Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Nasze fantazje o innych facetach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#41 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 16:12

no tak kazdy robi to co lubi ...ale dlaczego od razu konczyc dyskusje czy nie jestesmy na forum po to aby dzielic sie naszymi pogladami na dane tematy? dajmy sie kazdemu wypowiedziec...to ze sie z kims nie zgadzam to nie znaczy ze nie mam ochoty wysluchac jego pogladu...

#42 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 16:16

ale dlaczego od razu konczyc dyskusje

młoda chce zakończyć dyskusję z violą odnośnie fantazji, których nie ma, bo wg mnie pisanie "nie chce mi się wierzyć, że nie masz fantazji" jest nie na miejscu. Niby dlaczego miałaby kłamać? Podzieliła się z nami tym, że nia ma fantazji, a wy zaczynacie dyskusję niepotrzebną.

zy nie jestesmy na forum po to aby dzielic sie naszymi pogladami na dane tematy?

a kto tutaj mówi, żebyś się z nami swoimi opiniami nie podzieliła? ;) Istotne jest to, by nie podważać czyjegoś zdania.

#43 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 16:20

No moze przesadzilam z tym ,ze napisalam,ze nie wierze,ze nie fantazjujesz,Mloda.To z emocji.PRZEPRASZAM.

[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2009-12-29, 16:23 ]
Miło z Twej strony, ale od tej pory proszę już na temat się wypowiadać ;)

#44 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 18:04

ja mysle ze fantazjowanie nie jest złe , no chyba ze jest tak ze kobieta uprawia seks z jednym mezczyzna a mysli o innym , to wtedy bym sie zastanawiłą czy na pewno wszytko jest ok. :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#45 cristianoo

cristianoo
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 10:27

ciekawi mnie to poniewaz ja mam taka fantazje gdzie kobieta dominuje nad mezczyzna,każe calowac swoje stopy i buty,tresuje go jak pieska na smyczy,uzywa faceta jako podnozka,bije go delikatnie paskiem lub pejczykiem itp.czy kobiety tez fantazjuja o tym,a moze nie fantazjuja tylko robia tak czy moze jest to ohydne nie do zaakceptowania?

#46 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 10:56

W ogóle mnie to nie kręci , wole gdy facet dominuje nade mną.

Oczywiscie czasem sie zdarza, ze dominuję, ale nie w taki sposob w jaki to opisane jest w 1szym poście.

#47 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 11:48

Są kobiety które to kręci.

#48 Aleksandra123

Aleksandra123
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 28 czerwca 2010 - 15:06

Mnie nie kręci

#49 frezja

frezja
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 23 września 2010 - 06:09

mi sie zdarzaja fantazje i to bardzo czesto w sumie to za kazdym razem kiedy napotkam na swojej drodze jakiegos faceta ktory w jakis sposob mnie pociaga, najgorsze jest to ze ostatnio przezucilo mi sie na kolegow mojego meza :shock: a szczegolnie na jednego ktory wcale nie jest jakis szczegolnie piekny. Ostatnio moj maz zapytal czy ten jego kolega moze wynajac u nas pokoj w mieszkaniu bo mamy jeden wolny haha odrazu powiedzialam NIE, to by bylo za wiele dla moich fantazji :P musze cos z tym zrobic bo to chyba troche nienormalne haha :P

#50 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 października 2010 - 20:45

ja jak byłam z facetem to nie zdarzało mi sie , ale kto wie, moze jakby zwiazek trwał dlugo i ta pierwsza "chemia" by przeszła to moze by sie pojawiły.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#51 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 października 2010 - 15:57

JAkoś nie mam fantazji o innych..
wystarczy mi mąż;)
Nie wiem co bedzie za 20 lat. BO jestesmy po ślubie 3 .
Ale też nie uważam aby te fantazje byly czymś złym..choć nie wiem jakbym sie czuła gdyby mąż kochajac sie ze mna widzał inna a nie mnie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#52 viki25

viki25
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 29 października 2010 - 19:00

według psychologów takie fantazję nie są złe i są czymś normalnym. Nie maja żadnego destrukcyjnego wpływu na związek a wręcz mogą dodawać pieprzyku i emocji.
Czasami może warto nawet powiedziec o swoich fantazjach partnerowi, moze on ma podobne.

#53 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 października 2010 - 16:23

według psychologów takie fantazję nie są złe i są czymś normalnym.

Także słyszałam tę opinię.I to ,że fantazjowanie dodaje pieprzyku związkowi.Szczególnie takiemu z długim stażem.

#54 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 31 października 2010 - 21:33

To dobrze, że to normalne bo... myślałam, że ja jestem nienormalna :shock:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#55 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 16:35

Mam pytanie.Czy zdarzało Wam sie fantazjować,tak niewinnie o tzw.mężczyznach pracy?
Czasami jak patrzy sie np.na zdjęcia mężczyzn podczas pracy np.drwale z rozpiętą koszulą,albo filmy z sexownym ,,hydraulikiem''.Jak to bywa z Wami.
Można to porównać do fantazjowania panów o pokojówkach,czy pielęgniarkach.
Jeśli chodzi o mnie,to kiedyś zdarzały sie takie malutkie fantazje,po tym jak oglądałam film xxx o malarzu pokojowym :mrgreen:
Mój M śmial sie ze mnie i mówił,że kiedyś przebierze sie za takiego robotnika za nim przystapimy do igraszek.Żartowal,oczywiście a usmialiśmy sie z tego. ;-)

#56 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 14:30

Mam pytanie.Czy zdarzało Wam sie fantazjować,tak niewinnie o tzw.mężczyznach pracy?

Jeżeli to jest konkretna osoba, którą znam to tak. Nie fantazjuję o modelach, aktorach itp.
Nie umiem <bezradny></span>

#57 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:05

Moja fantazja to ten wokalista z zespołu weekend :mrgreen:
i ci z remedy :mrgreen: :mrgreen: Ale w dwóch na raz :mrgreen:

Love Love Love

#58 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 21:10

jaska mam Cię :mrgreen:

ja do potarmoszenia to szyca ale nie teraz bo za krótko po slubie jestem.....nie dlatego ze mi sie podoba ale cos w sobie ma, chyba ten zabawowy tryb zycia :lol: wychodzi na to ze niegrzeczni chlopcy mnie kręcą hihi <bing1></span>

#59 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 09 kwietnia 2012 - 07:04

potarmoszenia to szyca

nieeeeee szyc jest okrutny i jqakbym usłyszałą ten jego głos w łozku to bym kijem przywaliła. Antyseksowny :P

Love Love Love

#60 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 08:16

zawsze można usteczka czym zatkac :roll: ,żeby nie piskał w łózku :mrgreen:
smoczkowa a ten z weekendu to tez raczej taki gejowsko piskliwy <hihihi1></span>