W każdym razie nie myślę, że to coś złego, na sny nie mamy wpływu i czasem śnią się nam rzeczy o których nawet nie myślimy
Nasze fantazje o innych facetach
Napisano 07 czerwca 2009 - 18:42
Napisano 30 czerwca 2009 - 14:48
Napisano 21 grudnia 2009 - 14:43
Napisano 24 grudnia 2009 - 15:31
A nie wierze w to, ze nasi faceci tez tego nie robia!
dokladnie, zadne tam z nich swietoszki
I ja rowniez czasem miewam fantazje, ale przyznalabym sie Miskowi. Chyba by nie zrozumial
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 25 grudnia 2009 - 22:12
ja też tak mam, nie myslę o jakimś napotkanym kolesiu, nie rozbieram go w myślach itp . oczywiście mój K stara sie mi to wmówić, że napewno tak mam tylko nie chcę o tym powiedzieć ;] hahano właśnie, jak czytam co piszecie, to czuję się zaniepokojona... że ja nie mam fantazji o obcych facetach, tzn., jak widzę jakiegos fajnego na ulicy, to nie rozbieram go w myslach i nie widze siebie z nim w różnych konfiguracjach seksualnych.
Napisano 26 grudnia 2009 - 11:59
Polecam!
Napisano 26 grudnia 2009 - 16:32
kurcze,myslalam,ze mam to tylko ja:)a tu prosze...
no własnie... ja tak samo myślałam.. czasami sie zastanawialam czy to normalne
Napisano 28 grudnia 2009 - 13:09
Napisano 28 grudnia 2009 - 13:16
Nic nie trzeba poskramiac,wlasnie poprzez takie fantazje zycie erotyczne jest bogatsze i bardziej ekscytujace.I wiedz,ze nasi faceci nie sa tylko przez przypadek.Czasami podczas realizacji swoich najskrytszych marzen mozna sie niezle rozczarowac.Super miec marzenia,piekna rzecz.Fajnie jest fantazjowac.No to chyba szanowne laski urwałyście się z choniki... jak macie fantazje to trzeba je poskromić, no chyba że Ci faceci są w życiu
tylko przez przypadek...
Napisano 28 grudnia 2009 - 13:25
Napisano 29 grudnia 2009 - 15:14
Napisano 29 grudnia 2009 - 15:17
Nie zgodze sie ,jaka zdrada.Jesli fantazjuje,ze uprawiam sex z np.Antonio Banderasem to zdradzam mojego meza?Wcale nie.Poprzez takie fantazje jeszcze bardziej umacniam moj zwiazek z mezem.nie wydaje mi aby fantazjowanie o kims bylo czyms zlym lub grzesznym...ale tak sie zastanawialam nad kwestia wyrzutow sumienia? czy mamy je dlatego, ze w glebi duszy wiemy ze to jedna z niewinnych form "zdrady"? bo przeciez jezeli kogos kochamy to nie powinnismy marzyc o pocalunkach z innymi prawda?
Napisano 29 grudnia 2009 - 15:50
Jesli fantazjuje,ze uprawiam sex z np.Antonio Banderasem to zdradzam mojego meza?Wcale nie
a dla mnie to dziwne
gdy mój mężczyzna jest przy mnie, to jest mi tak dobrze że nie odczuwam potrzeby marzyć o jakimś aktorzynie czy kimś takim.
Dla mnie jest on bardzo atrakcyjnym mężczyzna i uwielbiam na niego patrzeć i z nim być także nie ma w tym miejsca na fantazje, które jak myślę, nie przynosiły by mi żadnej radości
Napisano 29 grudnia 2009 - 15:54
Z calym szacunkiem,ale jak bedziesz po slubie prawie 20 lat,z jednym mezczyzna,to napewno bedziesz chciala jakos urozmaicic swoje doznania erotyczne,poczawszy od wszelkich zabawek i bielizny a skonczywszy na pozycjach i fantazjach.Moj maz zna moje fantazje na temat jednego celebryta.I podczas igraszek mowie mu ,ze wyobrazam sobie,ze kocham sie z nim i z owym celebrytem w danej chwili.Oczywiscie maz mi wystarcza w 100 procentach,ale fajnie tak fantazjowac,i nikt sie na nikogo nie obraza.To tylko fantazje platoniczne.Nie chce by dopadla nas rutyna.Jesli fantazjuje,ze uprawiam sex z np.Antonio Banderasem to zdradzam mojego meza?Wcale nie
a dla mnie to dziwne![]()
gdy mój mężczyzna jest przy mnie, to jest mi tak dobrze że nie odczuwam potrzeby marzyć o jakimś aktorzynie czy kimś takim.
Dla mnie jest on bardzo atrakcyjnym mężczyzna i uwielbiam na niego patrzeć i z nim być także nie ma w tym miejsca na fantazje, które jak myślę, nie przynosiły by mi żadnej radości
Napisano 29 grudnia 2009 - 15:54
Napisano 29 grudnia 2009 - 15:58
ale fajnie tak fantazjowac,
Napisano 29 grudnia 2009 - 16:03
Napisano 29 grudnia 2009 - 16:07
Mloda,nigdy nie uwierze,ze nie fantazjujesz w sprawach intymnych.
a co tu jest trudnego do uwierzenia?
nigdy mi jakoś nie przyszło do głowy wyobrażać sobie że będąc z moim chłopakiem myśleć o kimś innym
lubiłam fantazjować ale jak byłam singlem- a odkąd jestem z moim, to nie jest mi to potrzebne bo on jest dla mnie wszystkim i daje mi wszystko we wszystkich sferach naszego wspólnego życia.
końcowy wniosek: każdy robi to co lubi i zakończmy dyskusję