[24.06.2009] Sroda - pierwsza wakacyjna
Rozpoczęty przez WweronikaA, 23 cze 2009 23:02
154 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:14
witam i ja
wpadam na troszke, bo o 10 mial byc tata i mial konczyc malowanie, a nadal go nie ma
jestem wsciekla, bo nie zdaze na jutro ogarnac tego balaganu po malowaniu, a mialam P.zrobic niespodzianke, tort juz mam w lodowce i mielismy posiedziec, a tak to nie wiem co i jak ja to zrobie
jedyna dobra wiadomoscia jest dzis to, ze na 15 mam rozmowe w sprawie pracy, wiec blagam trzymajcie kciuki
milego dzionka
wpadam na troszke, bo o 10 mial byc tata i mial konczyc malowanie, a nadal go nie ma
jedyna dobra wiadomoscia jest dzis to, ze na 15 mam rozmowe w sprawie pracy, wiec blagam trzymajcie kciuki
milego dzionka
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:18
Hello 
Niedawno wstalam. Umowilam sie z przyjaciolka i kolezankami na wypad na miasto moze na jakies piwko do jakiejs knajpy pojdziemy
Z Miskiem gadac nie moge wiec smsa napisalam. Napisal ze nie ma takiej opcji zeby nie przychodzil. Codziennie bedzie do mnie przyjezdzal i nie chce odpoczywac bezemnie:)
Ehh musze doceniz ze mam takiego faceta:)
Lece cos skrobnac w domku i sie zbierac. Jutro tez juz mam zaplanowany dzien:) Pożadki kolo domu w ogrodzie i altanka do wysprzatania a pozniej chyba bilardzik wieczorem jesli da sie namowic kumpele:)
No to lece i
DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZA KOPA! POTRZEBNY BYL MI
Niedawno wstalam. Umowilam sie z przyjaciolka i kolezankami na wypad na miasto moze na jakies piwko do jakiejs knajpy pojdziemy
Z Miskiem gadac nie moge wiec smsa napisalam. Napisal ze nie ma takiej opcji zeby nie przychodzil. Codziennie bedzie do mnie przyjezdzal i nie chce odpoczywac bezemnie:)
Lece cos skrobnac w domku i sie zbierac. Jutro tez juz mam zaplanowany dzien:) Pożadki kolo domu w ogrodzie i altanka do wysprzatania a pozniej chyba bilardzik wieczorem jesli da sie namowic kumpele:)
No to lece i
DZIEKUJE DZIEWCZYNY ZA KOPA! POTRZEBNY BYL MI
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:23
wiem ze zmieknie. W sumie juz zmiekl i napisal. Ale tak jakby nic złego się wczoraj nie stalo. Jakby wogole nie dostal smsa ode mnieOlenka, kwestia czasu i zmięknie
Ale teraz bedzie inaczej. Może w koncu sie nauczy. Ale to bedzie bolec i mnie i jego ...
Wróciłam z egzaminu, byłam w administracji. Zjem i lece dalej załatwiać jakies pierdolki, potem na poprawke. Do 16 zabiegana
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:30
Witam
Czy ta pogoda sie wogole zmieni ?
Co to ma byc ?
Wczoraj to mi juz mieszkanie popodlewalo z tego deszczu

Wczorajsze topienie smutkow po prostu super

Jeszcze mi w glowie szumi

Tak wiec... etap zwiazku z W zamkniety na cztery spusty.
Mam tylko nadzieje, ze jak opadna emocje, to bedzie z tego fajna przyjazn.
Bo... dalej nie moge sobie wyobrazic aby nie bylo Jego w moim zyciu
Zaraz pojde sie wykapac, to moze otrzezwie troszke
dla Wszystkich
Czy ta pogoda sie wogole zmieni ?
Co to ma byc ?
Wczoraj to mi juz mieszkanie popodlewalo z tego deszczu
Wczorajsze topienie smutkow po prostu super
Jeszcze mi w glowie szumi
Tak wiec... etap zwiazku z W zamkniety na cztery spusty.
Mam tylko nadzieje, ze jak opadna emocje, to bedzie z tego fajna przyjazn.
Bo... dalej nie moge sobie wyobrazic aby nie bylo Jego w moim zyciu
Zaraz pojde sie wykapac, to moze otrzezwie troszke
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:40
dzień dobry
wstałam niedawno
idę zaraz posprzątac w mieszkaniu a potem znów pewnie na miasto wybywam
a więc miłego dnia panie
Napisano 24 czerwca 2009 - 10:50
Dzień dobry
u mnie pogoda nadal beznadziejna... Od wczoraj wieje i leje...
już spakowałam większość rzeczy, dzisiaj tato ma przyjechać i zabrać je do domu, nie chce mi się już pakować, ale nikt tego za mnie nie zrobi
Napisano 24 czerwca 2009 - 11:20
kashira, ja od kiedy nie pracuję to też ciągle śpię, rozleniwiłam się już na tym bezrobociu i to bardzocaly czas spie
Jak patrzę za okno to mam wrażenie, że jest jesień a nie lato...
Napisano 24 czerwca 2009 - 11:44
kashira, wybacz za insynuacje, ale tak sobie czytam Twoje wypowiedzi i powiedz mi.... Ty nie jesteś w ciąży przypadkiem? Bo tak jakoś dziwnie sobie pomyślałam
666ilonka777, będę trzymać kciuki
Melodia19, dawno Cie nie widziałam... Jak się wam układa?
666ilonka777, będę trzymać kciuki
Melodia19, dawno Cie nie widziałam... Jak się wam układa?
Napisano 24 czerwca 2009 - 11:48
Ostatnio miało bywam tutaj bo Ł ciągle robi na komputerze jakieś projektyTak w ogole to dawno Cie nie widzialam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty