[24.06.2009] Sroda - pierwsza wakacyjna
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:02
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:03
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:04
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:06
Wweronikaą a twoja mama zajmuje sie domem czy gdzies pracuje
na doła nic nie poradze , ale widze ze nie pierwszy rz sie przez W zamartwiasz
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Kochana.. nie smuc sie. Poszukaj sobie czegos co lubisz i daj czasem chlopu odetchnac. Skorzystacie na tym oboje. Ja Cie rozumiem. Czemu? Bo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda.bo juz nowy dzien zaczynamy a ja ze smutkiem niestety
Wiec glowa do gory
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:07
[ Dodano: 24 Cze 2009 12:09 ]
magdaaaaa, pracuje na pol etatu moja mama.
no wlasnie a na wsi na prawde nie ma co robic po wszystko trzeba do miasta a codziennie jezdzic nie bede bo na same bilety nie wyrobieBo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda. Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan..
juz nie narzekam
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:09
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:10
to nie calkiem jest prawda, bo ja tez sie na wsi wychowalam, a mam wiele zainteresowan, duzo wiecej niz przecietnie ludzie maja, tylko, ze ja bylam uparta i jak trzeba bylo jechac 100 km zeby je rozwijac 1-2 razy w tygodniu to jechalam. wszystko sie da zrobic tylko trzeba chciec.Kochana.. nie suc sie. Poszukaj sobie czegos co lubisz i daj czasem chlopu odetchnac. Skorzystacie na tym oboje. Ja Cie rozumiem. Czemu? Bo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda.bo juz nowy dzien zaczynamy a ja ze smutkiem niestety
Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan.. Moze teraz jak sie swiat rozwija jest troche inaczej, bo jest internet itd.. Ale wczesniej sama wiem jak bylo.
Wiec glowa do gory
zainteresowania trzeba miec, bo bez nich czlowiek naprawde sie nie rozwija. nie krytykuje niczyjego stylu zycia, ale uzaleznienie szczescia/nieszczescia od innej osoby na ogol konczy sie zle i szybko czlowiek sie uczy, ze dom mozna miec wspolny, ale kazdy powinien miec swoj ogrodek, gdzie bedzie wychodzil rozwijal zainteresowania, spotykal ze znajomymi sam bez tej drugiej osoby
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:11
Bez przesadyBo wiem ze dzieci "ze wsi" sie inaczej rozwijaja..Niestety taka prawda.
Tutaj nie ma takiej szansy na rozwijanie zainteresowan..
Dzieci na wiosce nie mają dostępu do kredek,nastolatki do rowerów,aparatów,książek etc?
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:11
I bardzo dobrzeJutro powiem Wojtkowi czy chce troche odpoczac:)
A Ty zrob cos w tym czasie dla siebie.
Ja znow to odczuwam.. Ale radze sobie inaczej. Teraz mam czas na robienie tego co lubieno wlasnie a na wsi na prawde nie ma co robic
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:12
[ Dodano: 24 Cze 2009 12:13 ]
Mirabelka__22, ja tak mysle ze gdybym zyla w miescie to bym mogla sobie pojsc do kina na basen na lody pyszne do pabu do knajpy na koncert a na wsi? jak sie ma takie dojazdy jak ja? nic nie mozna
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:15
Nie mowie ze dzieci ze wsi calkiem nie maja perspektyw..ale jest to utrudnione.to nie calkiem jest prawda
[ Dodano: 2009-06-24, 00:17 ]
Totrzeba myslec o innych rozrywkach..typu ksiazki.. No i na necie znajdziesz duzo informacji na kazdy tematjak sie ma takie dojazdy jak ja?
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:17
Dobranoc i dziekuje za rozmowe chyba pomogly i te ostrzejsze slowa i te lekkie:)
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:19
Tak się mówi,że by się chodziło. Ja pamiętam jak u mnie basen budowali w miejscowości...wszyscy mieli chodzić,a jak minęła euforia raptem kilka osób chodzija tak mysle ze gdybym zyla w miescie to bym mogla sobie pojsc do kina na basen na lody pyszne do pabu do knajpy na koncert a na wsi?
Najważniejsze to chcieć robić cokolwiek
Wiem o tym doskonale. Ale ile osób nawet po nie nie sięga i nie próbuje?Tilia, nie kazdy interesuje sie kredkami..
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:20
przemysl sobie przespij sie z tym i pogadaj jutro z tym swoim W , nie mówie ze tylko ty masz odpuszczac czy zmieiac sie , on tez mógły sie zastanowic nad sobaja zmykam bo burza idzie wylacze laptopa bo nie jest moj i nie chce go spalic
![]()
Dobranoc i dziekuje za rozmowe chyba pomogly i te ostrzejsze slowa i te lekkie:)
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:22
Zmeczona juz jestem..ale musze cos dokonczyc przed snem.. Jeszcze troche..
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:25
Tajemnica:P Nie powiem poki nie skoncze i bedzie oka co tak ostro tworzysz?
[ Dodano: 2009-06-24, 00:26 ]
Powiedzmy ze rozwijam swoje zainteresowania.. O
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:27
jak zawszeTajemnica:P Nie powiem poki nie skoncze i bedzie oka co tak ostro tworzysz?
nie pisz nam bo rozbudzasz ciekawośc
ja sie zbieram powoli bo juz oczeta sie kleja , jutro trzeba po 8 wstac bo na uczelnie trzena jechac załatwic cos w dziekanacie i kolzenak rozluźnic bo ma jutro obrone
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty