Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[24.06.2009] Sroda - pierwsza wakacyjna

• Zamknięty Temat jest zamknięty
154 odpowiedzi w tym temacie

#1 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:02

idzmy do srody bo juz nowy dzien zaczynamy a ja ze smutkiem niestety

#2 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:03

WweronikaA, co się stało ?

#3 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:04

Jacqueline, w wtorku jest wszystko a tak ogolnie rzecz biorac to mam dola <bezradny></span>

#4 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:06

<bing1></span> No tak, ja jak zwykle na bieżąco z pogaduchami :roll:

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Elodi przyjme kare z godnoscią :-)
Wweronikaą a twoja mama zajmuje sie domem czy gdzies pracuje ???
na doła nic nie poradze , ale widze ze nie pierwszy rz sie przez W zamartwiasz <pocieszacz></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

bo juz nowy dzien zaczynamy a ja ze smutkiem niestety

Kochana.. nie smuc sie. Poszukaj sobie czegos co lubisz i daj czasem chlopu odetchnac. Skorzystacie na tym oboje. Ja Cie rozumiem. Czemu? Bo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda. :-| Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan.. Moze teraz jak sie swiat rozwija jest troche inaczej, bo jest internet itd.. Ale wczesniej sama wiem jak bylo.

Wiec glowa do gory :-D

#7 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:07

Jacqueline, a tam w sumie nic takiego narzekam a nie mam na co i jestem tlumanem bez zainteresowan :roll:

[ Dodano: 24 Cze 2009 12:09 ]
magdaaaaa, pracuje na pol etatu moja mama.

Bo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda. Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan..

no wlasnie a na wsi na prawde nie ma co robic po wszystko trzeba do miasta a codziennie jezdzic nie bede bo na same bilety nie wyrobie :roll:
juz nie narzekam :roll: Jutro powiem Wojtkowi czy chce troche odpoczac:)

#8 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:09

WweronikaA, nikt nie powiedział, że jesteś tłumanem, więc sobie za bardzo kochana nie dodawaj- to raz. A dwa- nikt Cię nie zmusza do tego, byś cokolwiek robiła, ale sama sobie szkodzisz... Ja już propozycję we wtorku dałam, nic więcej Ci nie wymyślę <bezradny></span>

#9 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:10

bo juz nowy dzien zaczynamy a ja ze smutkiem niestety

Kochana.. nie suc sie. Poszukaj sobie czegos co lubisz i daj czasem chlopu odetchnac. Skorzystacie na tym oboje. Ja Cie rozumiem. Czemu? Bo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda. :-| Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan.. Moze teraz jak sie swiat rozwija jest troche inaczej, bo jest internet itd.. Ale wczesniej sama wiem jak bylo.

Wiec glowa do gory :-D

to nie calkiem jest prawda, bo ja tez sie na wsi wychowalam, a mam wiele zainteresowan, duzo wiecej niz przecietnie ludzie maja, tylko, ze ja bylam uparta i jak trzeba bylo jechac 100 km zeby je rozwijac 1-2 razy w tygodniu to jechalam. wszystko sie da zrobic tylko trzeba chciec.
zainteresowania trzeba miec, bo bez nich czlowiek naprawde sie nie rozwija. nie krytykuje niczyjego stylu zycia, ale uzaleznienie szczescia/nieszczescia od innej osoby na ogol konczy sie zle i szybko czlowiek sie uczy, ze dom mozna miec wspolny, ale kazdy powinien miec swoj ogrodek, gdzie bedzie wychodzil rozwijal zainteresowania, spotykal ze znajomymi sam bez tej drugiej osoby
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#10 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:11

Bo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda. :-| Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan..

