nie robi duzej róznicy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych