Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Nasze fantazje o innych facetach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#21 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 06 czerwca 2009 - 09:03

A ja nie mam takich fantazji <bezradny></span> Naprawdę... snów też raczej nie mam lub po prostu nie pamiętam.
W każdym razie nie myślę, że to coś złego, na sny nie mamy wpływu i czasem śnią się nam rzeczy o których nawet nie myślimy ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 07 czerwca 2009 - 18:42

Zdarzyło mi się chyba z 2 razy :-/ Jakoś nie bardzo podchodzą mi faceci których znam,a tacy przypadkowi w ogóle mnie nie pociągają <bezradny></span>

#23 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 14:48

Czesto zdarza mi sie spojrzec na kogoś i pomyślec "uu jakie ciastko" ale fantazje ograniczają się do tego kogo kocham. Dla mnie miłość=pragnienie jakos tak nie mogłabym sie przełamać by marzyć o kims innym. Skoro tylko mój Jarek mnie tak bardzo barrrrdzo kreci. :)

#24 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 14:43

Mimo,ze jestem juz kilkanascie lat w zwiazku,czesto zdarza mi sie fantazjowac ,jesli chodzi o innego mezczyzne.Zazwyczaj jest to osoba nieosiagalna np aktor.Takie fantazje i to jeszcze podczas sexu ,wyzwalaja silniejsze doznanie erotyczne,co nie oznacza,ze nie podoba mi sie sex z mezem.Wrecz przeciwnie ,bardzo jestem zadowolona z naszych igraszek lozkowych. ;-)

#25 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 24 grudnia 2009 - 15:25

Ja rowniez miewam takie fantazje i przyznam szczerze, ze czuje sie lepiej z faktem, ze nie jestem z tym sama... :-D Ł. o tym nie mowie, bo po co. To normalne...A nie wierze w to, ze nasi faceci tez tego nie robia! :-)
Dołączona grafika

#26 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 24 grudnia 2009 - 15:31

A nie wierze w to, ze nasi faceci tez tego nie robia!

dokladnie, zadne tam z nich swietoszki :lol:

I ja rowniez czasem miewam fantazje, ale przyznalabym sie Miskowi. Chyba by nie zrozumial :-D
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#27 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 25 grudnia 2009 - 22:12

no właśnie, jak czytam co piszecie, to czuję się zaniepokojona... że ja nie mam fantazji o obcych facetach, tzn., jak widzę jakiegos fajnego na ulicy, to nie rozbieram go w myslach i nie widze siebie z nim w różnych konfiguracjach seksualnych.

ja też tak mam, nie myslę o jakimś napotkanym kolesiu, nie rozbieram go w myślach itp . oczywiście mój K stara sie mi to wmówić, że napewno tak mam tylko nie chcę o tym powiedzieć ;] haha
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#28 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 11:59

Oj dziewczynki! Powtarzam to nic zlego dopoki zadna z nas faktycznie nie zacznie sie z jakims spotykac... A tak to nawet slyszalam, ze wskazane bo sie podkreca sytuacje w sypialni :mrgreen: A poza tym zawsze mozemy troszke poudawac, ze sie nie znamy! Jest to jak dla mnie podniecajace! Sprawdzilam to z moim Ł.

Polecam! :-D
Dołączona grafika

#29 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 16:32

kurcze,myslalam,ze mam to tylko ja:)a tu prosze...

no własnie... ja tak samo myślałam.. czasami sie zastanawialam czy to normalne :shock: ale widze ze jednak... normalne :-P bo fajnie czasami pomyslec o jakich aktorach czy cos.. <serduszka></span>
szczęście ma smak truskawek :D :D

#30 luksik

luksik
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 13:09

No to chyba szanowne laski urwałyście się z choniki... jak macie fantazje to trzeba je poskromić, no chyba że Ci faceci są w życiu <bezradny></span> tylko przez przypadek...

#31 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 13:16

No to chyba szanowne laski urwałyście się z choniki... jak macie fantazje to trzeba je poskromić, no chyba że Ci faceci są w życiu <bezradny></span> tylko przez przypadek...

Nic nie trzeba poskramiac,wlasnie poprzez takie fantazje zycie erotyczne jest bogatsze i bardziej ekscytujace.I wiedz,ze nasi faceci nie sa tylko przez przypadek.Czasami podczas realizacji swoich najskrytszych marzen mozna sie niezle rozczarowac.Super miec marzenia,piekna rzecz.Fajnie jest fantazjowac. :-P

#32 Sylwia205

Sylwia205
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 28 grudnia 2009 - 13:25

Nic mu nie mów; ja też czasami fantazjuję, ale myślę, że to nic złego;

#33 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 15:14

nie wydaje mi aby fantazjowanie o kims bylo czyms zlym lub grzesznym...ale tak sie zastanawialam nad kwestia wyrzutow sumienia? czy mamy je dlatego, ze w glebi duszy wiemy ze to jedna z niewinnych form "zdrady"? bo przeciez jezeli kogos kochamy to nie powinnismy marzyc o pocalunkach z innymi prawda?