Bez przesady :roll:
Dzieci na wiosce nie mają dostępu do kredek,nastolatki do rowerów,aparatów,książek etc?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#11 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:11

Jutro powiem Wojtkowi czy chce troche odpoczac:)

I bardzo dobrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Ty zrob cos w tym czasie dla siebie.

no wlasnie a na wsi na prawde nie ma co robic

Ja znow to odczuwam.. Ale radze sobie inaczej. Teraz mam czas na robienie tego co lubie :-D Ale znow mnie cignie do miacha..

#12 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:12

moja mama by mnie nie puscila jechac gdzies samej 100 km ona wogole mnie nigdzie nie puszcza mam ograniczony czas spotykania sie z W i nawet na wakacje wspolne pewnie mnie z nim nie pusci <placze></span>

[ Dodano: 24 Cze 2009 12:13 ]
Mirabelka__22, ja tak mysle ze gdybym zyla w miescie to bym mogla sobie pojsc do kina na basen na lody pyszne do pabu do knajpy na koncert a na wsi? jak sie ma takie dojazdy jak ja? nic nie mozna

#13 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:15

Tilia, nie kazdy interesuje sie kredkami.. Dostepu do ksiazek az takiego nie ma. Teraz nawet zeby cos wypozyczyc musze jechac do miasta lub prosic o to chlopaka.

to nie calkiem jest prawda

Nie mowie ze dzieci ze wsi calkiem nie maja perspektyw..ale jest to utrudnione. <bezradny></span>

[ Dodano: 2009-06-24, 00:17 ]

jak sie ma takie dojazdy jak ja?

Totrzeba myslec o innych rozrywkach..typu ksiazki.. No i na necie znajdziesz duzo informacji na kazdy temat :-D Tylko pomysl co Cie interesuje.

#14 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:17

ja zmykam bo burza idzie wylacze laptopa bo nie jest moj i nie chce go spalic <bezradny></span>
Dobranoc i dziekuje za rozmowe chyba pomogly i te ostrzejsze slowa i te lekkie:)

#15 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:19

ja tak mysle ze gdybym zyla w miescie to bym mogla sobie pojsc do kina na basen na lody pyszne do pabu do knajpy na koncert a na wsi?

Tak się mówi,że by się chodziło. Ja pamiętam jak u mnie basen budowali w miejscowości...wszyscy mieli chodzić,a jak minęła euforia raptem kilka osób chodzi ;-)
Najważniejsze to chcieć robić cokolwiek ;-)

Tilia, nie kazdy interesuje sie kredkami..

Wiem o tym doskonale. Ale ile osób nawet po nie nie sięga i nie próbuje?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:20

ja zmykam bo burza idzie wylacze laptopa bo nie jest moj i nie chce go spalic <bezradny></span>
Dobranoc i dziekuje za rozmowe chyba pomogly i te ostrzejsze slowa i te lekkie:)

przemysl sobie przespij sie z tym i pogadaj jutro z tym swoim W , nie mówie ze tylko ty masz odpuszczac czy zmieiac sie , on tez mógły sie zastanowic nad soba ;-)

#17 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:22

Wiecie co? Jak ja sie do mojego stesknilam <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>
Zmeczona juz jestem..ale musze cos dokonczyc przed snem.. Jeszcze troche..

#18 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:24

Mirabelka__22, a co tak ostro tworzysz? ;-)

JkIEp1.png

#19 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:25

a co tak ostro tworzysz?

Tajemnica:P Nie powiem poki nie skoncze i bedzie ok :-P

[ Dodano: 2009-06-24, 00:26 ]
Powiedzmy ze rozwijam swoje zainteresowania.. O :!: Zeby nie bylo ze sie nie staram :-P

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:27

a co tak ostro tworzysz?

Tajemnica:P Nie powiem poki nie skoncze i bedzie ok :-P

jak zawsze
nie pisz nam bo rozbudzasz ciekawośc :-)
ja sie zbieram powoli bo juz oczeta sie kleja , jutro trzeba po 8 wstac bo na uczelnie trzena jechac załatwic cos w dziekanacie i kolzenak rozluźnic bo ma jutro obrone :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych