Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[24.06.2009] Sroda - pierwsza wakacyjna

• Zamknięty Temat jest zamknięty
154 odpowiedzi w tym temacie

#21 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:28

A ja niestety będę musiała się trochę pomęczyć :/ Zdecydowanie wolę siedzieć niż leżeć - więcej pęcherz wytrzymuje. Prawie butelkę wody wypiłam...

#22 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:30

nie pisz nam bo rozbudzasz ciekawośc

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mialam film jakis obejrzec..ale jakos mi czas zlecial <bezradny></span> Poznawo juz..ale chyba odpale, bo wczoraj nie skonczylam. Ja to jestem nieziemska.. Przypominaja mi sie czasy studiow jak zarywalam noce z pewnym serialem <bing1></span> To nic ze trzeba bylo rano wstac :-D

[ Dodano: 2009-06-24, 00:31 ]
Wiecie co? Mi sie tez ten awek nie podoba.. Tylko kolorami mi pasuje..Ale to jednak nie moj styl. Nie lubie wcinac lancuchow 8-)

#23 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:31

Elodi, to ty teraz z tym pecherzem masz pewnie podobnie jak ja na tym etapie ciazy i czesciej przebywasz w toalecie niz w innym pomieszczeniuw domu? ;-)
mam nadzieje,ze ci leki pomoga i jutro bedzie lepiej :-D

Ja juz myslam,ze skurcze mi sie zaczynaja ale niestety to nie bylo to :evil: Trzeba czekac dalej na mojego krolewicza <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#24 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:32

Mialam film jakis obejrzec..ale jakos mi czas zlecial

Miałam pracę mieć już napisaną ale jakoś czas mi zleciał :-P :-P

Przypominaja mi sie czasy studiow jak zarywalam noce z pewnym serialem

Zapytam z ciekawości-jakim :?: :mrgreen:

Prawie butelkę wody wypiłam...

Bardzo dobrze :!: pij jak najwięcej
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#25 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:33

angik1683, to przeziębienie i tak nie jest tak silne, jak kiedyś się było dzieciakiem i siedziało non stop na zimnym... Wtedy co 5 minut kibel i wycie z nieprzyjemności.. Teraz popołudniu jest całkiem okej, dopiero na wieczór wszystko się zbiera i mam trudności przez to z zasypianiem. Leki zażywam od ciotki, u lekarza nie byłam, piję wodę i leżę w ciepłym- nic więcej nie zrobię niestety.

#26 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:34

Ja juz myslam,ze skurcze mi sie zaczynaja ale niestety to nie bylo to :evil: Trzeba czekac dalej na mojego krolewicza <bezradny></span>

Dopiero zauważyłam,że to już tylko tydzień został :shock:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#27 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:34

Ja juz myslam,ze skurcze mi sie zaczynaja ale niestety to nie bylo to Trzeba czekac dalej na mojego krolewicza

Przypomina mi sie jak moja mama bedac ze mna w ciazy chciala oszukac tate ze rodzi. I co sie okazalo? Ze rodzi naprawde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#28 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:35

Leki zażywam od ciotki, u lekarza nie byłam, piję wodę i leżę w ciepłym- nic więcej nie zrobię niestety.

oby jak najszybciej te metody zadzialaly :-D

Dopiero zauważyłam,że to już tylko tydzień został :shock:

ano tylko albo i az ;-)

Przypomina mi sie jak moja mama bedac ze mna w ciazy chciala oszukac tate ze rodzi. I co sie okazalo? Ze rodzi naprawde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moze tez zaczne udawac i cos sie zacznie dziac ? :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#29 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:36

Zabrzmiało to jakbyś co najmniej to pamiętała <umieraam></span> mama zrobiła kawał tacie a Ty mamie <umieraam></span>

JkIEp1.png

#30 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:36

Miałam pracę mieć już napisaną ale jakoś czas mi zleciał

To mamy podobnie. Ale pisz....bo pozniej jest naprawde ciezko :!: Tak sie zdaj ze masz kilka rzeczy tylko dorobic a pozniej a to komp nawali..a to program..a to sie cos skasuje :lol:

Zapytam z ciekawości-jakim

Miasteczko Twin Peaks, chyba tak to sie pisze. Znasz?