#34 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 15:17

nie wydaje mi aby fantazjowanie o kims bylo czyms zlym lub grzesznym...ale tak sie zastanawialam nad kwestia wyrzutow sumienia? czy mamy je dlatego, ze w glebi duszy wiemy ze to jedna z niewinnych form "zdrady"? bo przeciez jezeli kogos kochamy to nie powinnismy marzyc o pocalunkach z innymi prawda?

Nie zgodze sie ,jaka zdrada.Jesli fantazjuje,ze uprawiam sex z np.Antonio Banderasem to zdradzam mojego meza?Wcale nie.Poprzez takie fantazje jeszcze bardziej umacniam moj zwiazek z mezem. :-)

#35 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 15:50

Jesli fantazjuje,ze uprawiam sex z np.Antonio Banderasem to zdradzam mojego meza?Wcale nie

a dla mnie to dziwne :-/
gdy mój mężczyzna jest przy mnie, to jest mi tak dobrze że nie odczuwam potrzeby marzyć o jakimś aktorzynie czy kimś takim.
Dla mnie jest on bardzo atrakcyjnym mężczyzna i uwielbiam na niego patrzeć i z nim być także nie ma w tym miejsca na fantazje, które jak myślę, nie przynosiły by mi żadnej radości

#36 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 15:54

Jesli fantazjuje,ze uprawiam sex z np.Antonio Banderasem to zdradzam mojego meza?Wcale nie

a dla mnie to dziwne :-/
gdy mój mężczyzna jest przy mnie, to jest mi tak dobrze że nie odczuwam potrzeby marzyć o jakimś aktorzynie czy kimś takim.
Dla mnie jest on bardzo atrakcyjnym mężczyzna i uwielbiam na niego patrzeć i z nim być także nie ma w tym miejsca na fantazje, które jak myślę, nie przynosiły by mi żadnej radości

Z calym szacunkiem,ale jak bedziesz po slubie prawie 20 lat,z jednym mezczyzna,to napewno bedziesz chciala jakos urozmaicic swoje doznania erotyczne,poczawszy od wszelkich zabawek i bielizny a skonczywszy na pozycjach i fantazjach.Moj maz zna moje fantazje na temat jednego celebryta.I podczas igraszek mowie mu ,ze wyobrazam sobie,ze kocham sie z nim i z owym celebrytem w danej chwili.Oczywiscie maz mi wystarcza w 100 procentach,ale fajnie tak fantazjowac,i nikt sie na nikogo nie obraza.To tylko fantazje platoniczne.Nie chce by dopadla nas rutyna.

#37 bosa1111

bosa1111
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 15:54

zdania jak zawsze podzilone heheh czy moze fantazje o kims innym sa oznaka tego, ze mimo iz jestesmy w silnym partnerskim zwiazku to nadal czegos nam brakuje, mozliwe ze czegos nadal szukamy, ale ze podswiadomie brak nam odwagi na realizacje pragnien wolimy uciekac w swiat fantazji???

#38 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 15:58

ale fajnie tak fantazjowac,

a było by ci przyjemnie gdyby mąż kochając się z tobą fantazjował o 15 lat młodszej atrakcyjniejszej dziewczynie? zamykał oczy i wyobrazał sobie że kocha się z nią a nie z tobą? bo mi nie...

ale jak bedziesz po slubie prawie 20 la

być może po takim czasie zmienię zdanie aczkolwiek póki co, to mi takich podniet nie potrzeba

#39 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 16:03

Mloda,nigdy nie uwierze,ze nie fantazjowalas w sprawach intymnych.Jesli by moj maz fantazjowal na temat jakiejs mlodej laski ,napewno by mi o tym nie powiedzial.Byc moze ,sama nie wiem , czegos mi w zwiazku brakuje?,ale ja naprawde jestem szczesliwa i takie fantazje Od Czasu do czasu sa super.Psychika ludzka jest wielka tajemnica.Takie fantazje u mnie zdarzaja sie bardzo zadko.NIE MYSLCIE SOBIE ,ZE JESTEM JAKAS MANIACZKA.

#40 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 16:07

Mloda,nigdy nie uwierze,ze nie fantazjujesz w sprawach intymnych.

a co tu jest trudnego do uwierzenia?
nigdy mi jakoś nie przyszło do głowy wyobrażać sobie że będąc z moim chłopakiem myśleć o kimś innym <bezradny></span>

lubiłam fantazjować ale jak byłam singlem- a odkąd jestem z moim, to nie jest mi to potrzebne bo on jest dla mnie wszystkim i daje mi wszystko we wszystkich sferach naszego wspólnego życia. ;-)

końcowy wniosek: każdy robi to co lubi i zakończmy dyskusję :-)