#31 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:42

Mirabelka__22, ja mam tą pracę na jutro napisać :-P

Miasteczko Twin Peaks, chyba tak to sie pisze. Znasz?

Znam ale nie oglądałam :-P moja Mama chyba oglądała ;-)

JkIEp1.png

#32 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:44

ja mam tą pracę na jutro napisać

Aha.. to pewnie wesolo? :-P
Serial..psycholoiczno porabany.. Nie kazdego zainteresuje. Ale naprawde arcydzielo.

#33 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 23:47

Od razu czuję się lepiej, jak kilka razy po tej wodzie poszłam do kibelka :P

#34 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 06:25

Witam!

Ja wczoraj, jako, że gorąco było, opiłam się soków z lodem... Dzisiaj obudziłam się z takim bólem gardła... :cry: :cry: Mam za swoje... W dodatku wszystko mnie boli i jakieś kłopoty z żołądkiem mam... A w pracy do 14- nie wiem jak ja wysiedzę :cry: Chyba sobie luźniejszy dzień spróbuję zrobić :oops:

Życzę Wszystkim miłego dnia

#35 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 07:34

Ale żeście wczoraj wsiadły na Werke <pocieszacz></span>

Wczraj skonczylo sie jednak tym ze D. wyżadzil mi okropna przykrośc. Wysiliłam się i napisałam mu w smsie co myśle i że ma sie juz dzis do mnie nie odzywać. I wiecie co? Nie odezwał sie :shock: to mnie troche zabolało. :-/

Pół nocy nie spałam, głowa mnie boli, oczy spuchniete :-(

Źle...

Zaraz uciekam na egzamin i tak do 15 bede zalatana troche.
Miłego dnia
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#36 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 07:38

Dzień dobry...
Jak wstalam, tak czuje sie do bani :-/ Nie wiem, co jest grane, pol nocy bolal mnie brzuch :-? Och, jak mnie juz cos chwyci to wszystko na raz :-/

Ech... milego dnia..
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 08:06

Witam... znowu sie poklocilam z Tomkiem wczoraj... o jego brodke, bo mi nie pasuje, a on sie ogolic nie chcial... sie teraz dowiedzialam, ze specjalnie sie ze mna droczyl, a i tak by sie ogolil... i sie oczywiscie zaczelismy klocic, powiedzial cos, co mnie bardzo zabolalo... i do dzisiaj sie to przeciagnelo, zle sie czuje, jeztem cala zapuchnieta... dziekuje mu za taki piekny poranek :-? :-?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#38 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 08:19

maartekkk, no wiecie co? o brodę się kłócić?...

Witam się porannie :)
Właśnie śniadanko z piesiem szamam! :D Z pęcherzem znacznie lepiej :]
O 11 koleżanka przyjeżdża to sobie popsioczymy trochę ;)

[ Dodano: 2009-06-24, 09:20 ]
Olenka, kwestia czasu i zmięknie ;)

#39 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 08:42

Hej ho ;-)

Niedawno wstałam i zaraz lecę się wymeldować <tanczy7></span> a potem pakowanko :-P

Ale się cieszę :!: o 21.30 będę w domu :!: <tanczy7></span>

JkIEp1.png

#40 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 24 czerwca 2009 - 08:49

maartekkk, kłótnie o pierdoły są najbardziej upierdliwe... bo od błahostki kłóci się już potem o wszystko... :(
Elodi, no to zdrowiej, zdrowiej.... :):)

Ale się cieszę :!: o 21.30 będę w domu :!: <tanczy7></span>

hehehe to miełej podróży... z rybkami:D:D:D

Średnio się wyspałam;/ pogoda... zgadnijcie...??
Kotek w pracy a potem będzie pracował u mnie... znowu moja mama remoncik wymyśliła... i kto jest tania siłą roboczą... Bartek! :-x ahhh...
nudy jak zwykle :-/ czuję się jakaś taka... przedmiesiączkowa :-| wrrrr!
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych